Jeg er Isa

 • Forsiden
 • Bloggprofil
4

SWEET VIBES II

 • Skrevet 20.11.2016 klokka 21:07
 • Kategori: Outfit

inneholder sponsede produkter
 

SONY DSC

SONY DSC

God søndag ♥ 
Jeg har gledet meg sånn til å poste dette antrekket, for jeg elsker det!


Details: Bukse HER Topp HER Sko HER Solbriller HER Jakke KoutureJeg telte joggebuksene mine her om dagene, og til min store overraskelse så har jeg flere av dem enn "vanlige" bukser. 
Det er sjelden man ser meg i noe annet. 
(Heldigvis har jeg mange fine). 

Det har faktisk gått så langt at jeg vurderte å gå i joggebukse på date for noen uker siden...Han kom helt fra San Francisco for å møte meg. I siste sekund bestemte jeg meg for å gjøre en liten innsats og gikk ut for å kjøpte meg noe litt finere før jeg møtte han. Jeg liker amerikanere, de er gentlemen...det var litt som på film. 

Hadde vi hatt den datingkulturen her også så hadde jeg kanskje gått på date litt oftere, og hatt litt færre joggebukser! 

Haha. Kanskje.

Klem,
Isa

1

EVERYDAY LUXURY

 • Skrevet 16.11.2016 klokka 12:51
 • Kategori: BloggFølte meg passe urban da jeg dro på Laundromat etter trening igår for å vaske klær og spise frokost ♥ Hverdagsluksus!
Jeg tror den havregrøten på menyen er ganske ny. De lager den med soyamelk, noe som for meg er et stort pluss! Toppet med deilige frukter og nøtter på toppen, og en kaffe mocca på siden. En perfekt kombinasjon mellom sunt og usunt.Når vi først er inne på hverdagsluksus, så lette jeg frem litt gammel og ny inspirasjon i kamerarullen. Man får kanskje presset inn litt mer luksus i hverdagen enn det man tenker over. Det kan jo egentlig være hva som helst. De enkle fine tingene man setter pris på ♥ Det er hverdagsluksus for meg.


Klem,
Isa

8

FITNESS SELFIES

 • Skrevet 15.11.2016 klokka 23:26
 • Kategori: Blogg


Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle bli en sånn en. Men det ble jeg. Plutselig er det greit å legge ut lettkledde bilder av seg selv, og det å kunne legge dem på instagram har blitt en slags motivasjon for trening. Rar verden, men hvorfor ikke når det holder oss aktive og friske.

Jeg lo litt av treningshysteriet før jeg ble hektet selv. 

Nå er jeg stolt.


Klem,
Isa

4

FERRIÈ PARIS

SONY DSCI might be the star..
...but you make me glow and shine brighter than ever.

Enda en av mine favoritter fra Rebirth of the Princess 
Luxcentric gloss i fargen Indian Dreams fra Ferrié Paris. 

Denne glossen har en transparent knallrosa farge. Jeg bruker den både over eller uten leppestift, og elsker den ekstra lukseriøse følelsen det gir at den har innebygget lys og speil. Den lukter friskt, er fuktighetsgivende, kleber ikke, og har lysreflekterende glitter i seg. Så perfekt!


Klem,
Isa

0

JET SET SUN

I altfor mange år har jeg brukt solarium som løsning når jeg trenger å bli brun og fresh. I sommer tok jeg endelig et oppgjør med meg selv og kuttet det ut. Jeg kom til et punkt hvor jeg ville sette huden min først, og det er bra, men jeg trivdes ikke akkurat med å være hvit som et spøkelse.
Jeg visste ikke engang at jeg kunne bli så blek som jeg var på et tidspunkt der. 

Det var da jeg endelig ble venn med flasken min med Jet Set Sun ...som hadde stått urørt en stund. Jeg er skeptisk, kresen og bruker kanskje litt tid med å bli overbevist, men nå har vi blitt bestevenner tilogmed ♥ Den er MAGISK.

Jeg har aldri vært noe for selvbruning, flere av dem lukter, blir orange og skjoldete, det tar mye tid og er et ork. Jeg takler ikke tid som blir for innviklet og tar for mye tid, og vil aller helst bare våkne opp så fresh som mulig. Og det gjør man med denne! Mirakel på flaske.

Den kan sprayes rett på ansikt og kropp, blir ikke skjoldete, og fargen blir helt nydelig. Jeg bruker den mest før jeg legger meg, så jeg kan våkne opp brun og fin. Men den kan også brukes over makeup de dagene man trenger det lille ekstra, eller få litt ekstra farge på noen minutter. Og takk gud for at den ikke lukter vondt!!!  

Jet Set Sun er ganske nytt i Norge, men har tatt helt av på kort tid og blitt en stor favoritt. Man får nå kjøpt den i flere butikker, frisørsalonger, parfymeri, apotek og nettbutikker. Jeg kjøper min hos Rebirth of the Princess på frogner i Oslo. 

Klem,
Isa ♥

0

NEW IN - WE ARE FIT

 • Skrevet 03.11.2016 klokka 20:58
 • Kategori: Blogg

sponsede produkter

SONY DSC

Stikker kjapt innom for å gi dere en smakebit av det nye treningstøyet fra WE ARE FIT. 
De har veldig mye fint, så gleder meg til å vise dere mer.

Nå skal jeg stikker på trening, det er så god motivasjon med nytt og fresht tøy!!!


Klem,
Isa

2

SWEET VIBES

 • Skrevet 02.11.2016 klokka 19:46
 • Kategori: Outfit


T-Shirt fra Sweet Skateboards HER ♥ sponset

Fin? 

Jeg vil bare gå uten bukser, slå ut håret, spise pizza og se på Netflix i sengen. 
Eller hamburger. Med søtpotet. Jeg elsker søtpotet.

Klem på dere,
- Isa

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits