Jeg er Isa

  • Forsiden
  • Bloggprofil
4

FAVORITT - VIGG ARROW TIGHTS

  • Skrevet 29.05.2016 klokka 19:13
  • Kategori: Outfit

inneholder sponsede produkterSONY DSC

SONY DSCSONY DSC

Denne har jeg gledet meg til å vise dere!  JEG HAR FUNNET DEN PERFEKTE TIGHTSEN. 
Jeg var solgt allerede ved første øyekast på Arrow Tights, og bruker den så ofte jeg kan! Har allerede klart å bruke den til både trening, fritid, shopping og reiseoutfit. Haha. Den funker til absolutt alt, og spesielt godt liker jeg å kombinere den med Adidas (såklart).

Tightsen er fra min nyeste samarbeidspartner VIGG ♥
VIGG er et svenskt klesmerke som omfavner både sport og mote i plaggene sine. Designet er minimalistisk, stilrent og så elskbart. Love it!


Outfit details
Tights HER Genser, Topp, Sko & Solbriller HER Shorts BikbokHåper dere har hatt en fin søndag så langt, og snart er klare for å starte en ny uke! ♥

Selv puster jeg lettet ut siden jeg endelig har fått oppdatert her igjen. Haha. Er en stund siden sist, og det har vært på planen en stund og det føles godt å være back!! Men det var godt med et lite avbrekk også. Har gjort så mye gøy, spist fantastisk mat, levd litt og tilogmed (endelig) vært i Stockholm for første gang. Det var helt fantastisk, og jeg er forelsket i byen allerede. Det er rart med det, men på et vis følte jeg meg veldig hjemme der, så nå vurderer jeg å bare virkeliggjøre drømmen om å flytte dit!! Sykt skummelt, men nå har jeg lekt med den tanken såpass lenge, at det er vel bare å hoppe i det??


// Isa ♥
Instagram & Snapchat @isalangnes

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits