Jeg er Isa

 • Forsiden
 • Bloggprofil
4

SWEET VIBES II

 • Skrevet 20.11.2016 klokka 21:07
 • Kategori: Outfit

inneholder sponsede produkter
 

SONY DSC

SONY DSC

God søndag ♥ 
Jeg har gledet meg sånn til å poste dette antrekket, for jeg elsker det!


Details: Bukse HER Topp HER Sko HER Solbriller HER Jakke KoutureJeg telte joggebuksene mine her om dagene, og til min store overraskelse så har jeg flere av dem enn "vanlige" bukser. 
Det er sjelden man ser meg i noe annet. 
(Heldigvis har jeg mange fine). 

Det har faktisk gått så langt at jeg vurderte å gå i joggebukse på date for noen uker siden...Han kom helt fra San Francisco for å møte meg. I siste sekund bestemte jeg meg for å gjøre en liten innsats og gikk ut for å kjøpte meg noe litt finere før jeg møtte han. Jeg liker amerikanere, de er gentlemen...det var litt som på film. 

Hadde vi hatt den datingkulturen her også så hadde jeg kanskje gått på date litt oftere, og hatt litt færre joggebukser! 

Haha. Kanskje.

Klem,
Isa

2

SWEET VIBES

 • Skrevet 02.11.2016 klokka 19:46
 • Kategori: Outfit


T-Shirt fra Sweet Skateboards HER ♥ sponset

Fin? 

Jeg vil bare gå uten bukser, slå ut håret, spise pizza og se på Netflix i sengen. 
Eller hamburger. Med søtpotet. Jeg elsker søtpotet.

Klem på dere,
- Isa

2

THE PERFECT WOOL COAT

 • Skrevet 06.10.2016 klokka 22:30
 • Kategori: Outfit

SONY DSC

DET ER SÅ KALDT NÅ!!!! Brrrr.... Det er lite jeg finner attraktivt med vinter og kulde, men denne jakken er det nærmeste jeg har kommet på lenge. Og det er muligens den fineste høst/vinterkåpen jeg noensinne har hatt. ...faktisk så sitter jeg med den på inne akkurat nå. Og sko. Og skjerf. Haha. Som en snømann.

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

SONY DSC

Hele antrekket er fra Kouture sitt eget merke. At de kan tilby så bra kvalitet, snitt og eleganse til en så rimelig penge er priceless. Jeg føler meg som en liten elegant dame når jeg går rundt i klærne dems. Enten det er fra den sporty kolleksjon deres eller den mer oppdressede, så klarer de å holde det classy. Love it! ♥

Sko HER Solbriller HER (sponset)
Veske DKNY

Tror aldri jeg har fått så mange komplimenter for et plagg som denne kåpen. Den er så fin. Zeena wool coat, heter den, og finnes både i grå og svart. Den ar 60% ull i seg, og er så deilig. Kjenner at jeg klør litt i fingrene etter den svarte også nå. Haha. Sånn har jeg alltid vært - super-kresen!,
...og når jeg først finner noe jeg liker, så vil jeg ha det i alle farger ♥

Klem,
- Isa ♥
@isalangnes

2

OVERSIZED - CHICAGO BULLS

 • Skrevet 28.09.2016 klokka 22:38
 • Kategori: Outfit

SONY DSCSONY DSC


Ah, de oversizede college-genserne kommer jeg aldri aldri aldri til å gå lei ♥ 
Roomie var ganske stolt da han skulle vise meg hva han hadde bestilt, haha, han visste godt jeg kom til å stjele den rimelig fort. 

Den er herfra, men akkurat denne er dessverre utsolgt. Når vi først er inne på roomies, så står jeg snart uten, er nemlig midt oppi flytting. Jeg aaaaner ikke hvor jeg skal bo, det føles ut som jeg flytter rundt i den byen her hele tiden, så det er fullstendig kaos. Som vanlig. Haha. Ønsk meg lykke til, det kan jeg trenge nå!


- Isa ♥

6

THE PERFECT BOMBER

 • Skrevet 27.09.2016 klokka 21:25
 • Kategori: Outfit


SONY DSC

SONY DSC
Hvis det er noe jeg har undervurdert her i livet så må det være FARGER. 

Herregud, tenker jeg nå. Farger får meg jo til å se frisk ut. 
Og det trenger jo ikke å være mye... Et plagg. Leppestiften. Litt varme på solpudderet. 

Jeg hadde aldri aldri aldri trodd at jeg skulle ende opp med en grønn bomberjakke...
For det første er jeg jo livredd farger, og for det andre har jeg aldri følt meg helt vell i bomber.

Men da jeg tok turen innom Kouture på Storo-senteret på lørdag ble jeg overtalt til å bare prøve den. Og jeg falt helt pladask. Det som overrasket meg mest var kanskje hvor mye liv fargen ga ansiktet mitt. I tillegg har bomber-angsten min gitt seg.. I kombinasjon med highneck, hoddie eller skjerf, så funker det som bare det!

Details:
Jakke, Bukse & Topp HER (Kouture, Oslo & Bergen)
Sneakers HER Solbriller HER (sponset)

Og så må jeg bare beklage for kvaliteten på bildene. Jeg er så fornøyd med antrekket, men vi kranglet med både lys og location på søndag. Og det hjelper ikke at kameraet mitt begynner å bli hundre år gammelt. Haha. Det vil virkelig bare fungere i dagslys. Men pytt, det ble vel ikke så ille allikevel? ...I tillegg krangler jeg med nettet her nå, så begynner å kjenne at jeg gleder meg til en kveldstur på tredemøllen og få løpt ut litt frustrasjon over alt som ikke fungerer, vi er nemlig venner igjen etter et par år på is. Såååå deilig!!!

Klem på dere ♥
- Isa

3

B A L A N C E

 • Skrevet 27.08.2016 klokka 15:26
 • Kategori: Outfit

SONY DSC

Folk spør meg stadig vekk om når jeg skal begynne å blogge igjen. "Snart" svarer jeg alltid. Snart har tydeligvis tatt veldig lang tid for nå måtte jeg både endre passord, OG tenke meg om to ganger om hvordan jeg oppretter en ny post her nå.. Haha.


SONY DSC

På bildene har jeg på meg topp og bukse fra Balance collectionen til BikBok. Buksen er gammel og jeg jobbet hardt for å få tak i min nå, så den tror jeg ikke man får tak i... Men toppen er fra den nyeste kolleksjonen, så den finnes i butikkene nå i både svart, grå og hvit. Jeg klarte ikke å velge, så jeg har alle! 
Link: De har veldig mye fint, så det er verdt å ta en titt. 
 

...Bildene ble litt mer dyster enn jeg hadde planlagt forresten. Haha. Vegard prøvde å leke litt paparazzi etter vi hadde knipset av toppen og buksa og skulle ta bilder av meg "på farten" på vei hjem igjen. (Det gikk sånn halvveis, men det ene ble vel ganske ok)..

SONY DSC

Har forresten masse bilde på instagram fra tiden jeg har vært borte fra bloggen og noen vil se. Kanskje jeg poster noen av antrekkene her også etterhvert. Men det er jo alltid morsomt å poste noe som føles nytt! ♥ ...Tenker jeg skal få oppdatert designet her også i nærmeste fremtid, jeg kjenner at jeg blir litt gal av at det føles så halvveis. Skal leke litt med en fotografvenn i neste uke, kanskje jeg klarer å smiske meg til å få et anstendig headerbilde også?? :D

Det føles godt å være tilbake, håper dere har det bra!
Klem på dere! //Isa
MyStory/IG: @isalangnes

4

THRASHER OVERSIZED T-SHIRT

 • Skrevet 14.06.2016 klokka 14:30
 • Kategori: OutfitSONY DSC

I mangel på inspirasjon og noe å ha på meg i det siste, så stjal jeg den nye favoritt-tskjorten til Vegard igår! ♥ Veldig mange størrelser for stor, så jeg knøt den opp på siden (til hans store skrekk) og vips var den passe laidback og perfekt for hverdag. 

Kombinerte t-skjorten med et par shorts fra Levis 501, truser fra Calvin Klein, og såklart Rayban. Enkelt og sommerlig!

Details:
T-skjorte HER Shorts Levi´s Truser Calvin Klein Solbriller HER (sponset)

Følg meg gjerne på snap & insta: @isalangnes


Klem! ♥

4

FAVORITT - VIGG ARROW TIGHTS

 • Skrevet 29.05.2016 klokka 19:13
 • Kategori: Outfit

inneholder sponsede produkterSONY DSC

SONY DSCSONY DSC

Denne har jeg gledet meg til å vise dere!  JEG HAR FUNNET DEN PERFEKTE TIGHTSEN. 
Jeg var solgt allerede ved første øyekast på Arrow Tights, og bruker den så ofte jeg kan! Har allerede klart å bruke den til både trening, fritid, shopping og reiseoutfit. Haha. Den funker til absolutt alt, og spesielt godt liker jeg å kombinere den med Adidas (såklart).

Tightsen er fra min nyeste samarbeidspartner VIGG ♥
VIGG er et svenskt klesmerke som omfavner både sport og mote i plaggene sine. Designet er minimalistisk, stilrent og så elskbart. Love it!


Outfit details
Tights HER Genser, Topp, Sko & Solbriller HER Shorts BikbokHåper dere har hatt en fin søndag så langt, og snart er klare for å starte en ny uke! ♥

Selv puster jeg lettet ut siden jeg endelig har fått oppdatert her igjen. Haha. Er en stund siden sist, og det har vært på planen en stund og det føles godt å være back!! Men det var godt med et lite avbrekk også. Har gjort så mye gøy, spist fantastisk mat, levd litt og tilogmed (endelig) vært i Stockholm for første gang. Det var helt fantastisk, og jeg er forelsket i byen allerede. Det er rart med det, men på et vis følte jeg meg veldig hjemme der, så nå vurderer jeg å bare virkeliggjøre drømmen om å flytte dit!! Sykt skummelt, men nå har jeg lekt med den tanken såpass lenge, at det er vel bare å hoppe i det??


// Isa ♥
Instagram & Snapchat @isalangnes

4

FILA

 • Skrevet 14.04.2016 klokka 21:44
 • Kategori: OutfitSONY DSC

Den nye kolleksjonen Junkyard har i samarbeid med FILA er dødsfin! ♥ Har lyst på nesten alt, men har i første omgang sikret meg denne toppen i både sort og hvit. Den hvite er med rosa F, så utrolig fin. Skal vise dere senere. La ut en smake bit av den på instagram og snapchat også. Haha. Det er der alt kommer først!

Details&Links
Topp HER Tights Kari Traa Jakke Colour Wear Sko HER Solbriller HER


Dere kan se hele kolleksjonen fra Junkyard m/FILA HER. 
Dette er tredje kolleksjonen de gjør sammen, denne gangen har de hentet inspirasjon fra både 80 og 90-tallet og gjort det helt helt rått!!
....Jeg falt selvfølgelig pladask for "BLONDIE FILA"-plaggene. Pink it up! ♥

Klem!


Instagram isalangnes Snapchat isalangnes

3

TB: SUNDAYOUTFIT

 • Skrevet 14.04.2016 klokka 00:10
 • Kategori: Outfit

SONY DSC


SONY DSC

Hvor deilig er ikke dette antrekket? Den perfekte søndagsoutfiten!! ♥
Jeg har blitt superhektet på alt som er cropped oventil, og highwaist nedentil i det siste. 

Har sett på instagram at denne genseren har blitt superpopulær i det siste, så vet ikke om de har flere igjen, men verdt å ta en titt om man liker den. Jeg måtte selv innom to butikker for å få tak i den! Hehe. Blir ganske sta og målrettet når jeg først vil ha noe, og gir meg ikke så lett, så hadde nok gått innom flere om jeg måtte. Buksen tror jeg de fleste Bikbok-ene har igjen av. Den er tynn, herlig og sitter bra på rumpen. Perfekt for sommeren!

Details&Links:
Genser, Bukse, Topp BikBok Jakke HER Sandaler HER Solbriller HER 

Outfiten er forresten fra forrige søndag. Jeg er bare VELDIG treg på å få gjort ting for tiden!!! Kjempeirriterende, men følg meg gjerne på instagram og/eller snapchat! Der er det litt mer hyppigere aktivitet på dager hvor ikke tiden strekker helt til: @isalangnes

Klem! 

1

SHADES OF BLUE

 • Skrevet 06.04.2016 klokka 22:17
 • Kategori: Outfit

noen av produktene er sponsetSONY DSCSONY DSCSONY DSC

Ice Ice baby...
​Blått er egentlig en sykt fin farge. Kald og deilig ♥

Var usikker på om dette antrekket kom til å funke da jeg satte det sammen, men det endte jo opp med å bli veldig fint! Eller hva syns dere??

Har kombinert en ganske skinny joggebukse fra SVEA med en treningsbh fra Junkyard i samarbeid med Svea. Syns toppen var så tøff i ryggen!! Det var ganske det jeg falt for ved den. SVEA og Junkyard med SVEA har faktisk ganske mange fine sett som man kan sette sammen, ta en titt HER
Skoene har jeg også fått fra Junkyard, et av mine superfavoritt-par med sneakers som jeg aldri går lei av!! 

Jakken min er en gammel, det er faktisk den første, av veldig mange, fra G-Star. Elsker den. Og elsker at dette har kommet så mye strechy denim nå. Da kan man være komfortabel og fin på samme gang!!! Og ingenting er vel bedre enn det? 

Links&Details
Bukse HER Topp HER Hettegenser Junkyard(utsolgt) Jakke G-Star Raw Sneakers HER 


I morgen slipper Junkyard sin nye kollektion i samarbeid med FILA, det kan være verdt å ta en titt! Jeg gleder meg SÅ mye. Var litt sent ute sist, så fikk ikke tak i noen av godbitene jeg hadde lyst på i min størrelse, men i morgen tidlig skal jeg sitte klar ved skjermen her. Haha. 

Klem ♥


Instagram @isalangnes Snapchat isalangnes

6

BLUE SHADES

 • Skrevet 04.04.2016 klokka 23:35
 • Kategori: Outfit

Sponset
SONY DSC


Vet dere hva? Jeg har klart å ødelegge et par av favorittsolbrillene mine... Og jeg er SÅ lei meg for det!!!! Det er lenge siden nå, og jeg har lenge vurdert om jeg skal kjøpe et par nye av de samme, eller finne noe helt nytt. Det er fortsatt til vurdering....

Det var et par pilotbriller fra Rayban. Blå glass, gullinnfatning. Råkule. Jeg brukte de MYE i fjor sommer, om dere husker dem...?

Har innsett at vurderingen kan ta litt tid, og jeg er faktisk litt usikker på om de fortsatt er å få tak i. Så i mellomtiden fant jeg disse hos Junkyard. Selv om det ikke blir helt det samme, så ligner dem, de er kule disse også, og de har en (laaaangt) hyggeligere pris. 


SONY DSC

Dere finner dem HER ♥

Psst... Poster resten av dette antrekket i morgen... Det ligger en aldri så liten smakebit på instagram også. 
 


Instagram @isalangnes Snapchat isalangnes


 

5

THE BRAND WITH THE 3 STRIPES

 • Skrevet 03.04.2016 klokka 21:55
 • Kategori: Outfit

inneholder sponsede produkter
 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Boom! Blast! Pow!
Jeg elsker å elske dette antrekket... Og ikke minst bildene. Elsker effekten av den rosa veggen. Hva syns dere? 
Har faktisk spart den rosa veggen til noe spesielt, og hva er vel bedre enn en ny Adidas??

I love The brand with the 3 stripes ♥

Details&Links
Bukse HER Topp HER Sneakers HER Solbriller HER Jakke HER(adlink)Det er sinnsykt godt å tenke på at jeg har fri i morgen også. Søndag blir nesten som... lørdag. Haha. 

På tirsdag skal jeg endelig få fikset håret mitt igjen. Det er helt grusomt, og det har det vært i noen uker nå. Så det skal bli ordentlig godt å få rensket og freshet opp ordentlig nå. Vurderte for et par måneder siden om jeg skulle bli mørkere igjen, men ar slått fra meg den tanken. Skal være blond for alltid! Så da lover jeg at hårinnlegget jeg har lovet dere i evigheter kommer iløpet av uken ♥


Instagram isalangnes Snapchat isalangnes

3

HONESTLY

 • Skrevet 26.03.2016 klokka 18:35
 • Kategori: Outfit

inneholder sponsede produkter

SONY DSCSONY DSC

Dette er ikke meg IDAG...for å si det sånn! 

Dette var på tirsdag rett før Vegard reiste hjem til påske, så delte vi en smootie og knipset litt bilder. 
Funfact: De har bare blå sugerør på Wayne´s coffe. Holdt på å snu verden opp ned for å skaffe meg noe annet. Det gikk! ...Men det slo meg etterpå at jeg kanskje har blitt litt fisefin på det. Haha. Og jeg tviler på at jeg velger det samme sted igjen. Men smootien var sykt god. Noe grønnsaksgreie.

Outfit details&adlinks
_Jakke_ G-Star Raw HER _T-shirt_ H&M _Shorts_ H&M(gammel) _Sneakers_ HER _Solbriller_ HER _Ryggsekk_ Nelly(gammel)
Bildet på Nelly av jakken avviker en god del fra virkeligheten.Idag er jeg så syk at jeg ikke klarer å stå oppreist. Har blitt angrepet av både virus, infeksjon og betennelse iløpet av de to siste ukene. Trodde jeg var frisk etter en uke i sengen, så på torsdag dro jeg på en lenge planlagt og utsatt photoshoot. På fredag(igår) våknet jeg opp i så mye smerter at min eneste kamp var å bare puste og kave meg til legevakten. Strippet for immunforsvar og krefter. I tillegg er jeg pollenallergisk og fikk pms idag. Da jeg holdt på å blåse bort i vinden i sta mens jeg kjempet meg hjem fra jobb, så jeg opp på himmelen og tenkte "Ærlig talt, hva faen har jeg gjort nå??". Så ekstremt at det nesten blir komisk.  Er det ikke rart hvordan alt har en tendes til å komme på en gang? ...Alt jeg trøster meg med er at NÅ MÅ det være bedre tider i vente. Hehe.

Dagens visdomsord: Lytt til kroppen! Det gjør vondt verre å pushe og tråkke på den når den allerde ligger nede.

Nå skal jeg bare hvile resten av påsken, få i meg antibiotikaen jeg fikk med igår, og bli frisk! 

Skal få lagt ut litt "behind the scenes" bilder fra torsdagens shoot etterhvert. Enten i kveld eller på starten av dagen i morgen. Det var SYKT gøy selv om formen ikke var på topp. Gleder meg helt vilt til å se de ferdige bildene. Tror de blir så fine!!!

Håper dere har en fantastisk påske!
Klem ♥


Instagram isalangnes Snapchat isalangnes

3

ONE MORE WITH ADIDAS...

 • Skrevet 22.03.2016 klokka 21:49
 • Kategori: Outfit

...BUT FIRST, LET ME TAKE A CÉLFIE


SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC


Nå er dere sikkert drit leie av å se meg i denne toppen fra Adidas? Haha. Jeg elsker den.
Jeg kan pynte meg, styre, og leke prinsesse i evigheter... 
MEN.. ...det er sånn her jeg føler meg aller finest. I komfortable, sporty, og kule plagg. 

Skal få på meg noe nytt fremover! Men gjenbruk er jo bra...eller? ;)

Outfit details & links
_Adidastopp_ HER _Singlet_ Nelly(utsolgt) _Joggebukse_ HER _Sneakers_ HER _Ryggsekk_ NellyHar dere vært ute og sett i butikkene i det siste?? Altså..wow.
Jeg vindushoppet litt da jeg var ute å gikk en liten tur tidligere idag. Det har kommet så mye fint at jeg nesten ikke tør å gå inn. Haha. Denne årstiden er så elskbar.
Kjenner at hele kroppen bruser av lykke, lyst og positivitet. Det er så deilig ♥

Sist, men ikke minst, siden jeg er en ubesluttsom perfeksjonisk, så har jeg IGJEN endret instagramnavnet mitt, til @isalangnes Enkelt og greit. 

Haha.


Klem! ♥


Instagram isalangnes Snapchat isalangnes


 

3

ADIDAS WITH MORE ♥

 • Skrevet 20.03.2016 klokka 22:59
 • Kategori: Outfit

inneholder sponsede produkter
SONY DSCSONY DSC

SONY DSCSONY DSCVenn: "Her er den capsen med ører som du på død og liv skulle ha for et år siden, hvor mange ganger brukte du den?...En?"

OK. Jeg er fortsatt glad i den. Nå skal jeg bevise det. 

Den er fin. Jeg måtte ha den. Og alle ser hvorfor. Så hold kjeft, din spydige lille jævel ♥


By the way. Jeg elsker Adidas. Det funker alltid. 

Outfit details:
Body HER  AdidasTopp HER Tights HER Genser Junkyard xx-xy(utsolgt) Solbriller HER Sandaler Birkenstock Caps Sixth JuneJeg har hatt litt for mye dødtid idag, og endte til slutt opp med å endre instagramnavnet mitt fra @isalangnesbloggno, til @jeg_er_isa
Har ikke bestemt meg ennå for om jeg er fornøyd. Hva tror dere? Vil ha noe som er litt fengende, det gamle føltes litt langt og klønete....
Kom gjerne med supertips om dere har! Jeg blir aldri fornøyd om jeg gjør sånt alene, haha...

Håper dere har hatt en fin søndag! Klem ♥


Instagram jeg_er_isa Snapchat isalangnes

2

JOGGERS WITH BRACES

 • Skrevet 19.03.2016 klokka 22:35
 • Kategori: Outfit

SONY DSC


 

Jeg forstår nesten ikke hva jeg gikk rundt i før jeg ble "Sweetpants-frelst"! Haha.
...Nå er det nesten det eneste jeg går i når jeg har fri. De er så kule og behagelige. 

Outfit Details
Bukse HER Topp BikBok Sko HER Ryggsekk Nelly Solbriller HER
 NÅ er faktisk våren her folkens. Det er så ubeskrivelig deilig... Bare det at det er lyst ute i tolv timer nå er helt fantastisk. Elsker det. Den lyse og varme årstiden skal nytes og omfavnes for alt den er verdt dette året kjenner jeg ♥

Håper dere har hatt en fin helg så langt, og at dere koser dere masse i vårværet. 
Kanskje det er på tide med årets første is i morgen? ...Eller en varm kopp kakao for å holde varmen når man kles av seg litt for mye når solstrålene først titter frem. Haha.
Flere som føler seg truffet?
 


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

2

WEAR IT WITH CONFIDENCE

 • Skrevet 17.03.2016 klokka 15:11
 • Kategori: OutfitSONY DSC

SONY DSC

SONY DSCSONY DSC

Jeg elsker denne bodyen! ♥ Kan ikke helt forklare det, men hver gang jeg får den på så føler jeg meg sterk, selvsikker og feminin. 

JEG ER BEST. 

...Sånn burde vi alle føle det når vi går ut av døren. 

Dette er et antrekk jeg kan gå i om og om igjen uten å gå lei. Noen ganger glimter jeg bare til... Haha. Hva syns dere?

Outfit details
Body HER Jeans HER Genser Utsolgt, men kortere versjon HER Headphones HER Solbriller HER Sandaler Birkenstock Ryggsekk NellyForrige uke var fantastisk fra start til slutt. På mandag spiste jeg litt forsinket, men hyggelig bursdagmiddag med famile. På onsdag reiste jeg en tur til Göteborg, en by jeg begynner å like bedre og bedre. Der møtte jeg en god venn, og vi bodde på en drøm av et hotell, spiste fantastisk mat, hadde mer latterkrampe enn på lenge, og bare nøt det å være utenfor Oslo for et par dager. På fredag knuste jeg kollegaene mine i bowling (2poeng unna sisteplass). 

Følg meg på snapchat, der deler jeg det meste som er verdt å få med seg! ♥ 

 


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes
 

4

DAYDREAMING

 • Skrevet 06.03.2016 klokka 23:04
 • Kategori: Outfit

JEG GLEDER MEG SÅ SINNSYKT TIL SOMMER, OG DET Å REISE NÅ ♥
Mitt drømmereisemål for tiden er Bali... Har smått begynt å tenke på det med noen, så håper vi får reist veldig snart.

Jeg tror forresten ikke jeg har vist dere denne kimonoen før? Jeg elsker den! Det er ett av de sommerplaggene jeg ikke har klart å pakke unna for vinteren. Ser på den hver eneste dag og lengter etter sommer. Kjøpte den ganske sent på sommeren i fjor, så rakk ikke å bli brukt så mye. 

Kimono OH MY LOVE Shorts BikBok Bikini HERadlinkSom alle andre søndager skulle jeg få gjort sinnsykt mye idag. MEN hele dagen har bare gått til å surre, og drømme seg bort. Haha. 
Jeg skal gjøre så mye gøy og spennende til uken, og har sommerfugler i magen av bare tanken!!


Har dere noen drømmereisemål?? 
 


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

4

THE SAME, JUST BLURRY

 • Skrevet 01.03.2016 klokka 22:27
 • Kategori: Outfit

Noen av produktene er sponset 
SONY DSC


SONY DSCSONY DSC

SONY DSC

Du vet når du har sett et plagg, ikke kjøpte det, angrer, for så å lete livet av deg uten å finne det igjen...?

...så drømmer man om det, og blir gal av tanken på at den var rett foran nesen på en...

Sånn var det for meg med denne genseren! ...den var helt lik, bare med "skarp" logo.. 
Trodde først det var synet mitt det var noe galt med da jeg så denne. haha. Men var kjapp på å klikke den hjem ♥ Love it!

Outfit Details
Genser HER Jeans G-star Raw(her)adlink Sneakers HER
 


Instagram isalangnesblogg Snapchat isalangnes

5

PREP FOR SUMMER ♥

 • Skrevet 28.02.2016 klokka 22:23
 • Kategori: Outfit

inneholder sponsede produkter


SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SOMMER, SOMMER, SOMMER ♥ Det er det eneste som står i hodet på meg for tiden. 

Vi har lysere dager, mye sol, og en vårkolleksjon i butikken. Da er det vanskelig å tenke på noe annet enn den beste årstiden, hehe. Jeansen har vi nylig fått inn i butikken. Min aller første ultra high waist, så stolt. Har hatt lyst på en i over et år, men ikke funnet en jeg likte før nå!! Så glad. 

Toppen er fra Junkyard, og jeg har sikret meg den i både svart og hvit. Perfekt for sommeren, og de kan brukes til nesten alt.

Jeans G-Star Raw(Her)adlink Cardigan Minkpink Topp HER Sandaler Birkenstock Veske Tiger of Sweden Solbriller HER 
 


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

1

BACK TO THE ROOTS

 • Skrevet 26.02.2016 klokka 22:10
 • Kategori: Outfit

inneholder noen sponsede produkter


SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Tror det startet med sokkene... Haha. SÅ ballet resten bare på seg. Det hele endte opp med å bli ganske elskverdig?
Gleder meg helt vilt til varmen kommer og man faktisk kan gå sånn uten å fryse ihjel. Haha. SUPER GÅSEHUD.

Outfit details:
Kjolejakke G-star Raw Shorts Bikbok Genser Minkpink Sokker Jack&Jones Sneakers HER Bånd Nike
T-skjorten vet jeg faktisk ikke hvor er fra. Den er gammel, og det står ikke på. 


GOD HELG ♥
Nå har vel tacoen blitt inntatt og senkveld ruller på skjermen hos de fleste? Hehe. Elsker den typiske norske fredagskvelden!

Jeg har jobbet sent, spist mat fra eske, poppet popcorn,og skal snart finne sengen. Jobb i morgen!

Klem!


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

7

THE PERFECT CAMO JACKET

 • Skrevet 25.02.2016 klokka 21:20
 • Kategori: Outfit

inneholder sponsede produkter
SONY DSC

SONY DSCSONY DSC

SONY DSCSONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC
 

DETTE ER BURSDAGSGAVEN FRA MEG TIL MEG ♥ Har siklet etter denne jakken helt siden jeg så den på kollektionsvisning med jobben, og idag klarte jeg ikke å dy meg lenger. Er den ikke fin?? Er så fornøyd at det ble tonnevis av bilder idag. Haha.

Outfit details
Jakke, Ullgenser & Jeans G-Star Raw Topp Adidas Hoddie Junkyard Solbriller HER Veske DKNY Sko HERJeg har hatt en fantastisk dag(på ekte). Mye oppmerksomhet og shopping, og dagen min er komplett! ♥

Som verdens største bonus skal Vegard og jeg gå å spise verdens beste hamburger nå. Er nesten litt redd for den. Forrige gang drømte jeg om den i hele to uker etterpå, og ikke minst pratet om den non stop! ...Hamburger, Guacamole og salsa går hånd i hånd. 

Klem på dere! 


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

2

THE DAY BEFORE THE DAY

 • Skrevet 24.02.2016 klokka 15:56
 • Kategori: Outfit

noen produkter er sponset
 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

IDAG ER JEG SÅ GLAD! ♥ ♥ ♥
...jeg har fri!
...solen skinner!
...har vasket håret for første gang på en uke!
...har nybarberte ben!
...føler meg SÅ fresh i min nye camobukse!
...Det er min siste "godtefrie" dag!
...ikke minst: I MORGEN HAR JEG BURSDAG!


Outfit Details:
Bukse HER Jakke MbyM Topp SandroParis  Sko HER Solbriller HER Veske DKNY


Tiden ar gått så fort! Har vel nevnt for dere tidligere at et av nyttårforsettene mine var å ikke spise smågodt, chips, sjokolade eller drikke brus mellom nyttår og bursdagen min?? Idag er det siste dag!! Det var et veddemål mellom Vegard og meg, så i morgen vinner jeg 500,-. Skal dra rett på Yummy Heaven og bruke opp hver eneste krone når jeg våkner i morgen. Haha. Lett! (Nå er jeg drit lei av riskaker, nøtter og nutrilett).

Skulle egentlig en tur til Stockholm idag for å feire bursdag, men valgte å bli i Oslo. Jeg elsker Oslo!!

Håper dere har en fin dag ♥ Klem!! 
 


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

2

WATCH ME PROVE YOU WRONG

 • Skrevet 22.02.2016 klokka 23:25
 • Kategori: Outfit

Produktene er sponset

SONY DSCSONY DSC

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Dette her... det gjør meg glad. Jeg føler meg fin, sterk og klar for å overvinne alt. Haha. Adidas saves the day, again!

Hele antrekket mitt er faktisk fra Junkyard idag. Min absolutte favoritt av nettbutikker. Ikke bare fordi de sponser meg, men fordi de er best på stilen jeg elsker høyst, og omfavner av hele mitt hjerte. Haha. Jeg elsker virkelig klær!

Outfit details:
Topp HER Bukse HER Sko HER Caps HER Jakke Colour Wear Genser Junkyard xx-xy (utsolgt)


Dere klarer ALLTID å løfte meg opp når jeg føler meg "litt nede". Igår tok jeg motet til meg og postet et antrekk jeg ikke var helt fornøyd med, og så fikk jeg så mange fine tilbakemeldinger!! Det var så koselig, og boostet selvtillitten litt. Haha. Det er rart hvor mye man kan kritisere seg selv når andre kanskje har et helt annet syn på det. Tusen takk, dere er best!!

Håper dere har hatt en fantastisk start på uken! ♥ For mange er det vel vinterferie nå?? Jeg har bursdag om 3 dager!! Husker godt da jeg var liten, bursdagen min har alltid havnet midt i vinterferien, og jeg fikk aldri bursdagsang på skolen. Hehe. Like trist hvert år... Ler når jeg tenker tilbake på det!

Klem!


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

5

TIRED LIONESS

 • Skrevet 21.02.2016 klokka 22:19
 • Kategori: Outfit

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Det er sjelden jeg er så usikker på å poste noe, som det jeg har vært med denne outfiten. Har vært frem og tilbake på å poste den i flere dager.  Men, siden jeg jobber hardt for tiden med å roe perfeksjonisten i meg for tiden, så legger jeg den faktisk ut selv om jeg ikke er fornøyd. Haha. Det svir litt....

Det var faktisk vanskelig å plukke ut bilder også, "sov" nesten på alle. Så trøtt! Forstår ikke hvordan det kunne gå galt... Følte meg jo så fin den dagen. 
Men jeg er helt forelsket i buksen, så kommer garantert til å bruke den igjen snart. Og da SKAL jeg bli fornøyd! 

Outfit details:
Jakke G-Star Raw Bukse Sweetpants Sko Bianco Veske DKNY


De som følger meg på snapchat har sikkert sett at jeg har brukt hele dagen på å surre og fikse i kaoset på soverommet. Jeg har seriøs sovet med halve klesskapet i sengen i flere uker! Skal bli så deilig å kunne sove i nyvasket sengetøy i stjerneposisjon midt i sengen i natt :D

Har startet på å svare på spørsmålene deres i spørsmålsrunden. Er ikke helt ferdig ennå, så dere kan fortsatt stille spørsmål her.

Klem!!


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

3

Welcome (back) to WONDERLAND

 • Skrevet 16.02.2016 klokka 22:40
 • Kategori: Outfit

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Er det noen som husker den første "Wonderland-outfiten" min?? ♥ ♥ Det var i juni, og den var så sommerlig og fin!! 
Dere finner den HER!

Det var faktisk helt tilfeldig med at jeg endte opp med denne t-shirten denne gangen. Fant ikke den toppen jeg egentlig tenkte å bruke, og måtte desperat ta et stup i klesskapet etter en reserve. Og det endte vel ikke så verst denne gangen heller? :D Litt røffere denne gangen...

Outfit Details:
Jakke HER/
G-Star Raw T-Shirt Junkyard(utsolgt) Disneykjole HER Jeans River Island Sko HER Solbriller HERDenne uken er helt crazy! Nå har jeg sovet cirka tre timer per natt de to siste nettene, og ligger her som et lite spøkelseslignende vesen etter jobb. I morgen har jeg nesten fullt program fra lenge før det blir lyst, til nesten midnatt tipper jeg. Får et par timers pusterom midt på dagen, så skal prøve å få postet noe fornuftig til dere da :D Er ganske stolt over å holde det rimelig stabilt her inne for tiden nå. Haha. Det er gøy!

Har lovet dere et utfyllende hårinnlegg med svar på alt dere måtte lure på. Lover å få det gjort innen uken er omme. 
Så dere kan fortsatt spørre om alt dere lurer på i kommentarfeltet HER!


Sov godt ♥ Klem!


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

13

GAME ON!

 • Skrevet 15.02.2016 klokka 18:27
 • Kategori: Outfit

noen av produktene er sponset

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Omfavn din egen galskap! Haha. Jeg syns dette var litt kult jeg... Eller? 

Outfit
details:
Jakke
 Colour Wear T-shirt Junkyard(utsolgt) Genser New Look Jeans G-Star Raw  Sokker Jack & Jones Truser H&M Sko HER


Vet ikke hva som skjedde i natt, men jeg har max sovet i 2-3 timer. Tanker om alt, og ideer om alt bare svirret rundt i hodet og ville absolutt ikke slippe taket før nærmere klokken seks idag tidlig. Så sto jeg opp i rimelig tid for å beholde en normal døgnrytme, hehe. 

Så denne dagen er jeg ikke helt med. Hadde tenkt å få gjort en million av ting som vanlig, men det hjelper ikke å ha mye tanker, planer og ideer om ikke hodet henger med, så krysser fingrene for en god natss søvn i natt. Tipper jeg prøver å finne sengen tidlig. 

MEN FØRST så skal jeg møte Alf fra Sweetpants og se på nye bukser til råklule outfits her :D

Håper dere har hatt en fantastisk start på uken ♥ Klem!!


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

6

I´M IN CONTROL

 • Skrevet 14.02.2016 klokka 21:26
 • Kategori: Outfit

noen av produktene er sponset

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Haha!! Hvor kule er disse solbrillene på en skala fra 1 til 10??
Sterk tier hos meg nå... Tror nesten jeg må kjøpe meg et par. Har nemlig lånt dem av KP, en av samboerne mine. Han finner og kjøper så mye random og kult på nett. Det gjør de begge forsåvidt. Så dere på snappen min tidligere idag den syke kjeledressen Vegard hadde på seg? Han var SÅ stolt, og så klar for påskeferie allerede! ..hehe, dere må se!

Outfit details:
Bukse HER Topp Adidas Topp 2 HER(adlink) Jakke HER/G-Star Raw Hoddie Junkyard(utsolgt) Sko HER Solbriller Lånt, jeg skal høre med han om noen av dere digger dem.Nå føler jeg endelig at ting begynner å falle på plass i livet, og i hodet mitt igjen! Ting skjer, og mye er kaos, men jeg klarer å snu det andre kinnet til og fighte videre. Begynner endelig å innse at det bare er et liv, at man ikke trenger å gå samme vei som alle andre, så lenge man er glad, og snill mot andre.

Jeg skal så mye gøy fremover, og det er mye å se frem imot. Er helt i hundre!! ♥ 
Har bursdag om 11 dager, har fått fri fra jobb, og skal ut av Oslo for å feire dagen min. Det blir SÅ bra!! Så etterlengtet å komme seg ut på tur...
Hvor tror dere jeg skal? :D

I morgen skal jeg møte Alf fra Sweetpants igjen, og prøve flere bukser. Nå har jeg vist dere alle tre jeg fikk med hjem sist.
JEG ELSKER DEM. De er de kuleste og mest komfortable joggebuksene jeg har vært borti. Tenk at han måtte mase på meg i et helt år før jeg kom og tok en titt. Haha. Vrang liten frøken. Men NÅ jeg er overbevist, og de har blitt favoritter i garderoben min ♥ Kan anbefale buksene på det varmeste.

KLEM!! OG HAPPY VALENTINES DAY ♥ ♥ ♥ OG MORSDAG!!! ♥ ♥ ♥ Så rart, men koselig at de kom på samme dag!


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

3

HIGH NECK IN MY DISNEYWORLD

 • Skrevet 06.02.2016 klokka 00:29
 • Kategori: Outfit

noen av produktene er sponset

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Før jeg gikk på jobb var det nesten vår ute. Da jeg skulle hjem var det super-vinter igjen? Haha. De stakkars adidas skoene mine måtte grave seg gjennom snøen. 

Men det er så deilig når solen endelig titter frem nå. Har allerede begynt å fantasere om alle de fine sommerklærne som ligger og venter i skapet!! 

Dress HER (adlink) Disneykjole HER Veske DKNY Caps Jack & Jones Solbriller HER Sneakers HER


Det beste med fredager, er å komme hjem fra en lang arbeidsdag og dekke bordet med TACO! Jeg får aldri nok. 
Gleder meg allerede til neste gang!! 

I morgen er det jobb igjen, så nå finner jeg sengen. Dette ble en veldig sen oppdatering by the way, men arbeidsdagen har vært laaaang. 

Sist, men ikke minst, må jeg si at jeg elsker antrekket jeg har på meg på bildene over. Hva syns dere??

God helg ♥ Klem!


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

7

KNIT OF THE DAY

 • Skrevet 03.02.2016 klokka 19:36
 • Kategori: Outfit

Inneholder sponsede produkter

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

Det beste jeg vet i hele verden er koselige klær, som i tillegg er fine! ♥ Casual, komfortabel OG fin er stikkordene til det perfekte antrekket i mine øyne.

Genser HER (adlink)  Bukse G-Star Raw Veske Tiger of Sweden Sneakers HER Solbriller HERDette her har vært en så fin dag. Solen skinte som bare det, mildt i luften, og jeg har bare spradet rundt og følt meg så fin med det nye håret mitt. 

Som prikken over ién, så sov jeg så lenge jeg kunne (til 10:30). Har blitt så vanvittig lite søvn i det siste, så var deilig å kunne hvile ut litt.

Håper dere har hatt en fantastisk dag!

Klem!


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

10

PLEASE DON´T KILL MY VIBE

 • Skrevet 02.02.2016 klokka 16:13
 • Kategori: Outfit

inneholder sponsede produkterSONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Kunne ikke vært mer fornøyd med håret!! ♥ Nå har det blitt "mislykket" et par ganger på rad, og endelig er jeg fornøyd igjen. Hva syns dere?

Bukse HER T-shirt & Jakke G-Star Raw Sneakers HER Headphones HERJeg hadde faktisk tenkt meg en svipptur til Stockholm idag for å få et friskt pust i hverdagen. Har ikke vært der før, så det er egentlig på tide,  men det ble ikke noe av denne gangen. Tror uansett kroppen var veldig forberedt på å reise, for har vært uvell og hatt "reisesyke" idag uansett. HAHA.
Hater at jeg hater å reise, for jeg elsker det jo! ..om det gir noe mening. Krysser fingrene for at det ikke blir så lenge til jeg kommer meg dit.

Men da ble det heller litt mer tid til en ordentlig outfitpost her! Og idag følte jeg meg ganske tøff, så det var gøy!!

Klem på dere ♥


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

5

ADIDAS REPEAT

 • Skrevet 31.01.2016 klokka 23:05
 • Kategori: Outfit

noen av produktene er sponset

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Adidas begynner å bli en gjenganger hos meg på søndager! Love it!

Jakke M&M Topp Adidas Topp 2 HER (adlink) Bukse HER Truser H&M Sko HERJeg har hatt verdens mest hektiske uke på lite søvn. Er det ikke rart når ting begynner å bli halvveis stabilt, så kommer noen å slipper en bombe på deg?? Haha. Så har prøvd å gjøre minst mulig i idag for å la kroppen hvile litt. 

I morgen skal jeg på et etterlengtet frisørbesøk!!! ♥ Det blir helt magisk.

Få dere en god natts søvn før ny uke! Klem


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

2

NESTEN SOLOPPGANG

 • Skrevet 27.01.2016 klokka 06:38
 • Kategori: Outfit

sponset produkt

SONY DSC

God morgen..
..Endelig er det jeg som kan kalle meg en ekte morgenfugl! Haha. 

Idag skal jeg være på plass på jobb allerede klokken SYYYYYV. Skjelden kost for denne lille kroppen, men det blir veldig gøy!

Før jeg løper ut av døren tenkte jeg bare å fortelle dere at på mandag var jeg en tur innom Sweetpants Norge (..og prøvde nesten alle buksene de hadde.)
Om jeg skal være ærlig, så hadde jeg ikke skyhøye forventninger før jeg dro dit, men ble sinnsykt overrasket. Joggebukser av ytterste kvalitet, og de er silkemyke mot kroppen. Så mange stiler, fasonger og farger har jeg aldri sett makan til. Veldig veldig gøy. En av mine favoritter har jeg på bildet over. Gleder meg til å vise dere flere :)

Ha en superfin dag!! Klem på dere ♥


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes 

4

HEY MICKEY

 • Skrevet 24.01.2016 klokka 17:19
 • Kategori: Outfit

Inneholder sponsede produkter

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

JEG ELSKER ELSKER ELSKER DE NYE KLÆRNE MINE!  
Har gledet meg i snart en uke på å få vist frem det antrekket her!! ♥
Skoene har jeg hatt på meg på jobb hele uken, og de er verdens beste å gå i. Svever nesten bortover gulvet. 

Kjole HER Socks HER Sneakers HER Solbriller HER Hatt Hattebutikken Holm.
Samme design finnes også i t-shirt og genser også.Nå skal jeg inn på kjøkkenet og lage verdens beste hamburgere. De er så gode at jeg tenker å dele oppskriften med dere! 
Skjønner ikke hva som har skjedd. Etter jeg sluttet å spise sjokolade, chips, smågodt og brus etter nyttår, så har jeg blitt så glad i mat!!


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

6

FLARE IN THE PARK

 • Skrevet 30.11.2015 klokka 20:06
 • Kategori: Outfit

inneholder sponsede produkter


Details:
Genser HER Bukse HER Sneakers HER Solbriller HER Veske Tiger of Sweden


Denne mandagen har gått så fort! 
...mest sannsynlig fordi jeg har hatt fri og ligget i sengen halve dagen. Godt!

Det verste (og beste) med mandager er at vi har vaskedag her i leiligheten. Utrolig smart. Da er det ryddig og rent her mesteparten av tiden, og når alle er med på det og har hver sitt ansvarsområde så har man litt mer respekt for å holde det fint hele tiden :) Dagens smarteste husholdningstips! hehe.

Håper dere har hatt en fin start på uken dere også. Klem♥


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

6

PIGTAILS

 • Skrevet 29.11.2015 klokka 22:17
 • Kategori: Outfit

inneholder sponsede produkter

Details:
Topp HER Tights HER Sneakers HER Jakke Colour Wear Grå genser G-Star Raw


Hei på dere ♥ Hvordan går det?
Jeg har vært forkjølet siden torsdag, og sov bare fire timer natt til idag. Ser ut som et spøkelse i ansiktet, så der har dere forklaringen på hvorfor jeg titter så mye ned på bildene over!!! I morgen har jeg heldgvis en fridag og skal bare sove ut og kose meg. 

På tross av sykdom jobbet jeg både black friday og på lørdag... Herregud så gøy!! Black Friday har virkelig tatt av i Norge, og det var så moro med så mange herlige shopping-glade sjeler som stakk innom. Tror nesten det var like høyt tempo på lørdag også. Elsker det!

Idag har jeg spradet rundt i noen av de nye klærne mine fra Junkyard
De fleste har vel fått med seg at jeg ikke kan få nok av den sporty moten, og da er dette den perfekte nettsiden å finne klærne på!


KLEM ♥


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

2

RAW by ME II

 • Skrevet 25.11.2015 klokka 21:53
 • Kategori: Outfit


DETAILS:
Jakke, Jeans, T-Shirt & Sko: G-STAR RAW


Enda et av outfitene vi tok bilder av på søndag ♥ 

Nå ligger jeg her og plundrer med mitt mens kjæresten ser fortball. Vi har begge fri i morgen, og lader opp før en tur til Vestby outlet. Har hørt rykter om at det er fullstendig kaos der på black friday. Haha. Kan bare se det for meg. Så er glad vi tar turen dagen i forveien. Krysser fingrene for noen gode kupp!

Klem på dere!


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

7

RAW by ME.

 • Skrevet 22.11.2015 klokka 22:00
 • Kategori: Outfit


DETAILS:

Jakke, Jeans, T-Shirt & Sko: G-STAR RAW


Hei på dere ♥ Håper dere har hatt en fantastisk helg!
...selv har jeg bare jobbet, OG slappet av hjemme, med taco på fredag, og hjemmelaget pizza på lørdag. Standard!  

Idag stakk jeg innom jobben for å prøve litt av de nye klærne våre siden vi har fått så mye fint og nytt! 
Tok med meg både mannen og kameraet, tenkte det kunne være gøy å vise dere litt av hva jeg jobber med.

Skal få lagt ut litt flere antrekk iløpet av uken ♥

Klem!!


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

9

BLACK VIBES

 • Skrevet 21.11.2015 klokka 20:47
 • Kategori: Outfit
Solbriller HER sponset
Jumpsuit
Rut&Circle Jakke, Belte & Boots G-Star RawBlack on black! Love it! ♥
...Jeg går nesten bare i svart for tiden, og stortrives i det!
Så enkelt, stilrent og utrolig fint. Syns det passer med litt mørkere farger når vi går denne kalde og mørkere tiden i møte. 


Håper dere har en fin helg! :) Klem.


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

4

SUNDAY SKYLINE

 • Skrevet 15.11.2015 klokka 18:27
 • Kategori: Outfit
Hoddie & Sneakers HER (sponset)
Bukse Nike


SUUUUNDAY AGAIN...

Det beste med søndager er å krype inn i koseklærne...
Noe jeg gjerne skulle gjort hver dag! 
Elsker det myke stoffet mot huden, og den avslappede følelsen. Det er faktisk også da jeg føler meg aller finest.

Det er flere grunner til at jeg elsker søndag! Jeg kan sove så lenge jeg vil uten alarm. Jeg får kaffe på sengen (fordel med å ha kjæreste). Jeg må lage sveler til frokost (ulempe med å ha kjæreste, hehe, neida), og det er tid til masse kos hele dagen ♥ Ikke minst må jeg jo samle krefter til alt det som står på agendaen i morgen:

Påfyll av vipper, friske opp hårfarge, nye akrylnegler, finne veske som passer til kjolen. Jeg kommer til å bli et nytt menneske. Hvertfall føle meg noen hakk freshere, og da er det mye morsommere å pynte seg til galla på tirsdag! :)

Ha en fin søndag videre! ♥ Klem!


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

9

Brrr... Cold & Sporty Autumn

 • Skrevet 12.11.2015 klokka 23:03
 • Kategori: Outfit


Topp & Solbriller HER (sponset)
Bukse Kouture Cardigan G-Star Raw Sko Nike


Brrrr... Cold & Sporty Autumn

Vet dere hva? ...jeg har faktisk begynt å trene igjen!
Når man elsker å kle seg i den sporty stilen, så er det vel på sin plass at man rører litt på seg også. Det hjelper selvsagt på at begge samboerne mine har blitt treningsnarkomane og tvinger meg med hver eneste dag.

Er de nye skoene mine litt "fjortiss"? Klarer ikke helt å bestemme meg. Fant de på et vareprøvesalg her om dagen. Spontant måtte jeg bare ha dem! En følelse sikkert mange kjenner seg igjen i?? Haha. 

Ha en fin kveld ♥


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

9

BLUE NAVY BABY ♥ (Outfit)

 • Skrevet 09.08.2015 klokka 20:40
 • Kategori: Outfit


Playsuit >HER< (adlink) Genser New Look
Sollbriller >HER< Sko >HER< Calvin Klein >HER(sponset)


SKULLE EGENTLIG HA PÅ MEG, OG VISE DERE FAVORITT-JUMPSUITEN MIN IDAG!! Men etter å ha lett i hele leiligheten i en evighet idag, måtte jeg innse at jeg sikkert har glemt den på jobb i forrige uke!! Haha, sånt er så irriterende. 

Men da fikk jeg endelig brukt noe annet som ellers bare blir hengende. 
Denne har faktisk hengt i skapet i noen måneder ubrukt, og var et reserveplagg jeg hadde til 17.mai, haha, tommel opp for reserveplagg. Elsker blåfargen på den, og at man både kan dresse den opp til fest, og ned til en chill søndags-outfit.

Håper dere har hatt en fantastisk helg!! ♥ DEILIG med litt sommervær igjen her i hovedstaden hvertfall.

Har faktisk flyttet siden sist forresten. Sååå godt å komme seg ut av den bittelille reserveleiligheten vi bodde i et halvt års tid, og inn i en stooor og fin en! Gleder meg til å vise dere bilder når vi har kommet litt mer i orden. Er fortsatt litt småting som slenger, og mangler litt møbler. Men snart ferdig! :D


FØLG MEG Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

3

Blue Summervibes

 • Skrevet 10.06.2015 klokka 22:38
 • Kategori: Outfit
Jakke G-Star Raw(>HER< adlink) Shorts BikBok Topp Zara 
Sko & Solbriller >HER< (sponset)


Liiiiiiiiike it? ♥

Sommer er så syyyyykt deilig, og sommerklær er så elsk!! Denne shortsen finnes i uendelig mange farger og mønster hos BikBok. Har selv tre varianter av den. Den rosa er faktisk på headerbildet mitt øvert! :D Skulle gjerne pakket dem ned i en koffert nå og reist avgårde. Er så reisesugen for tiden at jeg nesten kreperer. Haha. 
Noen som er heldige og har reiseplaner av dere snart? 

Vi er jo forsåvidt ganske heldige med været her i Oslo for tiden, men hodet henger ikke helt med for tiden.
Fridager... (som idag) ...ender store deler av dagen dessverre i sengen.

Det er liksom noe med det å reise bort, til noe eksotisk, nytt, og inspirerende. 

Vil til et sted med palmer!! 

Kyss på dere ♥


FØLG MEG Instagram isalangnesblogg Snapchat isalangnes

8

Sett en ananas på hodet, og smil!

 • Skrevet 09.06.2015 klokka 23:34
 • Kategori: Outfit


Når livet går en imot, må man bare gå hardere mot livet.

Noe så enkelt som en frukt gjorde dagen min idag ♥
...Men fy søren så fin den frukten er. Den ser ut som et lite teit hode, med piggsveis!! Haha.

DAGENS:
Solbriller >HER< Sko >HER< Kimono >HER< (sponset)
Shorts
BikBok Topp Fant den i en random butikk i Malta i fjor :) Ananas >HER<


Jeg trodde ananas var dyrt. Den kostet 23 kroner. Haha. Drit billig. Nå skal jeg kjøpe ananas hver dag.

Neida. Men jeg trodde faktisk at den skulle koste mer. Man betaler jo helt sinnsykt mye for en liten kopp med ferdigopphakket ananas. Tenk så mye man kan spare på å gjøre noe selv. Det er en tankevekker det. 

Apropo det å gjøre selv, nå sitter Vegard her og lager sine egne armbånd. Sjekk ut @skullbraclets på instagram.
Mange gutter som liker dem hvertfall. 

Hva syns dere om ananasantrekket? :D

Ha en kjempefin sommerkveld ♥

KLEM!


FØLG MEG Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

3

Forsøk på en festival-look, del 2

 • Skrevet 07.06.2015 klokka 22:51
 • Kategori: Outfit


Man går kanskje ikke i høye heler på festival?
...har aldri vært på en, så jeg vet faktisk ikke. Haha.
Kimono >HER< Solbriller >HER<
Shorts & Tskjorte
BikBok Hatt Hattebutikken, Oslo
Sko >HER< (adlink)

Det er vel liten tvil om at kimonoen har blitt en soleklar favoritt hos meg. Har lyst til å bruke den nesten hver dag, og ender ofte opp med å ta den på. Den koster litt, men nå er den faktisk på knalltilbud ♥


 Forrige søndag ble jeg liggende i sengen hele dagen...
...Jeg som aldri klarer å ligge stille og se på ting alene så 5 og en halv film den dagen. Det var helt fantastisk. 

Denne søndagen ble jeg på en måte litt tvunget opp og ut siden huseier skulle ha visning på leiligheten vi bor i idag. Og det gikk opp for meg SHIT, nå skal jeg snart flytte igjen!!! Bor bare i denne leiligheten ut juli. Fy søren, så sprøtt. Tiden går så fort. Vi skulle jo liksom bo her noen måneder for å få orden på hodet, og mer tid til å tenke på hvilken vei man vil i livet.

Jeg har fortsatt ingen anelse. Haha. (Men har gått litt berserk på Finn.no idag for å kikke etter ny leilighet!)

Tankene om å forlate Norge streifer meg gang på gang. Men jeg tror jeg er for feig. 

Fikk meg en liten tur rundt i nabolaget og nærområdet her da vi måtte være ute av leiligheten mens visning pågikk. Og det er fint! Trodde Majorstuen var mitt hjertested i Oslo. Men nå kom Frogner sterkt opp i den konkurransen. 

Jaja. Ingen grunn til panikk. Ting løser seg nok ♥


SØNDAGSKYSS PÅ DERE ♥


FØLG MEG Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

5

Outfit: Welcome to WONDERLAND

 • Skrevet 01.06.2015 klokka 23:22
 • Kategori: Outfit
Jeans >HER< Kimono >HER< T-shirt >HER< Solbriller >HER(sponset)
Sko >HER< (adlink)

Det der skjerfet jeg har på hodet husker jeg faktisk ikke hvor er fra...


NÅ KAN MAN ENDELIG SI: GOD SOMMER ♥
Selv om tempraturene ikke er helt der vi vil ha dem nå, så føler jeg at den offisielle overgangen fra vår til sommer er idag. 

Selv om varmen fortsatt ikke er helt på plass, så feiret jeg med årets første is i frognerparken. 


Har søkt litt på flybilletter og kikket rundt på nettet idag. Har så sinnsykt lyst til å dra å besøke en venninne i LA snart. Har lekt litt med tanken på å gjøre virkelighet av drømmen om å flytte dit også. Det er lett å la det bli med drømmen når det er så langt borte. Det er hakket lettere når man kjenner en annen tøffing som har flyttet dit alene, men vet ikke om jeg er like tøff ennå. Tror jeg skal satse på en ferietur dit i første omgang, så kan man jo se hva som finnes av muligheter, og kjenne på det når man først er der, og om det kanskje blir litt mindre virkelighetsfjernt da. 

Men kjenner kroppen er klar for en forandring.

Håper dere har hatt en fantastisk start på uken, juni, OG SOMMEREN!!! :D

Love 


Følg meg gjerne → Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

0

After 9 hours at work, I be like...

 • Skrevet 28.05.2015 klokka 22:20
 • Kategori: Outfit

YO!!! Whats up?

Jakke MbyM
Cardigan >HER< Solbriller >HER< (sponset)
Jeans & Singlet G-Star Raw


Noen kjappe etter jobb av litt casual..

Jeg er så sliten at jeg faktisk ikke orker å si så mye mer. Og macen er så treg og gammel at jeg slenger den i veggen snart.

Haha.

Ha en fin kveld. (Jeg skal se Paradise finalen nå, hvem tror dere vinner?)  


Love ♥


Følg meg gjerne → Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

3

Limited Edition! (Adidas by Rita Ora)

 • Skrevet 27.05.2015 klokka 18:00
 • Kategori: Outfit

Begrenset utgave...

- "Buksen eller du?", 
spør dere da.

- "Begge deler!", svarer jeg. 

Haha. Neida. 
Bukse >HER< Solbriller >HER< Sko >HER(sponset) Skoene er utsolgt, men mye annet kult.
Topp >
HER(adlink) 


Jeg elsker ting som har litt "wow"-effekt over seg, og på samme tid klarer å være fint. 

Denne joggebuksen er en limitid edition fra Adidas, i et designsamarbeid med Rita Ora.

Råkul!

Onsdagskyss på dere  ♡  


Gøy om dere følger meg → Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes 

8

Mitt forsøk på en festival-look!

 • Skrevet 25.05.2015 klokka 23:19
 • Kategori: OutfitSÅ SYKT TAKKNEMLIG JEG ER FOR AT DERE ER HER ♥ Det varmer stort at så mange har tatt turen innom, på tross av dag ut og dag inn med en stillestående blogg. Har hatt intensjon om å komme inn og oppdatere igjen, så endelig, nå setter jeg igang igjen. Det er alltid vanskelig å vite hva man skal si etter en så lang pause, men noen ganger må man bare gi litt faen, og hoppe i det.

...Så... HERE I AM. Igjen, igjen, og igjen!
Hatt Hattebutikken, Oslo Singlet H&M Shorts BikBok Belte G-star Raw Lommebok Michael Kors
Solbriller >HER< BH >HER< (sponset)
Cardigan G-star Raw (gammel modell, men lignende >her< Boots >HER< (adlinks)


Tar igjen litt av pausen med ekstra mange bilder idag. ...Eller så er det bare jeg som er ekstra fornøyd med antrekket, og for første gang på lenge slet med å velge ut bilder. Haha. Godt med en slik forandring også. Krysser fingrene for flere luksusproblemer fremover.

Elsker festival-looken... selv om jeg aldri selv har vært på festival før. Haha! Følte meg hvertfall litt festivalish..eller har jeg failet helt?


Hvis jeg skal være pinlig ærlig med dere, så har jeg faktisk tilbringt hele den siste uken i...sengen. Livet har vært helt svart, og det er sikkert mye å si om det. Men først skal jeg ta en dag av gangen, og komme meg tilbake til hverdagen igjen, og så kjenne på hvor åpen jeg vil være om det. Akkurat nå krevde det sitt å tørre å titte frem her igjen. Haha. Så et skritt av gangen!

Føler at jeg har vært igjennom en stor livsendring nå, selv om det høres litt klisje ut... Men tror, og håper, jeg har noe å nytt å komme med fremover. Og at jeg er klar for å ta dere og bloggen tettere innpå meg og hverdagen min. 

Satte et mål om å få oppdatert bloggen 2 - 3 ganger daglig fremover.
...Vi får nå se hvor langt det strekker når jobb og hverdagen er tilbake. Men jeg skal prøve! Så skal jeg prøve å legge fra meg "perfeksjonismen", så det ikke tar hundre år å oppdatere hver eneste gang. Haha. (Skylder litt på at macen er gammel og treg også)


Men nå er det mye gøy å glede seg til fremover, så jeg løfter hodet, og skal prøve å omfavne dag for dag. 

Ta vare på hverandre. 

Noen av de verste stundene i det siste for meg har vært de gangene jeg begynner å føle meg ubetydelig i den store verden. Men for noen, kan både du, og jeg, bety alt. Det skal vi aldri glemme. Stor klem på dere, alle og enhver. 

Love ♥


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

5

I´m back!

 • Skrevet 02.05.2015 klokka 21:47
 • Kategori: Outfit


Hei elsklinger ♥ Nå har dere vel savnet meg?? hehe..
...SÅ lang tid har det vel ikke gått. Litt over en uke nå bare. Men det føles lengere...

Om pausen har hjulpet? Hm. Nei. Nå sitter jeg faktisk her med feber, rennende nese, og den heseste stemmen ever. Har fått et eller annet virus i halsen, og er sykemeldt. Immunforsvaret mitt har vel tatt kvelden på toppen av det hele. Så kommer i enda verre tilstand tilbake til dere. Haha!! 

Det eneste jeg vil nå er å drikke meg kanonfull, og slippe å tenke. 

Men jeg er jo syk, og fått beskjed om å holde meg i ro. Noe jeg prøvde hjemme igår... Da endte jeg med å vaske fem maskiner med klær, vaske badet, ta oppvasken, vaske sminkekoster, og så videre. Haha. Stresset mennesket. Når jeg setter meg ned og prøver å slappe av, skjelver jeg på hendene, begynner å blø neseblod, eller noe annet idiotisk. 

Dere er sikkert lei av å høre meg si det, men fy faen så sliten jeg er... 
Jakke MbyM Topp River Island Hodebånd Vita Sko Hector Boots
Kimono HER  SolbrillerHER (sponset)
Jeans HER (adlink)


Husker en venninne sa til meg for noen uker siden "Du er bare litt sliten av livet, alle blir det noen ganger"... Det hjalp litt å høre det der og da, at det var greit å være litt sliten og lei av alt. 

Men nå er jeg så lei at jeg har lyst til å kaste opp hele tiden!!!
Jeg venter på at noe skal skje, men ingenting skjer...

Har lyst til å si noe fint og positivt til dere, få dere til å føle noe bra. Men jeg finner ingen lys i tunnelen selv nå, så da er det vanskelig å gjøre noe for andre. Og jeg hater det. Virkelg vrkelig hater det. 

Slapper nesten mindre av når jeg prøver å la bloggen ligge litt, sitter mindre i ro, og finner heller andre ting å bedrive tiden med. Så nå er jeg tilbake, så får jeg heller prøve å dele tankene med dere. Positive og negative. Så prøver vi å ro båten i land. Sammen. Alle har det litt tungt til tider, og det blir kanskje for dumt å prøve å gjemme seg unna. 

Jeg er glad for å være tilbake her nå. Det er vel en fin og positiv start i seg selv?

Og nå er det mai, og snart sommer, det er også positivt og fint. 

Sorry for at jeg er verdens kjipeste menneske nå. Hehe. Det blir bedre!

KYSS på dere.

Snapchat isalangnes Instagram isalangnesbloggno

2

I DON´T BELIEVE IN FAIRY TALES...

 • Skrevet 22.04.2015 klokka 23:55
 • Kategori: Outfit


...BUT I BELIEVE IN YOU AND ME.

TAKE ME TO WONDERLAND 


Skjorte >HER< (adlink)
Shorts BikBok Sko Hector Boots Ears River Island

Den skjorten her bestilte jeg faktisk ved en feil, og prøvde å avbestille den før den ble sendt ut. Er så sinnsykt glad for at det ikke gikk!! Den har nemlig blitt et av mine absolutte favorittplagg i hele garderoben min nå. Den er SÅ fin. 

Tror shortsen er fra BikBok i fjor. Arvet den av en venninne :D Heldig ja! Elsker den. Kjøpte en "undershorts" til å ha under slike shortser på bikbok også, så man ikke viser halve rumpen og mere til. De finnes både i hvit og svart til 99 kr. Kjempesmart!


HAHA. Jeg har blitt så hektet på musikk for tiden. Hjemme er headsettet på konstant. Kanskje fordi xen og jeg bor så smått sammen nå, og jeg har behov for "alenetid" etter jobb. Vi bytter på å sove på sofaen i den lille ettromsen vår. Tror jeg sovnet med musikken på ørene igår. Vegard våknet hvertfall borte på sofaen midt av at jeg sang av full hals, i søvne, midt på natten. Trodde jeg skulle dø av latter da han sa det. Supermorsomt. Synger mye når jeg er våken...men i søvne liksom? haha.. Huff.


SUPERKLEM PÅ DERE ♥


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

5

Weightless and High Heels ❣

 • Skrevet 14.04.2015 klokka 22:45
 • Kategori: Outfit


Jeg brukte Weigtless sine bukser MYE for et år siden. Har hatt et lite opphold. Nå er det på´n igjen.
Går mye i jeans på jobb, så da er det godt å ha noe annet å variere med. De er enkle å dresse opp og ned. Kan brukes både til fest, og daffesøndag. De er superkomfortable også...

Bukse >HER< Solbriller >HER< (sponset)
Skinnjakke MbyM Topp M.E.T Veske Michael Kors Sko Bianco

Dette er en av de nye Weightlessmodellene. Denne har glatt litt shiny stoff. Vanskelig å få frem på bilder.


Det er søren ikke ofte jeg går i høye heler. Skulle ønske jeg likte det. Det er jo så fiiiint. Men liker å ha god bevegelighet og komme meg raskt frem. Så høye heler og kjoler/skjørt ser man ytterst sjelden på meg. Haha. 

Disse er uansett litt lavere. Så de funker noen ganger. Og til fest. 

Sorry for litt sene innlegg hver dag, btw. Men sånn blir dte når man jobber mye. 

Nå skal jeg se litt søppeltv, og så legge meg. Forhåpentligvis i litt rimeligere tid idag. Sååå trøtt for tiden.

Nattaklem 


 FOLLOW ME Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

8

ER SÅ SINNSYKT FORELSKET I DETTE ANTREKKET!!!! ❣❣❣

 • Skrevet 13.04.2015 klokka 22:45
 • Kategori: Outfit
Jakke >HER< T-shirt >HER< Kimono >HER< Shorts >HER< Solbriller >HER< Sneakers >HER<

sponset

Om noen gutte er innom, så er det en helt lik herreversion >HER<


KOM OVER EN QOUTE DA JEG VÅKNET IDAG 

Whenever I buy new clothes I take them home and just like: yo, what the heck did I wear before I had this.


HAHA!!  Da trakk jeg "litt" på smilebåndet. Hvor mange ganger har man ikke tenkt den tanken...? Wææ. Så forelsket i klær!!

Apropo... Det er litt kaldt for shorts ennå. Men igår klarte jeg ikke holde meg lengere, bet tennene sammen og beveget meg ut for å knipse bilder av dette. Har hatt denne shortsen liggende i noen uker nå, og gledet meg både til å vise den til dere, og ikke minst å kunne bruke den snart. Går å sikler på den nesten daglig. Jakken kom i posten på lørdag. Har letet etter en bomber i denne fargen en stund. Den er helt perfekt. ..Kimonoen har dere sett flere ganger før. Bruker den så ofte jeg kan. Hehe.

Håper dere har hatt en fantastisk start på en ny uke!!! 
KLEM!!!


FOLLOW ME Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

5

Den beste søndagsoutfiten ♡

 • Skrevet 12.04.2015 klokka 21:40
 • Kategori: Outfit

LOVE MAGAZINE Genser >herfra< (adlink)

Er ikke denne genseren helt utrolig fin???? :D Jeg klikket den hjem med en gang jeg så den, og elsker den!


Søndager er til for collegegenser, tøfler og avslappning...

...Burde selvfølgelig både trent, ryddet og vasket klær. Men det har det blitt fint lite av idag. Får vaske en maskin nå, og ta noen  situps innen leggetid, så kan jeg sovne med noenlunde ren samvittighet. Haha. 

Åh, det hadde jeg nesten glemt. Jeg har jo gått en liten tur og tatt sol også idag. 
Prøver å hakke ned på bruken av solarium. Men det er jo sååå godt. 


Håper dere har hatt en kjempefin helg!

Søndagsklem 


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

5

Outfit-Almost first day of summer♡

 • Skrevet 11.04.2015 klokka 01:21
 • Kategori: Outfit
Topp H&M Bukse BikBok Solbriller RayBan Sko >herfra<NÅ ER DET SNART SOMMER DERE!!!!! 
Elsker at det begynner å lyse "sommer" i garderoben igjen. Farger, mønster og prints!! ♡ Så elsk!

Sorry for sen post. Har vært på et lite event med jobben i kveld (mine følgere på snap har sikkert fått med seg, begynner å bli dreven der, btw. Haha). Men nå har jeg sittet oppe sent for å få til en liten oppdatering her også! :D 

Må begynne å få meg mer søvn. Er så zombi-tilstander for tiden. Igår klarte jeg å bruke hele tre timer hjem (vanligvis tar det 15-20min). Satte meg på gale busser og trikker og endte langt uti gokk, og rundt i hele Oslo. Ikke spør hvordan eg klarte å faile så sykt i en by jeg ellers kjenner så godt. Haha. Neste gang venter jeg heller noen minutter ekstra på riktig trikk. 


GOD HELG!!! 


FOLLOW ME! Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes
4

Todays White & Armygreen

 • Skrevet 08.04.2015 klokka 00:38
 • Kategori: Outfit
Skjorte >HER< (adlink) Vi har den i butikken nå også!
Bukse >HER<


Shit. Så lyst jeg har til å skrive noen fornuftige ord til dere idag!! Noe som gir mening og sånt.
Men ingen fornuft finner sted i dette hodet for tiden. 

Haha. 

Musikk hjelper...

Favorittartiser for tiden: Mika Mendes og The Weeknd 
BALSAM for sjelen. 

Kan bli våken til langt på natt bare fodi jeg ikke klarer å la være å gi slipp på musikken til tider.

Det var så  godt å være tilbake på idag etter en rolig påskeferien (i sengen). Skal jobbe mye fremover, så sikkert greit å ha ladet batteriene litt. Stikk innom om dere er i nærheten! 

BTW. Ser dere har jeg har RETT hår idag?? Det skjer aldri. (Med mindre jeg har dårlig tid).
Men idag likte jeg det til en forandring! Har kanskje noe med at jeg har bombet det med hårkurer i det siste. SÅÅ mykt og fint.


NATTAKLEM 


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

5

Coffeemode in some favs ♡

 • Skrevet 06.04.2015 klokka 15:09
 • Kategori: Outfit


Tskjorte >HER<, Panty >HER< (adlinks)


Jeg elsker elsker elsker tskjorter med logoer, nummer og prints  

Tror aldri jeg kan få nok av det.Nå dør jeg nesten av sult. Det tar hundre år å oppdatere med denne gamle macen, en ny står høyt på ønskelisten!

Ha en fin siste påskedag.

KLEM!! 


 Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

4

Outfits - Mars 2015

 • Skrevet 04.04.2015 klokka 23:09
 • Kategori: Outfit

11.03  >HER❥ Første vårdag 2015

13.03 >HER❥ Blomster & Prinsessehår

15.03 >HER< ❥ Chillout Sunday

19.03 >HER< ❥ Skjulte vinger

21.03 >HER< ❥ Gårdagens outfit

23.03 >HER❥ Messy hair, Jeans & Kimono

24.03 >HER❥ Sunny Spring Love


Ble litt outfitposter i mars, så tenkte det var gøy å lage et samleinnlegg. 

Håper dere har en fin påske. Det er så deilig når solen skinner når man har fri ♥

Idag har jeg utnyttet til det fulle at butikkene var åpne noen timer med å gå å titte og hente litt vårinspirasjon til garderoben :D
Gøy at det kommer mye farger og prints!

Nå kan varmen bare komme, har endel shortser som jeg gleder meg til å ta i bruk!!!! ♥

KLEM!!


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

8

#MyCalvins

 • Skrevet 03.04.2015 klokka 20:54
 • Kategori: Outfit


Har ønsket meg undertøy fra Calvin Klein så evig lenge, og nå er endelig denne miiiin!! ♥ Den er ti ganger bedre enn jeg trodde, så kommer til å fylle hele undertøyskuffen min full av dem, og aldri gå med vanlige bher igjen. 

Haha. Ble så utrolig happy. Det er så deilig når man har ønsket seg noe lenge, og det topper alle forventninger når du får det på.

BH >HER< Kimono >HER< (sponset)
Tights >
HER< (adlink)


Syns undertøyet fra Calvin Klein er så sexy!!

Nå som jeg vet hvor behaglige de er, skal jeg prøve trusene snart også ♥

L.O.V.E 


>
Junkyardhar forresten 20% rabatt på alt i påsken. Bruk koden EASTER20 PÅSKEKLEM ♥


 Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

8

Dagens Outfit - Sunny Spring Love

 • Skrevet 24.03.2015 klokka 16:03
 • Kategori: Outfit

Jeans >HER< (adlink) Sko >HER< (sponset)
Jakke Zoul Topp Rut&Circle Veske Michael Kors Solbriller Rayban

Det er rart hva man finner når man graver litt i skapet sitt, hehe. Nå var det lenge siden jeg hadde brukt denne skjerfjakken. Den er egentlig ganske enkel og fin. Får passe på å bruke den litt nå før varmen trer inn for fullt. Hehe. 

Jeansene har vi i butikken nå. De er ganske nye.. Har et litt rart forhold til dem ennå, men tror jeg liker dem. Vasken er kul, og de er superkomfortable. Klarer ikke helt sette fingeren på hvorfor jeg ennå ikke kaller dem "favoritt". Det kommer vel. Noen ganger må ting "vokse" på en. Hva syns dere?

Kyss og klem ♥


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

4

Outfit - Messy hair, Jeans & Kimono

 • Skrevet 23.03.2015 klokka 19:58
 • Kategori: Outfit


Kimono >HER< Tshirt >HER< Sko >HER< (sponset)
Jeans
G-Star Raw
Veske
Michael Kors Solbriller Rayban


 Idag var det nesten som at snøstormen igår bare hadde vært en drøm. Haha. Hvertfall utenfor hos meg. 

...og godt er det! Var ikke helt klar for å dra ut vinterjakken av skapet igjen ;)

Nå skal jeg på middag med kollegaene mine!

Ha en fin kveld ♥


 Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

9

Gårsdagens outfit (Fredag 20.03)

 • Skrevet 21.03.2015 klokka 21:31
 • Kategori: Outfit


T-shirt >HER< (Flere bilder >HER<) Sko >HER< (sponset)
Jeans >HER< (adlink) , Jakke G-Star Raw (utsolgt) 


Jeg var egentlig ikke så fornøyd med gårsdagens antrekk. Følte meg stort sett ganske dritt hele dagen, og vet ikke helt om det var antrekket, bad hairday, eller hele meg det var noe galt med. Hehe.. Men hey, ved nærmere ettertanke kan det være helt okey å legge ut de dårlige dagene også noen ganger...

Har vært på jobb hele dagen idag. Fantastisk lørdag. Nå er jeg godt sliten, og sier GOD HELG ♥


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

9

Dagens Outfit - Skjulte vinger

 • Skrevet 19.03.2015 klokka 16:10
 • Kategori: Outfit
Jakke >HER< Chinos >HER< Tshirt >HER< Armbånd >HER< (adlinks)
Veske Michael Kors Solbriller RayBan Boots Hector Boots


HVOR ER DU SKJULTE VINGENE MINE??
Jeg bare elsker klær. Elsker å bli tatt bilder av. Men kombinasjonene og sammensettningene kan bli rare. Det gjør ingenting. Føler man seg komfortabel og fin, blir utstrålingen fin den også. Så kle dere i akkurat hva dere vil. 

Er fortsatt ganske hoven i ansiktet. Men idag kunne jeg putte på litt sminke, og er litt "godt" hoven. Vet ikke hvor mye jeg skal bevege meg utenfor leiligheten idag, men vi får se. Det er jo litt godt å være hjemme når det er så grått og trist ute. 

Gleder meg til å våkne i morgen, og føle meg enda freshere. Men er storfornøyd. 
Noen som har klart å se/gjette hva mer jeg gjorde igår, forresten?

Jakken og buksen har vi i butikken forresten. Så ta turen innom ♥

Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes
14

OUTFIT - CHILLOUT SUNDAY

 • Skrevet 15.03.2015 klokka 20:06
 • Kategori: Outfit


SUPERDUPER KREATIV SØNDAG ♥

NOT.

Haha. Samme spot, samme sko, og samme jeans som tidligere i uken... 

Sko >HER<, Jeans >HER<, Genser >Minkpink(utsolgt) (sponset)
Jakke
>HER< (G- Star Raw, vi har den i butikken også nå).
Solbriller RayBan Lommebok Michael Kors


Igår gikk jeg rundt og sa at jeg var så sliten at jeg nektet å gå ut av sengen iløpet av hele søndag. Haha. Men for en deilig dag det har vært!! Har både fått trent litt, tatt solarium, og vasket mange maskiner med klær. Man får jo litt ekstra energi når solen titter frem, og våren trer inn for fullt.

Nå skal de siste timene nytes, før en ny uke settes igang!!!!

KLEM PÅ DERE :*


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

5

OUTFIT - BLOMSTER & PRINSESSEHÅR

 • Skrevet 13.03.2015 klokka 22:36
 • Kategori: OutfitHei mine vakre lesere ♥

Blir dere like glade av solen som det jeg blir?!?

Idag glemte jeg nesten at det ikke var sommer ennå før jeg løp ut i solen. Den kalde luften slo meg i ansiktet og minnet meg på at det ennå er litt tidlig på året. Men nå er det søren meg ikke lenge igjen før varmen slår inn for fullt. Åh, den beste årstiden. 


Kimono >HER< Sko >HER< Blomsterbag >HER< (sponset)
Jeans >HER< (adlink)
Skinnjakke MbyM Solbriller RayBan


Igår var jeg litt usikker på om jeg var glad for å ta min gamle frisyre, men idag våknet jeg opp SÅ fornøyd med å se de lange lyse lokkene i speilet. Jeg trives med litt for langt prinsessehår. Hehe.

Og dere... NÅ ER DET HELG!! ♥
Jeg jobber som vanlig, men det er noe med helg som gjør disse dagene i uken til de beste uansett. Mennesker har fri, og er så glade. 

Stikk gjerne innom butikken om dere er i shoppinghumør i morgen!! 

Gi en ekstra klem til noen du er glad i iløpet av helgen. Spis sjokolade, og KOS DERE.

Kjempeklem!!! 


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes 

14

OUTFIT - FØRSTE VÅRDAG 2015

 • Skrevet 11.03.2015 klokka 13:57
 • Kategori: Outfit(Jeansen, Tskjorten og skoene er sponset)

Jeans >HER<, Tskjorte >HER<, Sko >HER<
Skinnjakke
MbyM Solbriller RayBan 


Denne dagen kårer jeg til årets første vårdag her i Oslo. Ellevte mars!! Så utrolig deilig ♥
Nå er det bare å ta med seg smilet, vårjakken og slitte jeans ut i solen!! :D

Fikk tatt noen kjappe outfitbilder utenfor i nærområdet til den nye leiligheten. Har ikke gjort oss helt kjent i området ennå, men tror det kan bli mye fine bilder fremover. Men det er så mange folk overalt, og man føler seg som verdens kleineste menneske der man står og poser! Men kan blir kanskje litt hardhudet på det området også etterhvert?? 

Føler meg smålig ufresh med skittent hår idag. Men nå skal jeg fjerne mine nåværende extensions, for så dra til Irina og få satt på de altfor lange lokkene igjen. Så voksenlivet mitt varte i nøyaktig....2 uker. Haha. 

Jaja. 

Ha en fin vårdag så lenge ♥


 Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

9

Dagens Outfit - 28.02

 • Skrevet 28.02.2015 klokka 12:03
 • Kategori: Outfit


Jakke >HER< Jeans >HER< T-skjorte >HER< (adlinks)
Sko >HER< (sponset)


Nå skal jeg på jobb! 

Hele antrekket finner dere i butikken vår også, bortsett fra skoene. Er det ikke fin fargekombinasjon på dem?? :D

HA EN FANTASTISK FIN LØRDAG ♥ ♥ ♥

6

ÅRETS PERFEKTE BASEBALLJAKKE

 • Skrevet 19.02.2015 klokka 23:11
 • Kategori: Outfit


Hei fininger ♥ Dere er alltid så gode og snille med meg når jeg poster innlegg som er litt mer personlige. Det setter jeg pris på. Skal sette meg ned når jeg har tid og svare på kommentarene og meldingene når jeg har litt god tid, det er liksom ikke noe jeg ønsker å svare på i farten når det er litt mer seriøst. 

Har valgt å dele ting som er litt vondt og mer personlig med dere fordi det er noe som burde være mer åpenhet rundt. Jeg levde i mange mange år med depresjonen i skjul, følte meg unormal og dum. Nå er det helt "greit" å ha det sånn, og jeg ønsker at andre også skal vite at det er både greit og normalt. Det er lettere å ta seg igjennom når det står på som verst om man føler jeg akseptert, eller mindre verdt av den grunn. Stakk egentlig innom idag for å vise dere den nye baseball jakken min! ♥ Dette er et plagg man nesten må ha i garderoben til våren og sommeren!!!

De er så kule, og jeg gjetter at dette er den av de fineste man finner. Haha. ...jeg sier ikke det bare fordi vi har den i butikken. Men stoffet på den er helt fantastisk. Gleder meg til det blir varmere ute, og den kan brukes som jakke alene. 
Blåfargen er forresten mye finere i virkeligheten, den kom ikke helt velfortjent frem på bildene!

Dere finner den i butikken vår, G-Star Raw på Karl Johan i Oslo,
eller på nett >HER< (adlink). 


Dagens snapstory!

Haha. Jeg har vært så hangover idag.
Delte noen flasker vin over en hyggeligere middag med noen venner igår. 

Jeg tåler jo ingenting...

Hadde egentlig fridag idag, men ble ringt inn til jobb.
Så da var det bare å droppe hårvasken, kjøpe seg en cola og sette igang reservegiret. Det funket fint! Dagen på jobb var like fantastisk som alltid. Nå er jeg sliten med god samvittighet, og skal finne sengen.


NATTAKLEM ♥


 Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

6

TODAY´s Black & White (Outfit)

 • Skrevet 29.01.2015 klokka 18:23
 • Kategori: Outfit


"Bambi på glattisen"

Skinnjakke >her<
Jeans >her< (adlink)
Genser >herfra< (utsolgt)
Jakke G-Star Raw 
Sko Hector Boots 

Fikk endelig knipset noen bilder ute igjen idag! Det var på tide. Dagslyset er ikke så lett å fange på denne årstiden. 
Men det var lysere lengere idag?

Om et par måneder er jo varmen tilbake allerede!

Kleder meg så sinnsykt til lyse slitte jeans og t-shirts ♥ SEXY! 


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes 

4

Dagens Outfit - Mandag

 • Skrevet 15.12.2014 klokka 14:31
 • Kategori: Outfit

Shit, jeg trives foran kamera igjen. 
Og i disse dager er det de eneste minuttene jeg klarer å glemme resten av verden for en liten stund, og bare ha meg selv i fokus. Haha, uansett hvor egoistisk og selvopptatt det nå enn måtte høres ut.

Til vanlig blir jeg utilpass når folk går forbi og kikker.
Men i det siste har jeg ikke hatt energi til å bry meg. Bare verdsette den tiden ♥
Genser >her<, Skjorte >her<, Jeans >her< G-Star Raw  (adlinks)
Cardigan Esprit
Boots
Hector Boots


Jeg er for trøtt idag også.
Til tross for at jeg har fridag igjen, så hadde jeg vekkerklokken på 08.00 for å ringe legen og få time på dagen...igjen. Heldig som jeg er fikk jeg det. De har vel ikke så mye valg når jeg sitter med morgenstemmen på andre linjen og høres ut som jeg er døden nær. Eneste som var ledig var klokken 09.00... Ahh... Helse eller søvn? (de går vel forsåvidt hånd i hånd).
Fatter ikke hvorfor kroppen må kortslutte på samme tid som hodet. I guess de går hånd i hånd de også.

Som at alt annet ikke var nok, så har internettet vært borte i hele dag også. Kom endelig tilbake nå. 

Begynn å funke verden og kropp!

I need you right now. 

Hvis dere er lei av klagingen min: Kom gjerne med comeback til innlegg dere vil ha. 
Jeg er ganske åpen for tilbakemeldinger og tips. Motivasjonen er på plass, men hodet på et litt lukket sted. 
8

OUTFIT - STATEMENT FRIDAY

 • Skrevet 12.12.2014 klokka 12:14
 • Kategori: Outfit


Antrekksposter to dager på rad! :D Idag bruker jeg for første gang mitt andre par med boots fra Hector. Elsker dem!
Tipper de vil bli minst like mye brukt som de andre jeg har. Har lyst på et par som er lave også etterhvert, men har ikke sett så mye av dem i Norge ennå. Noen som vet?


Antrekk (Jakke, Skjorte, Belte) G-Star Raw
Boots Hector Boots


skal jeg på jobb. 

Drømte skikkelig rart i natt. Skikkelig rart liksom. 
Våknet altfor tidlig. Tvang meg selv til å slumre litt før jeg tilslutt ga opp, og gikk for å fylle kaffekoppen til randen.

Ha en fin dag vakre sjeler!
Gi noen en god klem idag! ♥

4

THURSDAY OUTFIT

 • Skrevet 11.12.2014 klokka 19:38
 • Kategori: Outfit

Hei mine fine. Først vil jeg starte med å si at dere er de aller beste. Så mange fine ord, og støtte, kunne jeg aldri drømt om engang. Tusen takk ♥
Jeg skulle egentlig poste outfit før jeg dro på jobb idag, men tiden strakk ikke til. Og det viste seg å være like greit.. Hjemme løp jeg rundt meg selv og følte at antrekket idag manglet prikken over i-en.

Noen som kjenner seg igjen? Valgte tilslutt å bare akseptere det. 

Men så kom jeg på jobb.
Selvfølgelig fant jeg et nytt plagg som hadde blitt pakket opp siden sist jeg var der. Og vips var prikken på plass!
Antrekk G-Star Raw // Sko Nike

"Jakken" jeg fant meg, er egentlig en kjole. Noe jeg nekter å tro på ennå.
Men vi får se. Da kan den ihvertfall brukes til mye! 


Denne dagen har vært fin. Det var godt å jobbe igjen. Gruet meg litt etter et par dager av. Men det var fint.

Det har gått litt i ett.

Jobb...
Farge ettervekst...
Ubeskrivelig herlig, by the way! Var på tide.
Hjem...
Svare på mail...
Pakke opp post...
 
Fikse bilder... Noe som gikk til h... idag. Sorry, men whatever.
Lage outfit innlegg...
.
I de få minuttene man setter seg ned å får en "pause", på t-banen f.eks, da gjør det skikkelig vondt.  
Tror det er viktig å finne en balsanse mellom å holde seg opptatt, og det å la det gjøre vondt fremover.

Litt etter litt. 
5

SUNDAY OUTFIT

 • Skrevet 09.11.2014 klokka 19:17
 • Kategori: Outfit

OUTFIT SUNDAY 


Søndag er alltid en daff dag. Man senker liksom skuldrene litt, og alle inntrykkene fra uken synker inn. Som regel er mine søndager i koseklær og uten sminke. Benker meg i sofaen med god drikke og mat, ser så mange filmer jeg orker og bare slapper av. Men i dag valgte vi å kjøre en hyggelig dag på jobben, hvor vi var noen ansatte som møttes, prøvde litt forskjellige klær og outfits. Er litt deilig å få prøvd det meste på selv, eller se det på andre for å vite hvordan det sitter.

Så da ble makeup og hår på plass idag. Og kjørtte en litt chill stil. Klarer rett og slett ikke gå ut av døren som en "dass". Haha.Jakke G-Star // Bukse HER // Topp BikBok // Sko lignende her (adlinks)

Trøtt i trynet, haha. Men pytt, jeg ble fornøyd med håret hvertfall."PROBLEMET" med å prøve alt vi har i butikken er at man får lyst på alt. Det er så mye fiiiint!! Herregud så gøy det er med klær. Og jeg lærer så mye om hvordan man kan sette sammen forskjellige plagg. Gleder meg til jeg får fylt opp garderoben skikkelig!! :D :D :D Haha. Det er bare å komme innom hvis dere er på shopping i Oslo :*

Ha en fin søndagskveld ♥5

OUTFIT @ WORK TODAY

 • Skrevet 06.11.2014 klokka 23:05
 • Kategori: Outfit

♥ OUTFIT PÅ JOBB IDAG ♥

Bukse, T-shirt og Jakke G-Star // Sko HER (adlink)Kult? :D
Jeg digger hele antrekket. Er litt uvant å presse seg inn i trange jeans igjen. Har blitt mindre og mindre av det med årene, men det føles godt. Og ikke minst fresht. Hadde ikke så god tid før jeg løp ut av døren, så ble ikke så bra bilder, hehe, men det får gå!

Sov godt! ♥
11

Outfits fra September

 • Skrevet 02.10.2014 klokka 21:04
 • Kategori: Outfit

6 ANTREKK FRA SEPTEMBER 

05.09.14 - B(l)ack to Basic ♥ HER

11.09.14 - Simple black and White ♥ HER

14.09.14 - More black and white ♥ HER

16.09.14 - Giving it another chance ♥ HER

18.09.14 - Knee high boot ♥ HER

22.09.14 - Boyfriend Hoodie ♥ HER


Hmm, jeg trodde faktisk at jeg hadde lagt ut flere fra forrige måned. Men fornøyd med de som har vært. Enkelt, enkelt enkelt ♥ La ved linker til alle antrekksinnleggene under hvert bilde, hvis noen vil se flere bilder.

Hvilket likte du best?? :D

5

Dagens Style - Boyfriend Hoodie

 • Skrevet 22.09.2014 klokka 20:58
 • Kategori: Outfit

♥ Dagens Style - Boyfriend Hoodie ♥


Digger de dagene hvor jeg klarer å ikke stresse med hva jeg skal ha på meg, og bare ta på akkurat det jeg har lyst til. Komfortabelt er stikkordet. Og det er når man er komfortabel man som regel tar seg best ut også. Så hvorfor stresser vi sånn med det? Det er vel bare sånn det har blitt, hehe. 
Hettegenser Jack & Jones Jakke SMF Jeans Diesel Sko Kouture/Hector Boots Lommebok MK


Har hatt helt vondt inne i meg etter jeg skrev forrige innlegg. Og det står jo ingenting ille, men har så vondt for å åpne meg i det hele tatt. Sånn har det alltid vært. Men noe jeg har tenkt mye på i det siste, og som jeg vil rette fokuset på fremover er ærlighet. Ikke prøve å fremstille ting som noe annet enn det de er. 

Tror det er bra for meg å åpne meg litt. Være ærlig. 

Denne bloggen har vært veldig opp og ned med årene. Comeback i hytt og pine. For i de periodene hvor alt er rosenrødt, er jeg kreativ og har ingen problemer med å oppdatere hyppig. Men så kommer de mørke dagene, da blir det vanskelig å si noe som helst. Da lukker jeg meg. Prøver å snakke mer færrest mulig. 

Så det så. Nok åpenhet for idag kjenner jeg.

Nå skal jeg hjelpe kjæresten med middagen, han er litt lost på kjøkkenet som vanlig. Søøt.

Ha en fin kveld ♥

2

OOTD - Knee High Boot

 • Skrevet 18.09.2014 klokka 20:06
 • Kategori: Outfit

♥ OUTFIT OF THE DAY ♥

Jeans
Diesel Tskjorte BikBok Cardigan Zoul Veske MK Sko HER (adlink)


Kjapt knips av dagens antrekk. Det var jo ikke noe hokuspokus-fint. Helt vanlig.. Men det er litt deilig om høsten å kunne slenge på seg en Cardigan over et hverdagslig antrekk, og bare trippe avgårde. Elsker disse solfylte dagene hvor Vegard og jeg tar oss en liten bytur, for å finne fine småting. Han fikk byttet noen perler til armbåndene sine, og jeg fikk kjøpt inn resten av det jeg trenger for å lage den nye DIY pynten, håper jeg blir ferdig så jeg kan vise dere i morgen ♥

Nå skal vi bestille pizza!!! :D

4

OOTD - Giving it another chance

 • Skrevet 16.09.2014 klokka 19:57
 • Kategori: Outfit


Come on boyfriendjeans, work with me! ♥
- OUTFIT OF THE DAY -


Boyfriendjeans BikBok Topp H&M Cardigan Espirit Veske MK  Sko HER (adlink)


Alle fortjener en ny sjanse, så idag prøvde jeg å bli venner med denne buksen igjen, etter forrige gangs katastofe. Syns det funket mye bedre. Fikk en litt "Back 2 School"-feeling av antrekket. Hva syns du? :)


"Takk for at du gidder å ta bilder"-kyss ♥

4

OOTD - YESTERDAY

 • Skrevet 14.09.2014 klokka 15:57
 • Kategori: Outfit


- OUTFIT OF THE DAY - YESTERDAY! -
♥ MORE BLACK AND WHITE ♥


Harem Pants Kouture // Skjorte Mango // Cardigan Monki // Sko DinSko

Var flere som lurte på hvor skoene er fra, de er altså fra DinSko (!!). Det er flere år siden jeg har vært innom den butikken, og de hadde faktisk overraskende mye fint til en rimelig penge. Jeg var nok veldig heldig med å få tak i disse skoene. Er ikke så lenge siden de kom inn, og de har gått fort. Fikk tak i det siste paret i en av butikkene i Bergen. Prøvde å søke de opp på hjemmesiden deres, men fant ikke, så er nok tomt der også. Men ta en runde i butikkene der du bor, kanskje du er heldig! :D 

Kikket litt rundt på nett, og fant noen i litt samme stil:

(Trykk på bildene for å komme til skoene. Adlinks) 


NÅ er vi endelig hjemme igjen. Jeg skal prøve å aldri reise når jeg er hangover igjen. Hvertfall ikke på et par timers søvn. Men det var veldig veldig hyggelig igår, så det var verdt det, selv om jeg klager mye idag. Uttrykket til Vegard da jeg minnet han på at vi hadde hjemmelaget pizza i fryseren etter torsdagens middag var PRICELESS ♥
Det kunne ikke passet bedre. Jeg er så smart noen ganger.

Lå en veldig hyggelig pakke som ventet på meg i postkassen idag også :) Viser dere etterpå. Tipper det er noe flere interesserer seg for, og vil vite mere om! 

5

OOTD - Simple Black & White

 • Skrevet 11.09.2014 klokka 16:56
 • Kategori: Outfit


Cardigan Monki // Tskjorte BikBok // Skinnshorts By Malene Birger // Boots Hector // Lommebok Michael Kors


 Enkelt. Enkelt. Enkelt. Er mitt nye motto når jeg skal kle meg. Og det går mest i svart, hvit og grått. Kanskje litt kjedelig, men det er sånn jeg liker det. Sikkert noen som kan synes skoene er litt vel mye, men jeg bare e.l.s.k.e.r dem ♥ 

3

OOTD - B(l)ack To Basic

 • Skrevet 05.09.2014 klokka 20:05
 • Kategori: Outfit

OUTFIT OF THE DAY ♥ B(L)ACK TO BASIC ♥


Som noen kanskje har fått med seg så har jeg i det siste innsett at jeg er på bærtur når det gjelder klær for tiden. Hvor feilen ligger er jeg ikke helt sikker på, men det er på tide å rydde opp. Er lei av å aldri være fornøyd, og aldri finne noe å ha på seg. Så nå har jeg bestemt meg for å gå tilbake til det enkle. Enkle, rene og stilfulle plagg rett og slett. 
Harem pants Kouture // Skjorte Just female // Espadrilles Stylesnub

Skjorten gravde jeg faktisk frem idag fra "klær jeg ikke bruker lenger"-skapet mitt. Haha. Harembuksen er fra Kouture, og må være en av de beste kjøpene jeg har gjort! Utrolig behagelige på, og ser fine ut. Kjøpte de i vår, og må være den mest brukte de siste månedene. De har dem på butikken sin på Arkaden i Oslo, ellers finner du den her. (Hvis du bor i Oslo, eller er innom, så anbefaler jeg å ta en tur i butikken. De har så utrolig mye fint, og jentene som jobber der er utrolig hyggelige). Krysser fingrene for at de kommer i flere farger også etterhvert! :D Me want!


Er lenge siden jeg har følt meg så fin som idag. Har lært hvorfor det er så viktig å ha endel basicklær i skapet. Både for å ha noe å ha på seg på dager hvor alt er feil, og for å ha noe som kan kombineres med det meste. 

Kjæresten og jeg tok en ettermiddag hvor vi gikk hele veien fra majorstuen, ned bogstadveien, gjennom slottsparken og nedover Karl Johan. Været var nydelig, perfekt for vindushopping og en rolig spasertur. Harmoni i sjelen ♥
Nå skal jeg lage middag og kose meg med favorittkvelden i uken :D

Ha en nydelig fredagskveld, fine dere :)

9

Jeg hater det antrekket her

 • Skrevet 04.09.2014 klokka 23:57
 • Kategori: Outfit

Et antrekk fra forrige uke


Blir rett og slett sur på meg selv når jeg ser hva jeg klarte å putte på meg i forrige uke!! Jeg ble sur da jeg så det samme kveld etter å ha gått rundt i det hele dagen, og tenkte å la bildene ligge noen dager siden ting blir finere med tiden når man ser tilbake på det. Det er fortsatt like grusomt nå. All stilsans har totalt forsvunnet fra meg! Og blir enda mer forbanna når kjæresten ikke skjønner hvorfor jeg ikke liker det. Han syns det er perfekt og gjennomført. NEEEI, Vegard, Nei!

Vegard: Post det da, og se hva folk sier.
Jeg: Men hva skal overskriften være da?? JEG HATER DET ANTREKKET HER!
Vegard: Ja! Kall innlegget akkurat det! Jeg hater det antrekket her
Jeg: Hmpf.


Nå selger jeg hele driten samlet til høystbydende på Finn.no

9

THROWBACK: OUTFITS // Spring - Summer 2014

 • Skrevet 16.08.2014 klokka 17:35
 • Kategori: Outfit

Noen ganger prøver man så hardt, og vil så fort fremmover at man plutselig finner seg selv stå stangende i veggen. Føler meg litt der nå. Når man har stått og stanget lenge nok er det på tide å ta seg en pust i bakken og prøve å få oversikt over hvor man egentlig er, og hva man egentlig vil. Jeg føler hele tiden at jeg har dårlig tid, at årene flyr så fort i fra meg, og snart er jeg så gammel at jeg egentlig kan glemme å gjøre noe som helst. Man kan jo ikke tenke sånn! Jo mer man tenker sånn, jo fortere flyr årene, mulighetene og tiden, og verre blir det. 

Jeg har så lyst til å bli noe stort. Jeg har lyst til å være en man kan være stolt av å kjenne. En som ikke gir opp, en som realiserer drømmene sine, på samme tid som en tar vare på de rundt seg.

Føler at jeg har kommet til det punktet hvor jeg har stanget lenge nok. Nå tar jeg en god pust i bakken. Nå vil jeg ha oversikt over hvor jeg har havnet, og hva jeg har rundt meg. Overraskende nok finner jeg meg selv i et liv jeg alltid har drømt om. Jeg har gått fra å sitte i en bitteliten sliten leilighet hvor sengen nesten sto oppå sofaen, til en leilighet som jeg har sett i blader, og på bilder som jeg alltid har att lst til å kalle mitt hjem. Det beste av alt er at det ikke bare er mitt, men at jeg deler det med en person som setter like mye pris på meg som jeg gjør på han. Jeg trenger ikke lengere komme hjem alene. Jeg har noen å lage middag til hver dag. Dette er er punkt jeg unner alle å komme til. Jeg tror det er dette som kalles å ha et stabilt grunnlag. 

Forstår ikke helt hvorfor alle disse ordene og tankene bare renner ut av meg nå. Planen var egentlig å dele noen av vårens og sommerens favorittantrekk før jeg tar en altfor sen start på dagen, og kommer meg i dusjen. Så her kommer det:Dere får bare ha meg unnskyldt for et rotete innlegg. Jeg er en sånn som nekter at jeg føler noe som helst, helt til lageret eksploderer og alt bare flyr hit og dit uten kontroll. Følelsene bare fosser ut. Hadde jo et innlegg i natt også som ble sånn. Kan ikke love at det ike blir flere. Så får jeg vel satt på lokket igjen etterhvert. Jeg tvang det på nå, før det tok helt overhånd, haha. Neida ♥ Litt selvkontroll har man vel uansett. Men som oftest liker jeg ikke å snakke om følelser, og da er det nesten litt for godt i de periodene hvor det er greit. Selv om det kommer litt rotete ut. 


Wow, så tidlig våren startet i år ser jeg nå! Og vi klager på at sommeren er kort?!? Sååå kort er den vel ikke, selv om den gjerne kunne vart hele året. Gruer meg skikkelig til å kle på meg masse store varme klær igjen. Det er så deilig med lette fargerike plagg. Det verste etter en varm sommer må være å ta på seg sokker og bukser igjen, haha. Syns det er like ekkelt og grusomt hver gang!

Hvilket antrekk liker dere best?? 

6

Outfit and favourite boots

 • Skrevet 18.06.2014 klokka 23:18
 • Kategori: Outfit

Boots Hector (Kouture) // Kjole & Smykker BikBok // Jakke H&M // Solbriller Rayban

Fy søren så fornøyd jeg er med de nye bootsene mine. Kan vel snart ikke kalle dem nye lengere. Har brukt dem hver eneste dag etter jeg kjøpte dem. Legger sjelden såpass penger i sko, men disse var verdt hver krone. Tror dere ikke de har fått dem inn i lav modell også nå?!? Siiiiikle. Og de andre modellene er også drit fine. Vil ha et helt skap med bare Hector boots nå. Mine er kjøpt på en av Oslos beste butikker, Kouture på Arkaden i Oslo... Butikken ligger rett ovenfor den jeg jobber i, og jeg må gå forbi hver gang jeg er på jobb og tvinger meg selv til å ikke gå inn for ofte, for da er det bare masse nytt å sikle etter.

Heldighvis har jeg klart å få Vegard til å love meg en fin premie om jeg har godte, brus og "unødvendig mat"-stopp, og trener regelmessig i 14 dager. Haha. Kunne jo lovet meg selv premie, men det funker dårlg, siden det bare blir utsatt og unnskyldninger. Så nå er det å prøve å sikre SK14 i siste liten her. Så utrolig irriterende når man bare utsetter og tar pause altfor lenge, og vips så er sommeren her og du sitter med skjegget i postkassen. Men har én måned igjen før bikiniferie. Dette går bra ♥

Hva syns dere om antrekket forresten?

5

Summeroutfit // New Hair

 • Skrevet 03.06.2014 klokka 21:14
 • Kategori: Outfit

Topp Oneness // Shorts Estrauder // Solbriller RayBan // Boots Hector // Klokke Victoria of Sweden (Noen adlinks)

"Toppen" er faktisk en kjole som  jeg har klipt opp, kjolen ble uansett altfor kort enn hva jeg var komfortabel med, så den hadde aldri blitt brukt uanset, selv om jeg elsket den, endelig fant jeg en genial løsning ♥ 

Idag fikk jeg (endelig) tatt av de gamle extensionsene, farget etterveksten og satt på nytt hår. Takk Irina, du er min engel! Elsker at hun kjenner meg så godt og vet akkuarat hva jeg vil ha. Denne gangen har hun virkelig overgått mine forventninger. Elsker håret. Er så deilig når det er nytt, da er det å fint uten krøller og masse stæsj. Tror jeg skal prøve å holde meg litt mer unna krølltanga fremover. Deilig å ha det litt slett og naturlig. Vegard maser hele tiden om at jeg skal prøve å la være med å krølle det hele tiden, hehe, tror han liker det best når det er rett :D

Life is perfect! Rommet vi gjør om til walk-in-closet er snart ferdig, og jeg gleder meg til å vise det frem. Og idag fikk vi beskjed om at utemøblene vi har bestilt er klare for levring, så de får vi på torsdag. Haha, er spent på å se hvordan det blir ute på balkongen da. Kanskje jeg må finne en ny outfitspot?!? Wæææ. 

Ha en fin kveld ♥
2

Pimp Up Your Style

 • Skrevet 23.05.2014 klokka 22:39
 • Kategori: Outfit

Nå ble det en liten kvelds-dagis her! Digger den nye rosa singleten min fra Superdry ♥ Suuuper comfy klær har de! Relaxbuksen finner du her. Skoene har vi på Victoria Of Sweden. (Må nesten tvinge meg selv til å bruke andre sko også for tiden, er superavhenig og de passer til alt).

adlink

Det er SÅ deilig at sommeren er her nå! Gøy å kle seg igjen! Lek dere med stil, farger og kombinasjoner. 
Vegard og jeg har sittet å planlagt i kveld hva vi trenger av hyller og stativ til rommet vi skal forvandle til et Walk-in-closet, neste uke skjer det! Gleder meg!!! Weeee, grattis til Angelina som vinner av Norske Talenter!!!! ♥ Herregud, for en stemme!

6

The Perfect Dress

 • Skrevet 18.05.2014 klokka 23:27
 • Kategori: Outfit

Se så utrolig fin Vegard var igår!! ♥ Mister Good Looking. Elsker når han løper rundt her og skal planlegge antrekkene sine, og spesielt når det er til spesielle anledninger - da blir det gjerne prøving flere ganger flere dager på rad i forveien. Hehe. Er det rart at jeg også har blitt så glad i klær, mote og alt det der i det siste. Det smitter! 

Hadde egentlig planlagt antrekket mitt lang tid i forveien, har brent meg for mange ganger på å bli løpende rundt for å finne det perfekte antrekket, ikke funnet det og endt opp å gå i noe jeg ikke føler meg vel i når dagen kommer. Men denne gangen fant jeg denne kjolen helt tilfeldig bare et par dager før, så den, prøvde den på, og falt pladask. Den er litt lang, så måtte gå i høye sko som jeg egentlig ville unngå på en dag med mye gåing, men for en sånn kjole så var det verdt det. Rakk jo ikke å få lagt den opp før 17.mai, men skal levere den på en systue nå, så blir den nok brukt igjen neste gang på en herlig sommerkveld med sandaler med min kjære i varmere strøk ♥ Åh, sommerugler i magen!! 


Har aldri sett Vegard så hangover som han har vært idag. Han har ligget rett ut på sofaen hele dagen mens jeg har vasket og ryddet. Vi har vært en liten tur i butikken og bare kjøpt alt vi hadde cravings på, og spist, spist og spist. Kjenner den dårlige samvittigheten kommer smygende nå. Så i morgen er det trening og vann som står øvert på listen! Hehe.

Håper dere hadde en herlig dag igår ♥ Sov godt :*

5

Navy Is The New Black

 • Skrevet 15.05.2014 klokka 23:07
 • Kategori: Outfit

Jakke H&M // Topp Zara // Bukse Floyd by Smith // Veske Michael Kors // Solbriller zerouv.com // Sko og Klokke Victoria Of Sweden


Jeg har blitt så utrolig glad i fargen navy, eller marineblå om du vil, i det siste ♥ Utrolig fresh farge. Og det gjør så mye med litt farge. Haha, og brukte de nye solbrillene jeg fikk av Vegard for lenge siden for første gang idag. Likte de ikke noe særlig når de kom i posten, men nå syns jeg faktisk at de er drit fete. Style up your face liksom.


Nå skal jeg leke frisør og gjøre mannen flott før 17.mai ♥ Og seff drikke kveldens obligatoriske smoothie. Hverdagsnam.

Sov godt ♥

6

Stylish Springtime // Dagens vårlige antrekk 14.05

 • Skrevet 14.05.2014 klokka 23:49
 • Kategori: Outfit

Oooh, sunny day, happy face! ♥ Det er så deilig å kjenne solen mot huden igjen. Og mye morsommere å ta antrekksbilder igjen, hehe. Bildene blir fort mye bedre når solen er oppe. Så Vegard pushet litt på å ta noen bilder før vi tok oss en 17-mai shoppingdag i byen. Jeg fant verdens fineste kjole. Og har SÅ lyst på den til 17.mai. Fikk hengt den av, så må ta noen runder med meg selv og vurdere saken. Vegard fant seg lekre bukser, og vi kjøpte inn til cupcakes som vi skal ha med på frokost på lørdag.
Jakke, Skjorte, Sko og Klokke Victoria Of Sweden // Veske Michael Kors // Solbriller RayBan


Nå har Vegard halvsovnet ved siden av meg på sofaen. Skal prøve å vekke han og lage hjemmelaget smoothie før vi legger oss. Har blitt helt hektet!! Naaaaam ♥ Det er så godt! Det beste er å kjøpe forskjellige fryste bær og variere med smaker og blandinger. Mmm. Idag tror jeg det blir jordbær, blåbær, bringebær, bjørnebær og eplejucie - full pakke med andre ord, hehe.

Sov godt :*

6

Vekk oppmerksomhet både foran og bak

 • Skrevet 09.05.2014 klokka 21:39
 • Kategori: Outfit


Bukse Weightless // Jakke og Sko H&M // T-skjorte Red Label // Skjerf Urban // Klokke Victoria of Sweden // Veske Michael Kors

Siden buksen gjør så mye ut av seg valgte jeg enkelt ellers i antrekket idag. Hadde ønsket meg en svart bukse fra Weightless siden jeg elsker min grå så høyt at jeg har slitt den nesten helt ut (er den jeg alltid bruker når jeg står fast om morgenen), ble superglad da jeg fikk den svarte ballen i posten idag, men ble veeeldig skeptisk da jeg pakket den ut og fikk øye på fronten, men nå elsker jeg den faktisk. Det fikk meg til å innse hvor skeptisk både jeg, og sikkert mange andre er til noe som er nytt. Den er jo råkul med de oppsiktsvekkende detaljene foran, og det er noe helt annet enn de andre buksene de har. Det er vanskelig å fange hvor fine de detaljene er på et bilde, ser mye bedre ut i virkeligheten. Følte meg flott på jobb da flere lurte på hvor buksene var fra. Nå har Weightless dratt det et steg videre med andre ord, både foran og bak. Forstår ikke hvordan de får det til, men buksene viser altså bare det beste med rumpa, det er helt sykt. Hehe ♥ Vegard blir helt gal og løper fortsatt like mye etter meg når jeg har på meg disse buksene. Legger ut litt flere bilde av den til forskjellig tilbehør i morgen eller på søndag! Denne kan absolutt brukes både til hverdag og fest. Du finner den herLove it! Og den blir nok like mye brukt som den grå - så da er dere advart ;)

Ha en super fredagskveld! ♥

Sponset bukse, ærlig jente.

5

Todays Cool Feminine Look

 • Skrevet 08.05.2014 klokka 20:04
 • Kategori: Outfit

Jakke, Sko og Klokke Victoria Of Sweden // Genser PM // Solbriller RayBan // Veske Michael Kors // Skjerf H&M

Det er lenge siden jeg har følt meg så feminin og vel i et antrekk. Disse skoene må være det beste kjøpet jeg har gjort på lenge. Vi fikk dem inn på jobben for tre dager siden. (Husk at dere får 10% rabatt på hele butikken om dere sier dere har lest det på bloggen min). Jeg må absolutt ha flere lange støveletter i klesskapet mitt nå, både høye og lave. Totalt forelsket! 

8

Todays Outfit 7/5-14

 • Skrevet 07.05.2014 klokka 21:50
 • Kategori: Outfit


Topp, Jakke, Klokke & Sko Victoria of Sweden // Bukse Carlings // Veske Michael Kors // Skjerf aner ikke..

Lange dager for tiden! Idag startet jeg dagen med å sove bittelitt lenger enn vanlig, så var det avgårde på skolen for å avtale hvordan jeg skal ta igjen timene jeg mangler for å gå på til eksamen neste år. Etter det var det jobbing. Alle utstillingsdukkene våre fikk en fin makeover idag. Vegard kom og hentet meg etter endt arbeidsdag. Jeg la meg rett på sofaen da vi kom hjem, mens han kokkelerte på kjøkkenet. Herlig å ha en så fin kjæreste når man er sliten ♥

9

Todays Fabulous Outfit

 • Skrevet 06.05.2014 klokka 22:13
 • Kategori: Outfit

T-skjorte BikBok // Sko, bukse og klokke Victoria of Sweden // Belte Glitter // Armbånd Candy By Isa Langnes

Ble ikke så bra bilder ute i regnet idag, og var så sliten i trynet at det ikke var gøy engang, hehe. Men nå er mirakeløyekremen jeg har bestilt heldigvis på vei i posten, så da håper jeg den gjør mirkaler på slitne regnværsdager. Holder dere oppdatert. 

Husk at dere får 10% rabatt på alle klærne og skoene hos Victoria of Sweden hvis dere refererer til bloggen ♥ Bare elsker disse skoene. Hvis dere så forrige innlegg, så har vi dem i tre forskjellige farger. Har endelig klart å velge min favoritt! 

Følg oss gjerne på Instagram @victoriaofsweden, eller Facebook her :) Lover å oppdatere ofte med go´biter and must-haves!

7

Bloggers Do It Better!

 • Skrevet 05.05.2014 klokka 22:04
 • Kategori: Outfit


What a day! Idag ble det å gå på jobb grytidlig, for så å dra på skolen noen timer, og så på jobb igjen, tilslutt endte jeg opp med å komme hjem mye senere enn planlagt. Hehe. Men skal ikke klage. Er så utrolig gøy å jobbe. Det var uuutrolig rart å være på "skolebenken" igjen idag. Tok permisjon fra skolen i februar, så var en stund siden sist. Var bare innom idag pga et prosjekt vi hadde evaluering på som ble filmet i januar, har tatt en stund i klippen, så scenene var ikke ferdige før nå. Har planer om å ta opp de manglende timene og gjøre ferdig utdannelsen min ved Norsk Skuespillerinstitutt neste skoleår ved siden av jobben. We will see. Var heeeeelt fantastisk å komme hjem etter en så lang dag! Vegard hadde ryddet og støvsuget hele leiligheten, og maten sto klar på bordet. Oh yeah, jeg er nok verdens heldigste jente. 

Vi fikk inn en haug med nye sko fra SPM Shoes and boots på jobben idag!! Masse nydelige modeller og farger. Klarer ikke velge hvem som skal få bli med meg hjem ennå. Planen er å ta med kamera på jobb i morgen for å ta bilder av litt sko og klær, så jeg kan vise dere ♥ Som leser av bloggen min får du 10% på hele butikken om du sier at du har lest det her på bloggen min.
Så kom innom Victoria Of Sweden på Arkaden i Oslo for en hyggelig handel. 

Nå skal Vegard og jeg se på søppeltv før sengen. Sov godt :*

10

Outfit: Working Girl

 • Skrevet 03.05.2014 klokka 23:33
 • Kategori: Outfit

Topp H&M // Kjole Closet // Veske Micheal Kors // Solbriller RayBan // Armbånd Candy by Isa Langnes // Klokke Victoria Of Sweden


adlinks


Nå sitter jeg i rosa joggebukse og morgenkåpe, hører på musikk og synger litt halvfalsk mens jeg koser med med et lite blogginnlegg. Vegard sitter på andre siden av bordet og fikser lovboken sin før stor eksamensdag på tirsdag. Vi har spist taco (noe vi forsåvidt gjør hver lørdag), og sett på God kveld Norge. Ble en rolig kveld idag. Vi har begge vært på jobb, og er passe blakke (shopaholics). Jeg har akkurat blitt frisk fra forkjølelse, og Vegard begynner å brygge på en, så med tanke på arbeid og eksamen hans på tirsdag er det best å ta en rolig dag. Jeg har også tatt med meg pcen fra jobb hjem, for å få jobbet litt hjemmefra i morgen mens han leser :) Sååå deilig å være i ordentlig jobb igjen. 

Nå skal jeg lage smoothies og jobbe videre med flere design til armbånd kolleksjonen min ♥ 
Sov godt :*

9

Todays Outfit // Stripes of blue & gold

 • Skrevet 30.04.2014 klokka 13:13
 • Kategori: Outfit

Genser SMF (Victoria of Sweden) // Bukse Carlings // Veske Michael Kors // Klokke Victoria of Sweden

Haha, jeg rakk ikke å fikse håret før Vegard måtte løpe ut av døren, så fikk bare knipse noen bilder mens det var en ball i en hestehale. Men tror jeg beholder hestehalen idag, bare få gredd og krøllet den litt ♥ Genseren fikk bli med meg hjem fra jobb igår, vi har så mye fine klær, så er helt umulig å la være å kjøpe noe når man står der hele dagen. Klokken er også fra jobben, fått helt cravings på klokker i det siste!

Fikk minikittet med fatgirlslim treatment produktene som jeg bestilte fra Bliss i posten idag...


Brukte bare Fatgirlslim og fatgirslim i månendene før sommeren kom i fjor, og var så fornøyd med produktene. Hadde så lyst til å prøve Fatgirlnight, Fatgirlscrub og massasje tingene også i år, derfor bestilte jeg dette lille settet, så jeg får testet alle før jeg kjøper dem i store bokser. Hadde nesten helt glemt hvordan jeg kom i sommerform i fjor, før jeg leste på bloggen til Sophie Elise om Fatgirlnight, så kom jeg på at jeg hadde de to produktene i tillegg til trening og sunt kosthold ♥

De er utsolgt for kittet og endel av produktene nå, de kommer sikkert inn igjen snart. Men de har hvertfall begge de jeg brukte i fjor, Fatgirlslim og Fatgirlsixpack. Var utrolig fornøyd med de, og kan anbefale dem på det sterkeste. 

Adlinks


Nå må jeg nesten fikse håret og løpe til jobb. Ha en din dag ♥

6

Dagens 12.03.14

 • Skrevet 12.03.2014 klokka 17:55
 • Kategori: Outfit


Elsker dager med sol, det er så mye mye morsommere å kle på seg! ♥ 

8

Dagens 11.03.14

 • Skrevet 11.03.2014 klokka 19:37
 • Kategori: Outfit


Double selfie! ♥

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits