Jeg er Isa

 • Forsiden
 • Bloggprofil
4

FILA

 • Skrevet 14.04.2016 klokka 21:44
 • Kategori: OutfitSONY DSC

Den nye kolleksjonen Junkyard har i samarbeid med FILA er dødsfin! ♥ Har lyst på nesten alt, men har i første omgang sikret meg denne toppen i både sort og hvit. Den hvite er med rosa F, så utrolig fin. Skal vise dere senere. La ut en smake bit av den på instagram og snapchat også. Haha. Det er der alt kommer først!

Details&Links
Topp HER Tights Kari Traa Jakke Colour Wear Sko HER Solbriller HER


Dere kan se hele kolleksjonen fra Junkyard m/FILA HER. 
Dette er tredje kolleksjonen de gjør sammen, denne gangen har de hentet inspirasjon fra både 80 og 90-tallet og gjort det helt helt rått!!
....Jeg falt selvfølgelig pladask for "BLONDIE FILA"-plaggene. Pink it up! ♥

Klem!


Instagram isalangnes Snapchat isalangnes

3

TB: SUNDAYOUTFIT

 • Skrevet 14.04.2016 klokka 00:10
 • Kategori: Outfit

SONY DSC


SONY DSC

Hvor deilig er ikke dette antrekket? Den perfekte søndagsoutfiten!! ♥
Jeg har blitt superhektet på alt som er cropped oventil, og highwaist nedentil i det siste. 

Har sett på instagram at denne genseren har blitt superpopulær i det siste, så vet ikke om de har flere igjen, men verdt å ta en titt om man liker den. Jeg måtte selv innom to butikker for å få tak i den! Hehe. Blir ganske sta og målrettet når jeg først vil ha noe, og gir meg ikke så lett, så hadde nok gått innom flere om jeg måtte. Buksen tror jeg de fleste Bikbok-ene har igjen av. Den er tynn, herlig og sitter bra på rumpen. Perfekt for sommeren!

Details&Links:
Genser, Bukse, Topp BikBok Jakke HER Sandaler HER Solbriller HER 

Outfiten er forresten fra forrige søndag. Jeg er bare VELDIG treg på å få gjort ting for tiden!!! Kjempeirriterende, men følg meg gjerne på instagram og/eller snapchat! Der er det litt mer hyppigere aktivitet på dager hvor ikke tiden strekker helt til: @isalangnes

Klem! 

1

SHADES OF BLUE

 • Skrevet 06.04.2016 klokka 22:17
 • Kategori: Outfit

noen av produktene er sponsetSONY DSCSONY DSCSONY DSC

Ice Ice baby...
​Blått er egentlig en sykt fin farge. Kald og deilig ♥

Var usikker på om dette antrekket kom til å funke da jeg satte det sammen, men det endte jo opp med å bli veldig fint! Eller hva syns dere??

Har kombinert en ganske skinny joggebukse fra SVEA med en treningsbh fra Junkyard i samarbeid med Svea. Syns toppen var så tøff i ryggen!! Det var ganske det jeg falt for ved den. SVEA og Junkyard med SVEA har faktisk ganske mange fine sett som man kan sette sammen, ta en titt HER
Skoene har jeg også fått fra Junkyard, et av mine superfavoritt-par med sneakers som jeg aldri går lei av!! 

Jakken min er en gammel, det er faktisk den første, av veldig mange, fra G-Star. Elsker den. Og elsker at dette har kommet så mye strechy denim nå. Da kan man være komfortabel og fin på samme gang!!! Og ingenting er vel bedre enn det? 

Links&Details
Bukse HER Topp HER Hettegenser Junkyard(utsolgt) Jakke G-Star Raw Sneakers HER 


I morgen slipper Junkyard sin nye kollektion i samarbeid med FILA, det kan være verdt å ta en titt! Jeg gleder meg SÅ mye. Var litt sent ute sist, så fikk ikke tak i noen av godbitene jeg hadde lyst på i min størrelse, men i morgen tidlig skal jeg sitte klar ved skjermen her. Haha. 

Klem ♥


Instagram @isalangnes Snapchat isalangnes

3

NEW HAIR

 • Skrevet 06.04.2016 klokka 00:26
 • Kategori: Blogg

Hei ♥ ...jeg lovet dere en ny antrekkspost idag, men jeg pleier å være litt optimistisk på tid, haha, så det gikk ikke helt som planlagt. Er ikke så lenge siden jeg kom inn døren her hjemme igjen nå etter en lang dag. Først var det jobb til klokken fem, så rett til frisør...

Skal snart finne sengen, men ville bare vise dere et kjapt bilde av resultatet idag:Bilder fra snapchat, @isalangnes
 

Ble det ikke fint?? Jeg er så fornøyd!! ♥ 

Vi bestemte oss for å gå litt tilbake til de lange prinsesselokkene jeg hadde før, og som jeg har savnet det!!! Har vært gøy å være litt "røffere" de siste månedene, men nå var det på tide med litt av dette igjen også. Og nå kan jeg jo variere enda mer med det. Elsker det virkelig.

Vet mange av dere lurer på hvor jeg fikser det...
Jeg går til min fantastiske venninne Irina, som jobber på Auster i Nydalen i Oslo. Hun har stått på på overtid i hele kveld for å gjøre meg fin, og jeg er så evig takknemlig!! ♥ Jeg er veldig kresen og vanskelig å tilfredstille, spesielt når det kommer til håret, men hun gjør mirakler for meg gang på gang. Uansett hvor håpløst utgangspunkt jeg dukker opp med, så klarer hun å gjøre underverker. Følg gjerne den nye hårkontoen hennes på instagram: @hairbymilaira. Da blir hun glad, og det fortjener hun! Hun legger ut mye av det hun gjør i salongen, og masse fin inspirasjon. Hun er som meg, en perfeksjonist, haha, og det er vel ingen dårlig egenskap i det yrket!

Poster det antrekket jeg skulle poste i morgen istedenfor. 
Klem!


Instagram @isalangnes Snapchat isalangnes

6

BLUE SHADES

 • Skrevet 04.04.2016 klokka 23:35
 • Kategori: Outfit

Sponset
SONY DSC


Vet dere hva? Jeg har klart å ødelegge et par av favorittsolbrillene mine... Og jeg er SÅ lei meg for det!!!! Det er lenge siden nå, og jeg har lenge vurdert om jeg skal kjøpe et par nye av de samme, eller finne noe helt nytt. Det er fortsatt til vurdering....

Det var et par pilotbriller fra Rayban. Blå glass, gullinnfatning. Råkule. Jeg brukte de MYE i fjor sommer, om dere husker dem...?

Har innsett at vurderingen kan ta litt tid, og jeg er faktisk litt usikker på om de fortsatt er å få tak i. Så i mellomtiden fant jeg disse hos Junkyard. Selv om det ikke blir helt det samme, så ligner dem, de er kule disse også, og de har en (laaaangt) hyggeligere pris. 


SONY DSC

Dere finner dem HER ♥

Psst... Poster resten av dette antrekket i morgen... Det ligger en aldri så liten smakebit på instagram også. 
 


Instagram @isalangnes Snapchat isalangnes


 

5

THE BRAND WITH THE 3 STRIPES

 • Skrevet 03.04.2016 klokka 21:55
 • Kategori: Outfit

inneholder sponsede produkter
 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Boom! Blast! Pow!
Jeg elsker å elske dette antrekket... Og ikke minst bildene. Elsker effekten av den rosa veggen. Hva syns dere? 
Har faktisk spart den rosa veggen til noe spesielt, og hva er vel bedre enn en ny Adidas??

I love The brand with the 3 stripes ♥

Details&Links
Bukse HER Topp HER Sneakers HER Solbriller HER Jakke HER(adlink)Det er sinnsykt godt å tenke på at jeg har fri i morgen også. Søndag blir nesten som... lørdag. Haha. 

På tirsdag skal jeg endelig få fikset håret mitt igjen. Det er helt grusomt, og det har det vært i noen uker nå. Så det skal bli ordentlig godt å få rensket og freshet opp ordentlig nå. Vurderte for et par måneder siden om jeg skulle bli mørkere igjen, men ar slått fra meg den tanken. Skal være blond for alltid! Så da lover jeg at hårinnlegget jeg har lovet dere i evigheter kommer iløpet av uken ♥


Instagram isalangnes Snapchat isalangnes

7

COFFEE & UNDERWEAR

 • Skrevet 03.04.2016 klokka 15:12
 • Kategori: Blogg


GOD SØNDAG, SOLSTRÅLER ♥
Det beste jeg vet med søndager, helligdager, og fridager er å ha en skvett alkohol i morgenkaffen. Haha. Hysj.

Har en tendens til å ta meg vann over hodet og planlegge alt for mye som skal bli gjort disse dagene. Det hele starter som regel med at jeg sover mye lengere enn jeg burde, får panikk når jeg våkner, og ikke helt vet hvor jeg skal starte. Lærer aldri!

Så da vet dere hvordan dagen min har startet ♥ Hehe. Det er ikke så rart idag da. Samboerne mine kom hjem litt over midnatt igår, så ble vi sittende og loke til rundt klokken fem på morgenkvisten, og da jeg først kom meg i seng, sovnet jeg ikke før rundt syv. Har heldigvis fri i morgen ogsåog tid til å ta tak i livet og døgnrytmen...

SONY DSC

SONY DSC


JEG HAR FÅTT HELT DILLA PÅ "BESTEMOR-UNDERTØY", som jeg så fint kaller det. Sånt gammeldags som går langt oppover magen. Supersexy. Har bestemt meg for å bli flinkere på å kjøpe fine matchende sett. Fant to kjempefine på Weekday igår. Det ene ser dere på bildene over!

Spurte Vegard igår om han syns det var litt bestemor igår da jeg prøvde det på.. Neida, det gjorde det ikke. Nå snek han over skulderen min her på bildene over og bare "Ok da, det ser litt bestemor ut når det ikke er på". Haha. MEN DET ER KJEMPEFINT PÅ!! Elsker highwaist på både bukser, shorts, skjørt og nå undertøy!

Links&details: 
BH Nimbus Top HER Truse Nimbus Highwaist Panty HER 


Jeg tror jeg er verdens mest lettlurte når det kommer til magasiner. Det eneste som spiller noen rolle er hva som følger med i dem. I den nyeste utgaven av Det Nye følger det med både mascara, leppebalm med solfaktor, og et interiørmagasin. Har hatt behov for ny mascara lenge, men det har blitt nedprioritert. Og solfaktor til leppene virket smart siden jeg i det siste har fått større fokus på å ta vare på huden. OG Zara Larsson er jo heeeet. Så verdt hver krone. Haha.

Poster et outfit vi tok bilder av igår litt senere idag!
Ha en fin søndag så lenge....Klem ♥

 


Instagram isalangnes Snapchat isalangnes

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits