Jeg er Isa

 • Forsiden
 • Bloggprofil
1

EVERYDAY LUXURY

 • Skrevet 16.11.2016 klokka 12:51
 • Kategori: BloggFølte meg passe urban da jeg dro på Laundromat etter trening igår for å vaske klær og spise frokost ♥ Hverdagsluksus!
Jeg tror den havregrøten på menyen er ganske ny. De lager den med soyamelk, noe som for meg er et stort pluss! Toppet med deilige frukter og nøtter på toppen, og en kaffe mocca på siden. En perfekt kombinasjon mellom sunt og usunt.Når vi først er inne på hverdagsluksus, så lette jeg frem litt gammel og ny inspirasjon i kamerarullen. Man får kanskje presset inn litt mer luksus i hverdagen enn det man tenker over. Det kan jo egentlig være hva som helst. De enkle fine tingene man setter pris på ♥ Det er hverdagsluksus for meg.


Klem,
Isa

8

FITNESS SELFIES

 • Skrevet 15.11.2016 klokka 23:26
 • Kategori: Blogg


Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle bli en sånn en. Men det ble jeg. Plutselig er det greit å legge ut lettkledde bilder av seg selv, og det å kunne legge dem på instagram har blitt en slags motivasjon for trening. Rar verden, men hvorfor ikke når det holder oss aktive og friske.

Jeg lo litt av treningshysteriet før jeg ble hektet selv. 

Nå er jeg stolt.


Klem,
Isa

0

NEW IN - WE ARE FIT

 • Skrevet 03.11.2016 klokka 20:58
 • Kategori: Blogg

sponsede produkter

SONY DSC

Stikker kjapt innom for å gi dere en smakebit av det nye treningstøyet fra WE ARE FIT. 
De har veldig mye fint, så gleder meg til å vise dere mer.

Nå skal jeg stikker på trening, det er så god motivasjon med nytt og fresht tøy!!!


Klem,
Isa

3

NEW HAIR

 • Skrevet 06.04.2016 klokka 00:26
 • Kategori: Blogg

Hei ♥ ...jeg lovet dere en ny antrekkspost idag, men jeg pleier å være litt optimistisk på tid, haha, så det gikk ikke helt som planlagt. Er ikke så lenge siden jeg kom inn døren her hjemme igjen nå etter en lang dag. Først var det jobb til klokken fem, så rett til frisør...

Skal snart finne sengen, men ville bare vise dere et kjapt bilde av resultatet idag:Bilder fra snapchat, @isalangnes
 

Ble det ikke fint?? Jeg er så fornøyd!! ♥ 

Vi bestemte oss for å gå litt tilbake til de lange prinsesselokkene jeg hadde før, og som jeg har savnet det!!! Har vært gøy å være litt "røffere" de siste månedene, men nå var det på tide med litt av dette igjen også. Og nå kan jeg jo variere enda mer med det. Elsker det virkelig.

Vet mange av dere lurer på hvor jeg fikser det...
Jeg går til min fantastiske venninne Irina, som jobber på Auster i Nydalen i Oslo. Hun har stått på på overtid i hele kveld for å gjøre meg fin, og jeg er så evig takknemlig!! ♥ Jeg er veldig kresen og vanskelig å tilfredstille, spesielt når det kommer til håret, men hun gjør mirakler for meg gang på gang. Uansett hvor håpløst utgangspunkt jeg dukker opp med, så klarer hun å gjøre underverker. Følg gjerne den nye hårkontoen hennes på instagram: @hairbymilaira. Da blir hun glad, og det fortjener hun! Hun legger ut mye av det hun gjør i salongen, og masse fin inspirasjon. Hun er som meg, en perfeksjonist, haha, og det er vel ingen dårlig egenskap i det yrket!

Poster det antrekket jeg skulle poste i morgen istedenfor. 
Klem!


Instagram @isalangnes Snapchat isalangnes

7

COFFEE & UNDERWEAR

 • Skrevet 03.04.2016 klokka 15:12
 • Kategori: Blogg


GOD SØNDAG, SOLSTRÅLER ♥
Det beste jeg vet med søndager, helligdager, og fridager er å ha en skvett alkohol i morgenkaffen. Haha. Hysj.

Har en tendens til å ta meg vann over hodet og planlegge alt for mye som skal bli gjort disse dagene. Det hele starter som regel med at jeg sover mye lengere enn jeg burde, får panikk når jeg våkner, og ikke helt vet hvor jeg skal starte. Lærer aldri!

Så da vet dere hvordan dagen min har startet ♥ Hehe. Det er ikke så rart idag da. Samboerne mine kom hjem litt over midnatt igår, så ble vi sittende og loke til rundt klokken fem på morgenkvisten, og da jeg først kom meg i seng, sovnet jeg ikke før rundt syv. Har heldigvis fri i morgen ogsåog tid til å ta tak i livet og døgnrytmen...

SONY DSC

SONY DSC


JEG HAR FÅTT HELT DILLA PÅ "BESTEMOR-UNDERTØY", som jeg så fint kaller det. Sånt gammeldags som går langt oppover magen. Supersexy. Har bestemt meg for å bli flinkere på å kjøpe fine matchende sett. Fant to kjempefine på Weekday igår. Det ene ser dere på bildene over!

Spurte Vegard igår om han syns det var litt bestemor igår da jeg prøvde det på.. Neida, det gjorde det ikke. Nå snek han over skulderen min her på bildene over og bare "Ok da, det ser litt bestemor ut når det ikke er på". Haha. MEN DET ER KJEMPEFINT PÅ!! Elsker highwaist på både bukser, shorts, skjørt og nå undertøy!

Links&details: 
BH Nimbus Top HER Truse Nimbus Highwaist Panty HER 


Jeg tror jeg er verdens mest lettlurte når det kommer til magasiner. Det eneste som spiller noen rolle er hva som følger med i dem. I den nyeste utgaven av Det Nye følger det med både mascara, leppebalm med solfaktor, og et interiørmagasin. Har hatt behov for ny mascara lenge, men det har blitt nedprioritert. Og solfaktor til leppene virket smart siden jeg i det siste har fått større fokus på å ta vare på huden. OG Zara Larsson er jo heeeet. Så verdt hver krone. Haha.

Poster et outfit vi tok bilder av igår litt senere idag!
Ha en fin søndag så lenge....Klem ♥

 


Instagram isalangnes Snapchat isalangnes

1

NUTELLA BREAKFAST

 • Skrevet 24.03.2016 klokka 13:00
 • Kategori: BloggGOD PÅSKE ♥
Har de fleste reist på fjellet, eller er noen av dere hjemme og koser dere også?
Uansett, så håper jeg at dere koser dere gløgg ihjel!!


Jeg er hjemme! Siden jeg skal jobbe på lørdag, så tenker det bare blir Oslo på meg. Men det går egentlig helt fint! Begge samboerne har reist på påskeferie, så jeg har leiligheten for meg selv i nesten en hel uke. Påskeangsten slo ned på meg igår, så nå er kjøleskapet fylt med mat og vin for resten av livet. Før jeg gikk inn i butikken igår vurderte jeg tilogmed om jeg trengte å ta med kurv eller ikke, for jeg skulle jo ikke ha så mye. Var nok til god latter for alle i butikken når jeg fortvilet sparket den overfylte handlekurven foran meg på gulvet, og varer raste ut av armene på meg. Fikk kavet meg til kassen, og hjem tilslutt. Haha.

Elsker å ha tid for meg selv. Til nå har jeg vasket bad, stue og kjøkken. Forhåpentligvis rekker jeg både soverommet og gangen også iløpet av dagen.
Prøver å utnytte alenetiden maksimalt!!!

Har tilogmed rukket å spise en god, og smilende frokost. Før jeg la meg igår vurderte jeg om jeg skulle slå på stortromma og lagde sveler/pannepaker selv fra bunnen av. Men jeg har litt for høye tanker om meg selv og hva som er mulig rett før jeg sovner, så det ble som vanlig ferdigstekte pannekaker fra Ånli. Haha. Jeg hadde sikkert død uten de, har alltid en pakke eller to liggende i kjøleskapet som jeg kan spise på farten. Haha. Og i det siste har jeg fått dilla på varme pannekaker med nutella og banan. YUM. Så himmelsk godt det er.

I kveld skal jeg på shoot i et studio. Gleder meg!! ♥ Vi har planlagt denne shooten leeenge, så blir gøy å se hvordan resultatet blir nå. 
Kommer sikkert til å legge ut litt på snapstory om dere vil følge med! @isalangnes 


Ha en fin dag ♥


Instagram isalangnes Snapchat isalangnes

1

DIVAS AREN´T MADE, THEY´RE BORN ♥

 • Skrevet 25.02.2016 klokka 11:52
 • Kategori: BloggSONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

DET ER IKKE HVER DAG JEG KAN SPISE PRINSESSEFROKOST MED GOD SAMVITTIGHET. Haha ♥ Elsker det.
Staven og kronen fikk jeg på bursdagen min for to år siden av Vegard. Så snill er han. Alltid behandlet meg som en liten prinsesse.


Jeg må innrømme at jeg løy for dere igår...Har hatt litt klump i magen fordi jeg overdrev og løy om "hvor glad jeg var". Hadde sett frem til å reise til Stockholm i ukesvis... turen skar seg, og jeg var kjempelei meg! Lover å ikke poste noe så usant igjen. Helt meningsløst. haha. Trodde vel at det skulle hjelpe å "heve seg over det" og fokusere på det positive. Men det ble litt i overkant kanskje. Håper dere ikke blir altfor skuffet.

Etter en dag nesten full fridag i sengen igår, og et sterkt ønske om å kunne utsette hele bursdagen til en annen dag med nye planer, til idag våkne opp til godt over hundre gratulasjoner (!!) allerede, så er alt med ett mye lysere!!!

Jeg har møtt, og har så mange fantastiske mennesker i livet mitt. Tusen takk for all den fine oppmerksomheten på dagen min, og alle andre dager i året ♥ Smiler stort av alle de fine minnene som kommer tilbake til meg når nye, gamle, nære, kjære og bekjente skriver til meg. Setter UENDELIG stor pris på dere!! 

Nå skal jeg komme meg i dusjen, dra ut å nyte dagen og sola på ordentlig!!! LOVER. 
Ha en kjempefin dag ♥ Klem!!

BTW, på bildet har jeg akkurat stått opp og ikke på noe sminke!.Jeg får fikset mine vippeextensions hos verdens beste cirka en gang i måneden. Var hos henne på tirsdag, og er så fornøyd! Send meg en epost eller skriv en pm på FB om dere vil ha nummeret hennes. Hun holder til sentralt i Oslo. Jeg har gått til henne i over et halvt år, og hun er BEST.


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes
 

1

TIME TO BE ME

 • Skrevet 21.02.2016 klokka 01:29
 • Kategori: Blogg

For en etterlengtet og fantastisk helg dette har vært.... Jeg har hatt leiligheten for meg selv fra torsdag kveld og har det til søndag kveld. Litt etterlengtet energi har blitt hentet inn igjen. På tordag hadde jeg besøk av Irina, hvor det ble sushi, vin og mye latterkrampe. På fredag hadde jeg fri fra jobb og gjorde virkelig INGENTING. Lørdag var det det jobb hele dagen, men deilig å komme hjem til stillhet. (det er jo ikke noe hemmelighet at guttene jeg bor med er glad i fest, hehe). I morgen skal jeg nyte min siste dag med å kunne gå naken rundt, synge av full hals og vaske klær før jeg selv skal ut på tur onsdag morgen. Gleder meg sånn. Har ikke vært ute av Norge på nesten to år. Haha. Det blir så gøy. Det er ingen som har klart å gjette hvor jeg skal ennå! :D Jeg forteller garantert til uken! 

Her har dere litt snaps fra min alone home time:...Og så er det vel på tide å fortelle dere at jeg og min kjære Vegard har gjort det slutt...igjen. Det er faktisk litt lenge siden, litt over en måned eller noe sånt. Bruddet er noe vi begge er enige om at er best for oss. Jeg har ventet fordi det gjerne noe man bearbeider og tenker igjennom selv først. Og vi har brukt litt tid på å fortelle det til de nærmeste vennene og familie. Nå vet de fleste om det, og det var på tide å fortelle det til dere også. 

Som dere sikkert har skjønt så bor fortsatt Vegard, hans bestevenn KP, og jeg sammen ennå. Vi har egentlig ikke pratet så mye om fremtiden ennå. Enn så lenge så kommer vi alle tre godt overens og har det fint er. Vi er veldig glade i hverandre, og gode venner. Vegard er min beste venn, og det er ingen dramatisk grunn til bruddet. Rett og slett at vi kanskje har det bedre som verdens beste venner. Båndet mellom oss kommer nok alltid til å være spesielt, og jeg er ubeskrivelig glad i den gutten. Tipper vi hvertfall kommer til å bo som vi gjør til i sommer/høst, så får vi se etter det. Foreløpig er det ingen hast. Skal ærlig innrømme at det river litt i meg når jeg tenker på å noensinne flytte fra. Vi har jo bodd sammen i snart tre år nå. 

Jeg kommer nok til å ta meg en god tid for meg selv nå. Jeg elsker å være i et forhold, men er ikke noe god på det. Har tenkt veldig mye i det siste, og når jeg er i et forhold så blir det altoppslukende for meg. Alt handler om den ene personen, jeg mister meg selv, og glemmer å ta vare på det jeg liker å gjøre. Hvis dette mennesket er et annet sted enn der jeg er, så ligger jeg bare å er redd og bekymret, istedenfor å nyte alenetiden til å gjøre noe jeg vil. Når jeg er redd, lei meg, eller har det vondt, så reagerer jeg med å bli sint, ....ikke bra for et forhold.  På en eller annen måte må jeg finne en balanse før jeg sier meg klar til å gå inn i noe nytt en gang. 

Men jeg har det bra nå. Jeg skal snart på tur, og livet smiler ♥

Håper dere har en fantastisk helg! Klem!!


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

3

SWEET SNAPS ♥

 • Skrevet 17.02.2016 klokka 19:21
 • Kategori: Blogg

Her er et lite dryss med bilder fra mandag kveld på tur med Sweetpants...Ble hentet i den kuleste bilen! Den har neonlys inni... Haha.

Jeg har forelsket meg helt i disse joggebuksene på veldig kort tid... De finnes i alle mulige farger og fasonger, det er heelt utrolig. 
Fikk med meg noen nye hjem som jeg skal vise dere senere, og fikk tatt en titt på vareprøvene for det som kommer til sommeren. De var heeelt sinnsyke, og klarer nesten ikke å vente med at kolleksjonen kommer. Klarer heller ikke bestemme meg for om jeg syns den med ruter, prikker eller marineprint var finest??

Og shorts visste jeg ikke at de hadde! Men det har de. Perfekt for strand og solbrun hud ♥ Fant den ikke i nettbutikken i farten nå, men de hadde mange på lager! Så ta en titt hvis dere likte den, eller eventuellt kontakt dem! :)


Jeg har seriøst sovet ni timer på tre døgn nå. Det er det jeg vanligvis har lyst til å sove på EN natt. SÅÅ mye å gjøre.
Nå skal jeg løpe ut på et kveldsmøte med jobben.

...kan noen sende Jon Blund til meg i kveld?? Haha. 


Klem! 


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

11

DETACH ME FROM MY HEAD

 • Skrevet 09.02.2016 klokka 23:27
 • Kategori: BloggSONY DSC

SONY DSC

Hvorfor blogger jeg? 
Det spørsmålet har jeg stilt både meg selv, og fått flere ganger. Men har aldri klart å komme med noe godt svar.

Jeg elsker å bli tatt bilder av. Det får meg utrolig nok til å slappe av... Jeg elsker å sitte å plundre med å plukke ut bilder og lage fine innlegg på bloggen. Jeg kan sitte i timesvis på kveldene, eller de dagene jeg har fri fra jobb, med musikk på ørene i min egen verden. Og i denne verden kobler jeg helt ut. Det er så godt.

På jobb er jeg en energibombe fra en annen verden. Det er vel en måte å koble ut på det også.
...idag ble jeg faktisk stående å fundere over hvor heldig jeg er som har en jobb som jeg trives så godt i... Haha. 

Som sikkert endel av dere vet fra før så sliter jeg med deperisjon, og har vært igjennom en del ting i livet som tærer på meg hver eneste dag. Jeg har valgt å ikke fokusere så mye rundt det på bloggen i det siste, selv om noen dager er så ille at jeg vil rive meg ut av mitt eget skinn. For jeg ER lykkelig, og jeg HAR det bra. Alle tankene i hodet er ikke ekte. De bare er der. Vi lever i en verden hvor flere og flere sliter med dette, og jeg vil bare minne dere på at det er helt sinnsykt vanskelig, men det er ikke ekte. Noe av de viktigste for alle er å finne noe man trives med, og forsøke så hardt man kan å fokusere på det. Bare vær lykkelig. Vi er her nå, og det skal være fint. 

Vet ikke hvorfor jeg følte et plutselig behov for å skrive av meg dette. Det har vært MYE i det siste. Alt skjer som regel på en gang (som sikkert mange kan kjenne seg igjen i). Og slik har det vært for meg den siste tiden. Fikk faktisk tilogmed en kommentar på bloggen her om dagen om at jeg begynte å se så sliten og gammel ut plutselig. Den stakk litt på toppen av det hele, men det var sikkert fordi det var noe sannhet i det. Jeg sov i max 2-3 timer per natt i en lengere periode, og jobbet ekstremt mye. Jeg var for streng med meg selv, og hadde litt for mye i hodet på en gang. En dag rant begeret mitt over, og jeg kom hjem fra jobb, la meg i sengen og heg plutselig etter pusten og gråt eller skrek fra det innerste av sjelen min. Etter det har jeg sakte men sikkert kommet i kapp med søvnen, gitt meg selv litt lengere tøyler og klart å kave meg tilbake på stabil grunn igjen. 

Jeg husker rett før det sprakk at jeg fikk en litt kjip epost og en venninne så at det gikk veldig innpå meg. Hun så meg dypt inn i øynene og sa "Ikke la dette ta knekken på deg, ikke gi opp. Du er bra".

...Så kom jeg hjem og slapp alt inne i meg ut. Man skal la kroppen reagere. Personlig er jeg ikke så god på det før det eksploderer, hehe. 

Men vi er bra alle sammen, og vi fortjener å gjøre det vi elsker. Vi fortjener å ha det bra ♥ Husk det!

Klem ♥


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

9

Spørsmålsrunde: ABOUT THE HAIR...

 • Skrevet 04.02.2016 klokka 23:19
 • Kategori: BloggSiden jeg så ofte får spørsmål om håret, så tenkte jeg å skrive et stort hårinnlegg snart! ♥

Nå kan dere spørre om ALT dere lurer på om håret, så skal jeg svare så godt jeg kan.

Extensions, farger, lengde, frisør, haircare, frisyrer, hvorfor jeg har så stygge fletter i panna (hehe, neida, jeg syns de er fine) osv osv...

Klem!


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

3

GIVEAWAY! - Vinn bikini fra To die for swimwear

 • Skrevet 03.02.2016 klokka 11:47
 • Kategori: BloggHar dere sett bikiniene fra To die forTa en titt, de er kjempefine!

Nå er jeg så heldig å få gi bort en til en av dere. Gå inn på instagram @isalangnesbloggno for å delta ♥


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

8

30 DAY SQUAT CHALLENGE

 • Skrevet 01.02.2016 klokka 20:07
 • Kategori: BloggJeg startet andre januar, og ble ferdig igår! Haha. Så vanvittig stolt. Det har vært et evig slit, og flere ganger kom jeg på at jeg måtte ta squatsene mine rett før jeg gikk i seng. Motivasjonen var at jeg måtte starte på nytt om jeg glemte eller ikke gadd. Det har krevd mye selvdisiplin, men så glad for at jeg ikke ga opp.

Ved siden av å slutte med sjokolade, godteri, chips og brus ved nyttår, så har jeg aldri følt meg bedre i egen kropp. Føler meg sterkere, og har mye mer energi, ikke minst glede i hverdagen. Som en vanvittig bonus har aldri rumpen og lårene mine sett så bra ut tror jeg. Hadde aldri drømt om at det skulle være så effektivt.


For å holde oversikt og ha kontroll lagde jeg et notat på telefonen hvor jeg skrev opp hver dag. (Den 23. tok jeg ti for mye,haha).

Dette er tungt, men verdt det! ♥

Flere som slenger seg på??


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

2

ICECOLD....(WITH A TWIST)

 • Skrevet 22.01.2016 klokka 23:41
 • Kategori: Blogg

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Det er på høøøøy tid at jeg får byttet ut extensionsene mine, OG oppdatert fargen nå. 
(Vi har allerde funnet inspirasjonsbilder til hvordan det skal se ut, og gleder meg som en unge). 

I mellomtiden prøver jeg å holde meg i sjakk. Når jeg først er lei av håret, kan jeg finne på mye rart på egenhånd, og det ender som regel i katastofe. HAHA. Her om dagen dro jeg spontant til en afrikansk salong før jobb å fikk flettet inn en gråsølv flette. Ble ikke så verst...

...Hva syns dere?

Var hvertfall nok til å holde nervene mine LITT i sjakk.


Har nettopp vært ute og spist en sinnsykt god middag og drukket verdens beste drinker på YAYA´s.. A.n.b.e.f.a.l.e.s!! Perfekt etter en lang uke. Nå er det daglige squats før jeg finner sengen sengen før jobb i morgen :) Sov godt, fininger. Klem!!


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

4

DEN BESTE KULDEKREMEN!

 • Skrevet 21.01.2016 klokka 20:33
 • Kategori: Blogg

Er det bare meg, eller er det mye kaldere i år enn det har vært før?

HER HAR DERE VERDENS BESTE KULDEKREM (OLJE) ♥Jeg var seriøst tørr som en rosin i hele ansiktet for noen uker siden!! Nå er jeg myk og god igjen. Siden jeg har en kombinasjonshud, så blir jeg kanskje litt ekstra blank i huden utover dagene nå, og må pudre litt med jevne mellomrom, men det er mye bedre enn å være tørr.

Varierer med å bruke den alene eller med fuktighetskrem både morgen og kveld. 

Den kan brukes på hele kroppen, og leppene, men jeg bruker den bare i ansiktet. Funker som bare det!

SONY DSC

SONY DSC

Andre ting Extra Virgin Kokosolje kan brukes til:

SKRUBB:
Bland kokosoljen med sukker i en skål og bruk til å skrubbe krobben i dusjen! SÅ DEILIG. 

BARBERING: Fin erstattning for barberingskrem. Litt usikker på hva eg foretrekker ennå. Men greit om man er tom.

HÅRKUR/HÅROLJE: Vet ikke hvor stor fan jeg var av dette heller. Men fint å smøre en bitteliten mengde på slitte tupper på håret. 

...har ennå til gode å prøve den i matlagning, haha. 


Instagram isalangnesbloggno Snapchat Isalangnes

1

SMART #NELLYHOLIC

 • Skrevet 13.01.2016 klokka 23:48
 • Kategori: Blogg

annonselenker
SONY DSC

Jeg tror jeg er verdens dårligste på nettshopping!
...mesteparten av det jeg bestiller går nemlig i retur. Haha. Så enten er jeg veldig dårlig
, eller bare veldig kresen.

Men idag fikk jeg meg en positiv overraskelse av det som dumpet ned i postkassen... 

Den røde finner du HER // Den svarte polokjolen HER


...ble superfornøyd, og ELSKER at de kan brukes til både hverdag og fest. 


Ett av nyttårforsettene mine er å bli mer økonomisk, og da er vel "smart shopping" på sin plass! (..og prisen var supersnill) 


Har fått litt kjeft for dårlig oppdatering her i det siste, men planen er som vanlig å være stabilt tilbake fremover ♥

Gleder meg til å style kjolene bedre, og vise dere med bedre bilder!
OG kom gjerne med ønsker til innlegg fra meg. Vet at mange av dere gjerne vil ha et hårinnlegg, så det skal jeg få til. Men kom gjerne med mer, jobber mye for tiden, og da er det ikke altfor mye tid til å la kreativiteten løpe løpsk.

Klem!


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

9

Så lei av meg selv

 • Skrevet 12.06.2015 klokka 23:54
 • Kategori: Blogg

Daaaaaaagens ↑

Herregud så lei jeg er av mitt eget tryne for tiden. 

Å bli tatt bilder av hele tiden (etter eget ønske vel og merke), selfies, se seg i speilet. 

Jeg er så lei. 

Nå syns jeg at jeg ser stygg ut på alt som er av bilder. Å ta selfies er bare deprimerende. 

Fy faen så selvopptatt man blir i dette århundret. 

Akkurat NÅ har jeg det hele langt oppe i halsen.

Tror det ble tatt rundt 250 bilder idag. Det med hatten foran ansiktet var det eneste jeg gadd å bruke. Haha.

...Om et par dager er det sikkert greit igjen. 

Noen andre som kjenner på det samme i perioder??

GOD HELG, FORRESTEN!

Kyss og klem ♥


FØLG MEG Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

3

Dere er de beste.

 • Skrevet 06.05.2015 klokka 23:59
 • Kategori: BloggJeg er så takknemlig. 

Så ubeskrivelig takknemlig for at jeg får lov til å være den jeg er, med den baggasjen jeg har, og snakke høyt om det uten å bli sett på som unormal, eller syk. Ofte er det sånn jeg føler meg. Unormal og syk. 

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle poste et st sånt innlegg som jeg gjorde på søndag. Hvertfall ikke når det sto på, og gjorde så vondt som det gjorde da. Det er lettere å skrive om det vonde når man har en god periode.

Det å kunne si det høyt, og få så mye varme tilbake, har løftet veldig mange kilo fra skuldrene mine. 

Jeg var redd for at det kom til å bli tyngere om jeg slapp dere så tett på meg, at det skulle bli masete, og  kanskje enda vanskeligere. Men det var bare stikk motsatt. Tusen takk for all kjærligheten, omsorgen, respekten, og spørsmålene jeg har fått.

Dere er fantastiske. Dere er faktisk de beste.

Tusen takk for all kjærligheten. Jeg trenger det virkelig nå. 


Jeg skal begynne å oppdatere som normalt igjen snart også. Takk for alle tilbakemeldinger når det gjelder bloggen også. Det har så mye å si for motivasjonen og gleden av å oppdatere oftere. Jeg vil gjerne bli bedre, så både ris og ros settes høyt.

Kyss og klem 


Snapchat isalangnes Instagram isalangnesbloggno

13

Et tilbakefall til et ønske om å dø.

 • Skrevet 03.05.2015 klokka 16:11
 • Kategori: BloggJeg legger kortene på bordet i håp om at karusellen inne i meg skal slutte nå. Følelsen av håpløshet river i meg fra alle kanter. Jeg hater å våkne om morgenen. Jeg hater livet. Og jeg hater at jeg hater livet. 

Det finnes ingen matlyst, ingen energi, ingen lyst til å puste lengere. Når jeg gjør ting, så er det i håp om å få pause fra tankene.

Kroppen min skriker etter hjelp, men jeg har ingen hjelp å gi.

Jeg går bare rundt med et konstant ønske om å dø.

Har lyst til å gråte, men det gjør jeg heller aldri.

Jeg ligger bare i sengen. Ser ut i ingenting og lurer på når dette startet. Når gikk alt så utrolig til helvete?

Aner ikke hva som utløste det, eller hvor lenge jeg har vandret på denne stien. Det eneste jeg vet er at det bare blir verre for hver dag.

Hadde faktisk ikke trodd at jeg skulle havne så psykisk langt ned igjen, at jeg bare eksisterer. Jeg ser bare det negative, og den svarte siden av absoultt alt som skjer, og det som blir sagt. Jeg står her igjen og må ta valget mellom livet og døden. Om det ikke slutter nå....så kommer dette til å ta livet av meg. Det er hvertfall sånn det føles.

Negative ting skjer hele tiden, men jeg klarer ikke å bry meg lengere. Klarer ikke å ta det vonde innover meg. Det er for vondt, og det er ikke plass til mer nå. Jeg er bare sliten.

Det eneste som redder meg er at jeg har vært her før. Det har gått nøyaktig 8 år siden jeg var så langt nede og la meg ned for å dø. Jeg våknet av et eller annet mirakel opp igjen. Nå føles det som at det ikke har gått noe tid i mellom i det hele tatt.

De sa til meg den gangen at jeg mest sannsynlig kom til å få et tilbakefall en gang. Nå har det gått så lang tid, det har vært opp og nedturer, men hadde nesten glemt hvor ille det kunne bli. Glemt hvordan det føles å se så svart på alt. Glemt hvordan jeg i all verden kunne ta det valget om ikke leve lengere. Og nå er jeg her igjen.

Jeg forstår plutselig godt hvorfor folk sa at det var så skummelt sist at man ikke kunne se et eneste tegn i ansiktet mitt på hvordan jeg hadde det. For jeg ser meg selv i speilet, og ser det heller ikke selv nå. Det bare er der, og dreper meg på innsiden. Og det synes ikke. Jeg er så nedbrutt at jeg også har blitt fysisk syk. Det er det eneste som syns. Det er det jeg skylder på. At jeg har et halsvirus, og er forkjølet.

Det føles som jeg konstant er høy på et eller annet, uten å ha tatt noe som helst. Det er bare smerte. Jeg står og ser ut på verden, og lurer på hvordan alt bare kan fungere som før. Hvorfor kan ikke verden ta en pause sammen med meg? Kan vi bare stoppe opp, klemme på hverandre, og puste litt? 

Jeg kommer til å velge livet denne gangen. Så får heller det ta livet av meg. Jeg skal stå i denne dritten helt til kroppen ikke har noe igjen og faller sammen av seg selv. Men nå må jeg si det høyt. For jeg klarer det ikke alene lengere. Og jeg vil ikke, eller klarer ikke å bare stå her og se lykkelig ut lengere. For det er jeg ikke. Akkurat nå. Jeg tror jeg har vært det fra tid til annen iløpet av årene. Jeg håper jeg har vært det. For da kan jeg bli det igjen. 

Kanskje jeg aldri kommer til å tørre å logge inn her igjen, for dette er det flaueste jeg noen gang har gjort, eller sagt høyt.

Jeg føler meg så gal. Så unormal, og så lite verdt.. Man skal ikke føle disse tingene.

Nå gråter jeg, nesten.

Etterpå, kommer jeg til å gå ut i solen, og prøve å puste, prøve å finne et eller annet glimt av håp igjen.

Til alle dere som er glad i meg.. Ikke vær redd. Jeg velger livet denne gangen. Akkurat nå, så lever jeg for dere inntil jeg klarer å gjøre det for meg selv igjen. Forrige gang så jeg hvor mange jeg berørte da jeg tok det mest egoistiske valget man kan ta.

Jeg kommer ikke til å gjøre det igjen.

Jeg er ikke gal. Eller noe av det der. Jeg er bare så sliten.

Bare vær så snill å elsk meg. For jeg klarer ikke å gjøre det selv nå.Fant ingen passende bilder nå, men her har dere noen fra igår.

Takk til alle som har lyttet. Det betyr mye for meg. Jeg kommer til å elske livet igjen.   

Kanskje dette er i grenseland til for personlig for å dele,
men jeg er ikke så flink til å betro meg til folk, så dette ble vel min måte å gjøre det på. 


Love ♥ 


Snapchat isalangnes Instagram isalangnesbloggno

8

EN PAUSE FOR Å OVERLEVE

 • Skrevet 24.04.2015 klokka 19:02
 • Kategori: Blogg


Jeg har akkurat kommet ut av dusjen hvor jeg har grått fra dypet av sjelen min igjen. Vasket bort sminken som rant nedover kinnene mine. Det gjør så vondt på innsiden nå at jeg ikke er helt sikker på hvor jeg skal starte for å kunne takle smerten som har bygget seg opp den siste tiden. 

Nå tar jeg en pause. Det første som falt meg inn var å legge ned bloggen. Slette facebook, instagram, snapchat. Men jeg vet også at dette er en tid som kommer til å bli bedre selv om det er svart akkurat nå. Jeg kommer til å ville ha alle disse tingene tilbake. Men jeg har lyst til å komme tilbake med overskudd.

Har i noen uker gått rundt med en konstant kvalme, magesmerter, og svimmelhet. Noe som mest sansynlig skyldes stress, lite mat og lite søvn... Jo mindre jeg har strukket til, jo høyere krav har jeg stilt til meg selv den siste tiden. Og det hele har blitt en større og større ond sirkel. Har drevet meg selv til å bli veldig syk og sliten, både fysisk og psykisk. 

...Bildene jeg legger ved er fra igår. ...rett etter jeg hadde kastet stuebordet bortover gulvet.
Alt som sto oppå det, føk rundt i rommet, og både en tallerkenen og jeg falt ned på gulvet og knuste. I noen sekunder satt jeg bare der å så på den knuste tallerkenen, som gjenspeilet innsiden av meg. Så eksploderte det i kroppen min. Jeg gråt, hylte, og gråt om hverandre. Jeg heg etter pusten, og i noen sekunder trodde jeg at jeg skulle dø. At smerten kom til å drepe meg. Der og da ønsket jeg nesten at det skulle ta livet av meg.

Etterpå står jeg der foran kamera. Presser frem noe som ikke er der akkurat nå. Og på disse ble det ekstra tydelig. Hadde egentlig ikke tenkt å bruke dem. For som outfitbilder, som de hovedsakelig var ment til, var de jo ubrukelige.


Det er faen meg vanskelig å leve med depresjon, men for det meste, så går det... Man finner alltid et reservegir, og en grunn til å stå opp. Men nå er jeg både fysisk og psykisk utslitt. Kroppen sier stopp. Og hvis den minste ting går feil, og ikke som jeg har planlagt, så renner det over. Enten i sinne, eller i tårer.

Jeg er så forbanna følsom, på samme tid som jeg prøver å spille iskald.

På dette tidspunktet vet jeg ikke om det er livet, og alle de store livsendringene som har skjedd de siste månedene, som plutselig angriper meg. Eller om det bare er oppe i hodet mitt. Det er nok en god blanding. Herregud, jeg satt og tenkte på det her om dagen. Iløpet av de siste seks månedene har jo hele livet blitt snudd opp ned, og på hodet. Jeg tror jeg har glemt å bearbeide det. Bare dyttet det hele på avstand, og latt det spise meg opp fra innsiden. Jeg har gått rundt de siste ukene hvor det har stått på som verst å nesten prøvd å overbevise meg selv om at det er bedre at det gjør vondt, enn at jeg er lykkelig. At jeg takler smerte bedre enn glede. Noe som sikkert er like latterlig som det høres ut.

Det er på høy tid med en pause til å finne frem livsgleden igjen. En pause til å sove. En pause til å få matlysten tilbake. En pause til å se at trærne blomstrer. Tid til å la seg selv gråte. Tid til å sende et ekstra smil til en forbipasserende. Tid til å klemme på menneskene rundt. Tid til å lytte. En pause for å bare overleve. 

Jeg maser jo sånn på dere til tider til å ta vare på dere selv, og menneskene rundt dere. Nå er det på tide å lytte til egne ord. Jeg vil ha overskudd til å kunne utrette noe jeg kan være stolt av igjen.


Nå skal jeg legge meg ned i sengen. Se filmer. Prøve å få i meg noe god mat. Og bare puste. På mandag har jeg fått meg time hos legen for å bare sjekke opp magesmertene og kvalmen.

Alle er hjertelig velkommen innom butikken i mellomtiden. Enten for en prat, se på fine klær, eller en god klem. Jeg har verdens beste kollegaer, som dere kommer til å elske. Gleder meg til å bruke tiden fremover til å fokusere på dem, jobben, venner og bare det å leve igjen. 

Sakte, men sikkert vil jeg komme tilbake her inne også. Og på instagram, på på facebook, og på snapchat og bla bla bla, haha. Men for en liten stund så logger jeg nå av.

Det er så kleint å si sånne ting som det her. Haha. Men nå har jeg hvertfall prøvd å være åpen om hva som foregår, fremfor å bare forsvinne. Så er det kanskje litt lettere å komme tilbake litt senere også. Et steg av gangen. Noen ganger trenger man rett og slett å gå på en skikkelig smell for å kunne reise seg igjen.

Ta vare på dere selv så lenge, finingene mine. Jeg setter så utrolig stor pris på all den fine oppmerksomheten jeg får. 
Oppdaterte forresten designet litt igår kveld. Håper dere liker det.

Ha en fin helg! Kyss og klem på dere


Instagramisalangnesbloggno Snapchat isalangnes

2

BAE - STATE OF MIND

 • Skrevet 20.04.2015 klokka 21:20
 • Kategori: Blogg


Topp >herfra< (adlink)


IF YOU GET A CHANCE, TAKE IT. 
IF IT CHANGES YOUR LIFE, LET IT.

Dagens vidsomsord. Vurderte å oversette den til norsk, men det hørtes ikke like bra ut. 

Haha. 

Håper dere har hatt en fin start på uken ♡

MUCH LOVE. Kisses ❣


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

5

Kastet inn håndkle...

 • Skrevet 16.04.2015 klokka 23:38
 • Kategori: Blogg


Hei mine fine ♥ 

Nå er jeg litt tom for ord. Kroppen og hodet er dødt.

Kanskje jeg har spist for lite, sovet for lite, og rett og slett stresset litt mye. Har skikkelig magevondt, og er småkvalm. Måtte kaste inn håndkle og dra hjem for å legge meg tidlig idag. Men så virker det som at kroppen er for sliten til å sovne tilogmed. Men det hjelper jo å bare få ligget stille også. Klarer nesten ikke røre en muskel. 

Genser >herfra< (sponset)Forhåpentligvis er kroppen tilbake i toppform snart.

Æsj. Jeg har jo sagt at jeg skal være åpen om når det er vondt og vanskelig også her i livet. Men akkurat nå... så har jeg det ikke i meg. Vet ikke hva som er galt. Tror jeg bare er veldig veldig sliten. Og savner en slags inspirasjon. 

Håper jeg skal ut å reise snart. Savner noe nytt. 

Tusen takk for alle fine kommentarer, btw! Dere er så gode ♡

Nattaklem!!


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

4

Fornøyd med leppene HVERTFALL

 • Skrevet 28.03.2015 klokka 21:50
 • Kategori: Blogg


Idag var min første frie lørdag på fem måneder. Jeg hadde trodd det skulle bli godt, men det var bare veldig sårt, og vanskelig. Lørdager er faktisk vanskeligere enn søndager. Det er lenge siden jeg har følt meg så alene. Så forbanna ensom. 

Og det å slappe av kan jeg bare glemme. Det er alltid noe som skal gjøres, ryddes, eller vaskes.

Utpå ettermiddagen tok jeg t-banen mot byen for å kjøpe nye gardiner. Midt på veien endret banen linje, og sjåføren informerte om at de som skulle videre ned til sentrum måtte gå av og bytte bane. Jeg ble sittende. Helt uvitende om hvor jeg kom til å ende. Der satt jeg bare å så ut av vinduet med musikken på ørene. Folk gikk av på stoppende underveis, og tilslutt gikk jeg ensom av på endestasjonen. Et sted i Oslo jeg aldri har vært før. Men jeg brydde meg bare ikke. Det var godt å ikke gjøre noe som helst. Så tok jeg banen tilbake igjen.

Det er det mest meningsløse og avslappende jeg har gjort på lenge.  

↑ Ei som er fornøyd med leppene sine hvertfall ↑ Spammer snapchat med dem uansett humør og form. (isalangnes)
Haha.
Hver dag har jeg lyst til å bare dra og kysse på >Erle< som gjorde de så fine for meg!! 
Skal få skrevet innlegg fra forrige besøk hos henne til dere en dag snart! Nå er jo hevelsene borte :DDet føles ut som at denne "nede perioden" har vart i evigheter denne gangen. Hodet er sååå slitent nå. 

Så jeg omfavner de stundene hvor jeg bare kan slappe av, selv om uroen og de vonde tankene er der. 

Jeg omfavner også dagene på jobb, og når jeg gjør ting som er litt gøy. 

Jeg tror jeg må begynne å trene igjen for å lufte det, og få mer happy energi i kroppen. 

Jeg har så mye å si, men ikke en eneste av de tingene jeg har lyst til å si når frem til tastaturet. 

Jeg tør ikke, og vet ikke hvorfor. 

Jeg forstår ikke engang hvorfor noen gidder å klikke seg inn og lese dette.

Jeg forstår ikke hvorfor jeg har en så stor trang til å bli sett, når jeg egentlig ikke tør å vise det som er meg.  

Jeg forstår ikke så veldig mye når hodet og tankene bare lager kaos. 

Det eneste som er sikkert er at det kommer bedre dager. Det er bare å holde ut.

Gardinene må jeg kjøpe på mandag!


Ha en fin lørdag vakre mennesker!
Håper dere har det fint, og tar litt bedre vare på dere selv enn det jeg gjør. Haha. 
Men det hjelper faktisk å snakke om (i mitt tilfelle: skrive) om det.


Klem ♥

Ps. DU ER FANTASTISK. Husk det! 


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

0

Sex selger?

 • Skrevet 16.03.2015 klokka 23:31
 • Kategori: Blogg


Som dere ser, så har jeg jobbet idag! 

...det var så stille!!

Wow. Hvor er folk? Dere får ta med dere shopping-gleden og komme innom, så får vi litt mer å gjøre ♥

Dere da?? Hatt en fin start på uken? :D


Det som virkelig har gjort dagen min, ...er min nye rekord på profilbildet-likes, på bildet jeg la ut igår ♥

Haha.. Kanskje det var rumpa som gjorde susen? 

;)

Gøy er det, hvertfall. 

Mandagsklem!! 


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

4

KAMP MOT DEPRESJON & TANKENE

 • Skrevet 17.02.2015 klokka 23:48
 • Kategori: Blogg


Idag har jeg hatt fri fra jobb, og brukt dagen på noe så dumt som å tenke over "hva som er meningen med livet", igjen. Det er like dumt hver eneste gang. Man blir bare deprimert, trist og føler seg så jævlig liten oppe i det hele. 

Jeg har da faen ikke lyst til å være liten og meningsløs. 

Jeg har lyst til å gjøre stor forskjell i verden. 

Sa hun, og la seg til å sove igjen klokken 15 fordi det hele virket så håpløst. 

(Søvn og musikk har reddet dagen, og holdt meg unna det å bli helt gal. Hehe)


Jeg husker før i tiden hatet jeg å snakke med barn.
Jeg var skikkelig redd for dem, og håpet at ingen skulle si noe til meg. 

Nå elsker jeg å snakke med dem. De er så ekte. Synet på verden er så rent og fryktløst. 

Jeg blir rett og slett fascinert og inspirert. 

Kunnet ikke gledet meg mer til å få en liten en selv. De kan sikkert drive deg til vanvidd, men forstår på en måte det folk sier om at det gir livet en helt ny mening. 


Jeg tok en busstur tidligere idag også for å drepe litt tid. Der ble jeg sittende og studere folk. 

Ble sittende og lure på om de er glade. Jeg vil at de skal være glade. 


Jeg er glad når jeg er på jobb. Der gjør jeg folk glade også, tror jeg. Det er det jeg prøver på, og vil hvertfall.

Der har jeg kontroll. Der gjør jeg noe rett. Der ønsker jeg å lære, og å lære bort. 

Der finnes det livsglede, og trygghet. Det stedet har gitt meg et nytt syn på livet, meg selv, og mennesker.


Jeg elsker å være sosial. Elsker å prate med mennesker. 

Helt til det kommer til privat basis, hvor sårbarheten er størst.

Om noen kommer for når, så får jeg panikk, og mister kontrollen. 
Det begynner å plage meg litt, faktisk...

Hvis jeg merker at noen begynner å bety mer... Så skyver jeg dem bor. Så angrer jeg. 
Og det er så dumt og meningsløst. 

Begge deler gjør jo vondt. Både å la noen komme nær, og å ikke ha dem der.
...Så man kan jo egentlig bare ta en sjanse på å la dem komme nært.


Har kommet til en konklusjon om at jeg er ganske fucked opp, og tror det alltid kommer til å være sånn. 

Men jeg er ganske oppegående til å være så ødelagt! 

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle komme til det punktet hvor jeg er idag, så ting kan jo fortsatt endre seg med årene. 

Livet er ganske amazing når hodet og tankene ikke kommer for mye i veien. 

De vonde tankene, meningsløsheten og smerten kommer sjeldnere og sjeldenere. Det er godt.  


Ta vare på hverandre. Gi den ekstra klem. Overrask noen med et ekstra smil, eller et kompliment. 

Og smil til deg selv når du våkner. 

Jeg vet at jeg maser litt mye om det, men det er lett å glemme, og det gjør så mye for dagen din. 

Det er lettere om man har en positiv start. 

NATTAKLEM ♥


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

15

11 TEGN PÅ AT DU ER FORELSKET

 • Skrevet 15.02.2015 klokka 16:57
 • Kategori: Blogg


1. Du leser meldingene hans om og om igjen.


2. Du beveger deg saktere når du er sammen med han.

3. Du blir litt sjenert og nervøs når han er i nærheten. 

4. Hjertet ditt slår fortere når du tenker på han.

5. Du smiler uten grunn når han snakker.

6. Du får en berusende følelse i kroppen når du tenker på han.

7. Du begynner å høre på rolig musikk.

8. Du tenker på han HELE tiden.

9. Du elsker lukten av han.

10. Du innser at du alltid smiler når du tenker på han.

11. Selv om det ikke var nevnt noe navn ovenfor, så tenkte du på han da du leste de ti punktene ovenfor. 

 Aw.. Jeg syns den var så søøøt. 


Tenkte du på noen?

I did! ♥

Kanskje dette er noe som hadde vært passende å poste igår?.. Haha. 

Bedre sent, enn aldri!

KLEM!


 Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes 

7

Faens prestasjonsangst

 • Skrevet 01.02.2015 klokka 23:37
 • Kategori: Blogg


Nå skal jeg fortelle dere om en av de tingene jeg hater mest ved meg selv. 
Noen ting snakker man liksom ikke høyt om, men så skriver jeg den her bloggen, og gjør det allikevel til tider. 

Jeg har en insane "sceneskrekk", eller "prestasjonsangst".
Vet ikke helt hva man skal kalle det, akkurat det spiller vel heller ingen rolle. 

Så er det sikkert mange som kan kjenne seg igjen i at det er litt kleint og pinlig å stå og snakke eller gjøre noe når man har all oppmerksomheten på seg.
Men dette er ikke snakk om det...

Det er snakk om å enten svartne helt inne i hodet, ikke få frem et eneste ord, ønske at man var død, eller kunne synke ned i gulvet. HVIS jeg er så heldig å komme meg igjennom det uten å svartne, så er det å løpe ut av rommet etterpå, finne det mest innestengte, og mørke rommet i nærheten og gråte fra bunnen av sjelen med et intenst ønske om å rive seg ut av sin egen kropp.  

Så kan man jo le litt av at det ironiske... Min største drøm er å bli skuespiller. 

Jeg studerte ved Norsk Skuespillerinstitutt, hadde noen måneder igjen, men tok en pause fra studiene. Her er da den åpenbare grunnen. Studiene ble mer intense andre året, og kroppen min klarte det ikke lengere. Men målet, og ønsket er å komme seg tilbake og bli ferdig iløpet av våren nå.

Det hele er ganske frustrerende, iogmed at jeg har blitt ganske utadvent, og lite sjenert med årene. Folk skjønner ikke så mye når jeg ender i en situasjon hvor det plutselig svartner for meg. Mange ganger kan jeg sitte å vite at det er min tur til å snakke eller gjøre noe snart, og jeg sitter der å tenker at "denne gangen er det ikke noe stress", så er det min tur, og BLACKOUT. Det skjer hver eneste gang. Uansett hvor lite eller stort det er. 

På skolen var det på en eller annen måte litt akseptert og greit. Men i en jobb føler jeg ikke at det er det...

Nå har jeg gledet meg i noen uker til kick-off med jobben på tirsdag. Vi fikk tilsendt programmet tidligere idag. Et av punktene var "Prestasjonsaktivitet". Så nå sitter jeg her da, ser for meg både det ene og det andre, og vurderer jå ikke dra. Noe som er galskap. Det var vel derfor jeg måtte få ut noen ord om det også.
Kanskje noen kan riste i meg og si "Det er galskap å ikke dra på grunn av noe sånt, din idiot".


Ah.. Haha. Historien om da jeg virkelig fant ut hvor ille det faktisk var, er litt....morsom.
Da studerte jeg motekonsulent ved School of Fashion Industry. Vi hadde vårt første prosjekt som skulle presenteres foran resten av klassen. Jeg hadde laget min egen kleskolleksjon. Jeg var så forbanna stolt, og gledet meg så innmari til å vise frem det jeg hadde jobbet så hardt med. De fleste andre gruet seg naturlig nok til å gå opp foran resten. Men jeg var ikke det minste redd. Jeg var høy i hatten, sa at dette ble overhodet ikke noe stress, og tilbød meg tilogmed å gå først. 

Som om ikke det var nok! Så ba jeg en av mine gode klassevenninner om å FILME det hele, så jeg kunne se på meg selv, og min fantastiske presentasjon etterpå.

Haha... Jeg kjenner jeg dør litt innvendig når jeg tenker tilbake på det.


Det svartnet jo totalt da jeg først hoppet opp der, fikk mumlet frem et eller annet idiotisk.
Fy faen så vondt det gjorde på innsiden etterpå. Så satt jeg i trappeoppgangen og gråt, gråt og gråt.
Ikke skjønte jeg hva som skjedde.

Den filmen så jeg ALDRI på for å si det sånn. Men skal innrømme at akkurat den opplevelsen er noe å se tilbake på, og le av. 

Til noens store overraskelse søkte jeg meg da inn på skuespillerskole høsten etterpå.

Hva er galt med oss mennesker?!? Det er nesten som at vi vil oss selv vondt til tider... 

Har i noen år nå visst at jeg må komme meg i terapi, og nå begynner det faen meg å bli på tide også. Men det blir liksom aldri noe av det. Et eller annet i meg håper jo at det skal skje et mirakel, og at jeg bli kurert for galskapen på magiskt vis. 


 Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

0

Ord blir bare fattige idag

 • Skrevet 13.01.2015 klokka 20:15
 • Kategori: Blogg

Jeg er så trøtt. . .

Det føles som det er langt inn i uken, men det slo meg i sta at det bare er tirsdag.


Presset i meg restemat fra igår etter jobb.

Klokken har akkurat bikket 20:00, og nå skal jeg faktisk gå og legge meg.Jeg pleier å ha så mye å si om alt...
...men idag blir bare alle ord fattige, og meningsløse.


Ta vare på hverandre ♥

Nattaklem

4

Syv gode "leveregler"...

 • Skrevet 11.01.2015 klokka 21:14
 • Kategori: Blogg

...som er litt for lette å glemme til tider!
Den dagen her er så meningsløs, kjip og teit. Jeg er på god vei ned i kjelleren igjen.
Det er ikke like lett å bare gi faen når man plutselig får tid til å sette seg ned, puste og tenke igjen.

1. Gjør fred med fortiden, så den ikke fucker opp nåtiden.

2. Hva andre syns om deg, er ikke ditt problem.

3. Tiden heler nesten alt. Gi det tid.

4. Ikke mål ditt liv opp mot andres, og ikke døm andre.
Vi har ingen anelse om hva andre går eller har vært igjennom.

5. Slutt å tenk for mye. Det er greit å ikke alltid ha svaret på alt.
Svarene kommer med tiden, når man minst venter det.

6. Ingen andre enn du er sjef for ditt liv, og din livsglede.

7. Smil. 

De fleste av oss vet jo alt dette fra før...?
Men det er fort gjort å glemme. Flere av disse punktene jeg kan bli mye mye bedre på, haha. 
Kanskje ikke en dum liste å henge på kjøleskapet...

Søndag: ♥ Flette ♥ Hettegenser ♥ Solo ♥ Svarte negler ♥ Glede seg til mandag ♥ Solarium ♥ Trening ♥ Hårvask ♥ Klesvask

Jeg liker ikke søndager allikevel. Hater dem faktisk. Det skjer absolutt ingenting. 


Jeg savner sommer. 

Bildet øverst er fra Malta i fjor sommer. Det ironiske med valget om akkurat det bildet er at det sikkert var en av mine verste dager den sommeren, hehe. Det var dagen vi skulle reise hjem, og jeg hadde vannkopper. Men jeg liker antrekket, og det var sommer.
Det må nesten bety at sommer er best selv om man er sprekksyk.

Jeg hater vinter og snø. Og søndag.

Søndag er en skikkelig kjærestedag, tror jeg!
Da er det kanskje ikke så rart at folk legger ut statuser om at de ønsker seg en "søndagskjæreste" i hytt og pine.
Men er det noen som faktisk har det?? Eller har prøvd det noen gang?
I såfall: Fungerer det? Snap isalangnes // Instagram @isalangnesbloggno


Høydepunketet mitt idag var da en av dere tipset om hvor jeg kunne finne caps med ører!!! (Tusen takk!!)
Det var akkurat sånn jeg så for meg at den skulle se ut. hehe. Den er SÅÅÅ fin.  >her< er den.


Ha en fin kveld videre ♥

I morgen er det mandag, og da skal vi virkelig starte den nye uken med et smil!!!!  

KLEM! 

9

Ingen boobs, bare svada

 • Skrevet 10.01.2015 klokka 22:57
 • Kategori: Blogg

Hei folk ♥

Jeg fikk mitt livs sjokk da jeg åpnet øynene og så snø idag! Hva skjedde? 
Igår da jeg gikk til jobb var det jo sol, og fikk en følelse i kroppen av at "jo sannelig, nå går vi mot våren igjen, det gikk fort". 
Men neida. Vinter er det. 

Så litt skummelt ut i starten på jobb, det var heeelt dødt i butikken de første timene, og det så ut til å bli verdens lengste dag. Men så tok det seg oppover etterhvert med masse shoppeglade sjeler. Heldigvis! ♥


Jeg er som alltid etter jobb...sliten. Hehe.
Sa til Vegard (xen) i sta at "i dag har jeg virkelig ingenting å skrive om..."

→ "Kan du ikke skrive om alle de der som skriver idiotiske meldinger til deg på facebook?"

← "Nei"

→ "Jo, det kan bli bra"

← "Nei, jeg har jo irritert på meg nok folk for en stund, nå må jeg skrive noe hyggelig. En annen gang".

Igår tok 2660 unike besøkere turen innom bloggen min. Det er kanskje ikke noe å skryte av, men når vi begynte å diskutere hvor mange mennesker det egentlig er, og se for oss 2660 mennesker i samme rom, så ble det ganske mange allikevel. Haha. Prestasjonsangst. Neida.

Joda.

Takk for at dere stakk innom.

Idag har jeg ingenting morsomt å si.

Dere er hjertelig velkommen tilbake i morgen!


Men det jeg kan si er at: 
idag, som igår (rester), spiste jeg verdens beste salat til middag. Jeg har lagt ut oppskriften tidligere >HER<. Den MÅ dere seriøst prøve ut. Hvis jeg først skal skryte på meg å kunne lage mat, så er det denne jeg drar frem som eksempel!

Den er supersunn, så da får alle treningsmenneskene som stikker innom igjen for å lese om hvor dum jeg er inne på rosabloggen min også litt tilbake for den bortkastede tiden sin ♥


Jeg har fått helt dilla på kule t-skjorter for tiden.
Her er enda en favoritt som er ganske ny, som jeg hoppet rett inn i da jeg kom hjem! Dere finner den >HER<. (sponset)

Digger fargekombinasjonen av svart, hvitt og grått på denne! Whuuut!


Rakk aldri å se reprise av Mitt dansecrew igår, så skal dra frem sumoen nå før jeg finner sengen tidlig, og sover lenge i morgen.

Det skal bli SÅ godt. Er overlykkelig over at alle butikkene er stengt på søndager.
Vi trenger virkelig den ene faste fridagen i uken!

Tenkte forresten å planlegge neste blogguke litt i morgen, kom gjerne med ønsker til innlegg dere vil ha.
Er hakket morsommere å skrive, hvis jeg vet at det er om noe dere vil lese om også.

God helg ♥

2

Nå skal jeg bli flatbanker!

 • Skrevet 10.01.2015 klokka 00:17
 • Kategori: Blogg

Hei fine folk 

Capsen var endelig på plass igjen idag. Den går faktisk over alt annet. Tilogmed en hårbøyle med ører.
Tar fortsatt imot tips om hvor jeg kan finne en caps med ører! 

Jeg kom hjem fra jobb for et par timer siden.
Nå har jeg spist verdens beste salat, og skal kikke litt på tv (Mitt dansecrew på sumo), før jeg finner sengen. Jobb i morgentidlig også! Elsker den faens jobben min! For et sted, for noen mennesker, og ikke minst, for noen klær!Haha. Jeg har kommet til et fantastisk stadiet i denne sorgprossesen min. 

Dette er stadiet hvor jeg er drit lei av menn, og tenker tanken slår meg "Kanskje jeg liker jenter?". 

Jeg ler litt godt for meg selv mens jeg tenker det. Ikke fordi det på noen som helst måte hadde vært noe galt i om det hadde vært tilfellet, men fordi jeg er hundre prosent sikker på at det ikke er sånn. Men allikevel kommer tanken, som om det skulle vært grunnen til at alt annet har gått rett vest...

Er dette stadiet egentlig normalt?

Det fikk meg hvertfall til å tenke på en litt morsom historie fra noen år tilbake. 
Jeg har aldri vært så flørtete mot det motsatte kjønn, for jeg bare orker ikke. Men jeg var, (vet faktisk ikke om jeg fortsatt er), veldig flørtete mot det kvinnelige kjønn. Det var i mine øyne mer safe, og bare koselig. Jobbet på et kundesenter med veldig mange kollegaer. Mange av dem hadde gått rundt og trodd at jeg var bifil, og derfor "advart" nye kvinnelige ansatte om meg. Dette fikk jeg først vite om etter et halvt år. 

Men men, det var vel ikke det verste rykte som kunne gått. Det ga meg hvertfall ikke noe dårligere forhold til de andre jentene av den grunn. Tror faktisk mange heterofile jenter syns det er litt spennende om de får oppmerksomhet fra det andre kjønn. Husker for ti år tilbake at det var en jente som var forelsket i meg. Det var litt rart, og litt søtt. Og litt frustrende at jeg ikke kunne gjengjelde det, for jeg var så glad i dette mennesket.

Haha!!!! måtte google flatbanker for xen fordi han ikke skjønte hva det var, og der kom det opp en liten vits: "Hva kaller man en flatbanker som ikke har fått seg på en god stundt?"

- Lesperat!


Har faktisk fått meg litt haters i det siste. Og jeg som trodde jeg var et menneske som ikke kunne hates. Men jeg liker det! Statistikken fortsetter oppover. Haters er bra. Takk for at dere løfter meg opp, og gir meg et godt spark i riktig retning. 

Sov godt, haters & lovers ♥

Stå opp i morgen, se deg i speilet, smil, og si "dette blir en bra dag!".

Det gjorde jeg idag, og selv om jeg hadde sovet altfor lite, så ble det en helt fantastisk dag!
Dagens snapstory! 

Snap: isalangnes
Instagram: isalangnesbloggno

♥ ♥ ♥

4

Kjære Treningsidiot

 • Skrevet 08.01.2015 klokka 23:53
 • Kategori: Blogg


Siden noen tydeligvis følte seg truffet av gårsdagens innlegg, >Lei overfladiske treningsidioter<,
så føler jeg det er på sin plass å komme med en liten oppfølger i dag. 

♥ ♥ ♥Kjære Kim Andre
Jeg sa da virkelig aldri at jeg eksploderer av irritasjon fordi folk trener livet av seg for å se bra ut om sommeren. Det driter jeg faktisk litt i, kjenner jeg. Det er motivasjonen til all den treningsgalskapen som irriterer meg. Og hvordan man videre stapper det på andre mennesker, som  om det skulle være en jævla motivasjon. 

Kroppspresset, måten vi videreformidler den driten på resten av befolkningen. Det irriterer meg.
♥ ♥ ♥


Kjære Cathrine
oioioi.. her stråler det så mye umodenhet av hele kommentaren at jeg nesten blir blind.
Men fra spøk til noe annet... At bloggen har blitt en stor del av livet mitt, ja. På lik linje som trening har blitt en del av ditt liv. Og det er bare fint det. Trening er en viktig del av mitt liv også. Det sa jeg aldri at det ikke var, tvert imot. Jeg sa bare hva motivasjonen min er, i motsetning til hva motivasjonen til mange andre virker til å være. Jeg sa bare at jeg syns det er litt...sykt, og feil. Men du skal få lov å være uenig. 
PS: Det at du syns jeg er umotiverende er jo leit, og litt morsomt, du burde jo heller ha tatt det som en enorm motivasjon. 
♥ ♥ ♥


Kjære Line Viola
Enig. 
♥ ♥ ♥


Kjære Sulim
Folk får poste, og være interessert i hva dem vil. Det kunne egentlig ikke brydd meg mindre.
Det var ingen som postet noe jeg ikke likte...da hadde jeg selvfølgelig oversett det.
Greia var: Jeg spurte snapvennene mine om litt motivasjon til å gå på trening i går, så følte jeg at jeg fikk et kroppspress, og en svært usunn holdning sendt tilbake fra en rekke folk. Og det overreskaet meg. Og provoserte meg.
Klag så mye du vil av blondiner med rosablogg, ser titt og ofte at folk gjør det, og jeg ler like mye hver gang :) Kanskje jeg heller skulle tent på alle plugger og postet hatiske kommentarer som visse andre, men det vil jo si at jeg hadde følt meg truffet, og det gjør jeg ikke! Sånn. Det er litt deilig når andre gjør halve jobben for meg kjenner jeg. Men det er jo kanskje det en blogg handler om også? Statistikken gikk greit opp hvertfall, og det passet meg fint siden jeg dro en 11 timers arbeidsdag i dag. Motivasjonen var bare på topp, tiden fløy og det var godt å få mest mulig gjort når man hadde så god flyt i det!


Da jeg kom hjem var det på tide med dagens første måltid! (Bortsett fra en banan).
Ble så stolt over hvor fristende fiskekakene mine med grønnsaker så ut.Jeg setter en knapp på at det var den nye hårpynten min som kom i posten idag som ga meg et energikick. Hvis dere vil ha en like kul (barnslig) hårbøyle, så finner dere den >her< (adlink)

Halvveis ut i arbeidesdagen savnet jeg allikevel capsen min, og angret litt på at jeg lot den ligge hjemme! Kanskje jeg kan ha både caps og ører? eller enda bedre! Caps med ører. Mener jeg har sett det et eller annet sted.
Noen som vet hvor man kan finne det??

Planen var også å få trent litt etter jobb (ja, for jeg gjør det jeg også),
men etter en så lang dag stående og gående, var det uaktuelt, og utsettes derfor til før jobb i morgen!


Hvis noen med hånden på hjertet følte seg dypt truffet av gårsdagens innlegg, så er jeg lei for det.
Jeg er ikke ute etter å såre noen, men vi alle har vel våre punkter som vil lar oss provosere av, eller tror på.
Og når man da skriver om det, som man gjerne gjør på en blogg, så setter man ting på spissen.

Jeg har mine rare tanker og interesser jeg også, som sikkert ikke er for alle, og helt sikkert ikke er det sunneste det heller.

Det er jeg fult klar over.


Sov godt vakre mennesker ♥ ...hvem enn du er, liker, eller tror på.

3

Gå inn i deg selv

 • Skrevet 04.01.2015 klokka 17:18
 • Kategori: Blogg

Hvor vanvittig dumt høres ikke det ut?

"Gå inn i deg selv".

Det var noe jeg sa til meg selv i sta. Husker ikke hvorfor.
Begynte å le godt av meg selv, og det slo meg hvor hysterisk morsom jeg egentlig er.
Så slo noe annet meg. Jeg henger jo ikke med noen andre, så konkurransen er ikke veldig stor.


Uansett.

Det tikker titt og ofte meldinger her og der fra fine mennesker som takker meg for at jeg deler meg og hodet mitt med resten av verden. Jeg blir glad, og føler meg litt spesiell i noen sekunder.

Det fascinerer meg også litt, at andre mennesker setter pris på mitt syke hode. 
Aller helst skulle jeg ønske å ha et annet hode.

Ikke nødvendigvis fordi jeg tror et annet er så mye bedre, men av ren nysgjerrighet.

Jeg får også høre at jeg er så sterk. Det er jo fint å få høre det.
Men jeg er ikke så sikker på om det er sant...

Hvorfor skulle jeg vært så mye sterkere enn noen annen som har levd med sitt hodet, følelser og erfaringer hele livet? Jeg vet jo ikke om noe særlig annet enn dette. Og lever med det.


Det er jo ikke akkurat som at jeg en gang hadde det så bra, og plutselig ble alt dritt.

Noen ganger får jeg høre noen si "om en annen hadde fått ditt liv, så hadde de ikke klart å leve med det."
Maybe, men det syns jeg heller ikke er så rart. Jeg har tross alt vært der jeg også, for mange år siden.
Da jeg verken klarte, eller ville leve med det. Og jeg kan faktisk love dere at det ikke er den lette utveien.
Smerten er bare så tung å bære at man ikke ser en annen utvei.

Jeg vil ikke at noen andre skal ende opp der.
Den største grunnen til at smerten blir for tung å bære, er kanskje at man føler at det man føler, er galt. Unormalt. Ikke akseptert. Men det er det. Og du kan leve med det, du kan fortsatt være oppegående. Egentlig som alle andre.

Man vet jo aldri, men jeg tror ikke det har så mye å si om man er ulykkelig eller lykkelig, vi er ganske like alle sammen uansett. Den største utfordringen vi har, er å akseptere, og respektere hverandre. Vi har forskjellige måter å uttrykke oss på, noe som kan få noen til å kræsje. Det betyr vel ikke nødvendigvis at verdiene, og følelsene kan være de samme på bunn?

Det å være et lykkelig menneske, er kanskje mer sosialt akseptert enn å være et deprimert ulykkelig et? 

Personlig freaker jeg ganske fort ut om jeg får for mye håp om et "lykkelig liv", tømt over meg på en gang.
Det er skremmende, overveldende og mye verre enn å ha det "dritt". ..
Betyr det at jeg er mindre sterk, eller svak da?
Det er vel ganske likt mønsteret som om hvis det motsatte hadde skjedd med en annen, som ikke er i min situasjon?

Det som er uvant, blir fort skummelt og uutholdelig. Jeg vet ikke om det kan defineres som styrke av den grunn.
Men kanskje vi veier det som er ille tyngere enn det som er bra?
Er det lettere å være lykkelig? 

Jeg vet ikke. Man har kanskje mer å miste?Hurra.
Nå fikk vi inn litt søndagsoppkast også. Hehe.

Ha en fin kveld vakre mennesker ♥
Takk for at dere aksepterer meg. Om jeg er sterk, så er dere en vanvittig stor grunn til det. 

1

#kjederlivetavseg

 • Skrevet 03.01.2015 klokka 02:03
 • Kategori: Blogg

DETTE HAR VÆRT DEN KJEDELIGSTE DAGEN PÅ LENGE.

Har ikke gjort en dritt!

...Noe jeg på en eller annen syk måte tar som et godt tegn...

Det må jo bety at jeg har hatt lyst til å gjøre noe igjen?


Siden man ikke akkurat svømmer i muligheter når det er vinter, og man er singel, så vurderte jeg faktisk å dra ut... ...Noe av det v.e.r.s.t.e jeg kan tenke meg, vanligvis.

Men det ble ikke noe av. La frem forslaget frem for to venninner, som det egentlig ikke hadde så verst å dra ut med.
Hun ene er opptatt med kjæreste-hytte-tur (jeg vil også!!), og hun andre jobbet kveld.

Men kanskje jeg scoret noen fine venninnepoeng, og fikk pluss i boken?

MY DAY: (i korte trekk)

- Nettshopping
- Ligge i sengen
- Vurdere å dra ut..(på fylla) 
- Tenke på å dra på trening
- Vurdere å få seg "søndagskjæreste"
- Ligge i sofaen
- Vurdere å fikse seg
- Lage en meningsløs snapstory
- Vaske håret

For å toppe hele denne dagen, sitter jeg nå, midt på natten, og ser på verdens kjedeligste program, på verdens kjedeligste kanal. JUL PÅ TV8. Altså.... Er tom for ord over hvor kjedelig det er.

Men på en eller annen måte er det litt koselig også....På en litt sånn ordinær og sær måte.


Har brukt snapchat for første gang på evigheter. Fått noen "bestevenner" på topplisten igjen.
Og tilogmed laget tidens story ↑ ↑ ↑

Den dagen kunne faktisk ikke bli kjedelig nok.
Siden vi på en måte var innom temaet "hår", så kan jeg tipse dere om en av mine nye hårbørster. The Wet Brush fra HH Simonsen, er en helt fantastisk hårbørste å bruke på vått hår. Den egner seg perfekt til extensions også. Håret blir ikke flokete eller slitt, men silkemykt og glatt. Elsker den, rett og slett. Kjøpte den på Auster forrige gang jeg var der, ellers finner dere den >her< ! (adlink)

Høydepunktet idag må være at jeg skremte min venninne og frisør, kjære Irina, med de første bildene på storyen min...
Tenk dere det....hun har brukt så mye tid på å fikse håret mitt så langt og fint... Så klipper jeg det av med kjøkkensaksen et par dager senere.. Haha. Å nei du.. Så gal har jeg faktisk ikke blitt.


Sov godt, alle dere fine ♥
Husk å smile til deg selv når du våkner, og ser deg i speilet i morgen tidlig. Det er tross alt lørdag!

Btw: Nyttårsforsettet mitt om å ikke være kjedelig, går rett vest.

2

Idag vil jeg gi litt faen

 • Skrevet 02.01.2015 klokka 13:15
 • Kategori: Blogg


Idag lurer jeg på om jeg skal gi litt faen, og drikke meg skikkelig full.

Kan ikke huske sist jeg gjorde det.

Jeg hater kvalmende mengder av alkohol, og fulle mennesker. 

Men idag vurderer jeg å være en del av hele den skiten.

Orker ikke mitt eget hodet lengere.

...Vi får se. 
Bestillte forresten denne i sta.. Skulle gjerne hatt den på i kveld.... Men det dukker vel opp en ny anledning når den kommer i posten. Det kommer til å se såå dumt og fint ut. Haha. Dere finner den >her< ♥ (adlink)

Det er nesten så jeg får lyst til å farge håret rosa igjen bare av å se på den.


 Følg gjerne den nye kontoen min på instagram: @isalangnesbloggno

1

2015

 • Skrevet 01.01.2015 klokka 02:29
 • Kategori: Blogg


GODT NYTTÅR ♥

Jeg tror 2015 kommer til å bli det rareste året til nå.

Har hatt forventninger til så og si alle år oppigjennom, og for første gang forventer jeg ingenting, og tror ingenting om det. 

Jeg trodde 2014 skulle bli drømmeåret mitt. Men har aldri tatt så mange idiotiske valg som i det året, og det avsluttes deretter... Nå har jeg ligget utslått i sengen siden jeg var ferdig på jobb i ettermiddag. Trodde nesten jeg skulle felle en tåre da klokken bikket tolv. Men akkurat i det øyeblikket skrev en liten engel til meg, og årskiftet ble litt lettere å ta. (Takk fine du)

Noen timer før klokken tolv tenkte jeg at året kan jo ikke ha vært SÅ ille. Så jeg gjorde noe så dumt som å bla i mitt eget arkiv. Det eneste jeg fant ut var at jeg har vært dønn boooring det siste året.

Det verste er at jeg strevde hardt for at alt skulle se så perfekt ut også. Det ser jo bare dumt ut. 


Skal egentlig ikke ha noen nyttårsforsetter i år, siden de uansett blir glemt iløpet av januar.
...Men hvis jeg skal ha noe, så er det å ikke være så kjedelig som jeg har vært. 

Lurer på om jeg hadde det fint oppi all svadaen og matukene. Jeg la iallefall på meg. Det er helt sikkert. 

Og hvis jeg skal ha en ting til, så er det å gjøre minst én fin ting for noen hver eneste dag.  
Det gir mening. 


Håper dere har hatt en fantastisk fin start på det nye året, og feiret med måte ♥

KLEM! 

3

Det ser ut som du har driti på deg...

 • Skrevet 28.12.2014 klokka 00:05
 • Kategori: Blogg


Mitt forrige innlegg har fått overraskende god respons.
Var litt usikker på om jeg skulle poste det oppkastet i natt, men det har jo gått fint.

Jeg fikk verdens fineste kommentar:
En høygravid engel som hadde termin igår sa at de skal oppkalle datteren sin etter meg. Det må være det fineste jeg noensinne har hørt ♥ Jeg fikk tårer i øynene. Alle lykkeønskninger sendes til både deg Ida Marie, din kjære, og lille Isa Mathea som snart kommer til verden. 

Jeg fikk også en annen lang kommentar, som like gjerne kunne vært en novelle, om hvor booooring jeg er. Det tar jeg faktisk også som et kompliment! At noen ooorker å kaste bort energi og tid på noe så dumt.

Tusen takk for alle kommentarer, bra og dårlige, jeg setter pris på at noen gidder å bruke tid på meg! Det var en dude som sa til meg idag at jeg for et par måneder siden hadde DEN rumpen.
"Nå går du rundt og ser ut som du har driti på deg". Thank you, mister.

Selv om jeg skulle hevet hodet over det, og gitt fullstending blanke, så var det noe som festet seg godt i hodet mitt. Nå har jeg gått frem og tilbake med meg selv i timesvis og kommet frem til noe jeg syns høres fornutig ut:

Ja, jeg har hatt en rask vektnedgang de to siste månedene.
Det har vært skremmende for meg å miste kontrollen på den måten,
og kanskje bekymringsverdig for de rundt meg som er vitne til det hele.

Men nå er jeg på den vekten som jeg var på før jeg fikk meg kjæreste for halvannet år siden.
De kjente kjære "kjærestekiloene" kom snikende på meg, mat ble plutselig litt for hyggelig.
I noen perioder har jeg forsøkt å få noe av det bort igjen, spesielt før sommeren... uten hell. 

Så ble livet et kaos, og uten å registrere det, hadde kiloene rast av meg igjen. Veldig fort.
Har vært litt usikker på hva som skjedde med meg, og hvordan jeg skulle forholde meg til det. Men etter å ha gått noen runder med meg selv så har jeg kommet frem til at jeg på en vekt som jeg VIL være på, og kan leve med uten å ønske meg mer eller mindre. Jeg skulle ønske dette var noe jeg hadde jobbet for, så jeg kunne heve hodet, og være stolt av det. Det ville jeg også ha vært. Rumpen har kanskje blitt litt mindre, men den er der ennå. Jeg er fortsatt stolt av den.


Det som irriterer meg mest er at folk syns det er greit å gå og kommentere negativt på andres utseende. F.eks alt det peset Caroline Berg Eriksen har fått det siste døgnet?!? Hva f... er det for noe?? Jeg kjenner jeg gløder innvendig. Folk syter og er så forferdelig skuffet over at hun har redigert på noen FÅ bilder?
DET JEG BLE IRRITERT OVER OG REAGERTE PÅ DA JEG LESTE INNLEGGET HENNES VAR AT:
Folk har kritisert og rakket så mye ned på henne og hennes kropp at det drev henne til et punkt hvor hun faktisk følte et behov, eller en trang til å faktisk redigere på sine egne bilder.
Og hva er det folk sier nå... At HUN bidrar til kroppspress??

Det gir jo ingen mening.

Jeg tviler på at dette var noe hun gjorde for å føre noen bak lyset, eller gi andre et dårlig selvbilde. Tenk dere hvor vondt det var for henne å måtte sitte der og korrigere på sin egen kropp.

Det er ikke greit.
Hun er fantastisk flott, og burde bli hyllet like mye som alle andre som driver å legger ut bilder av de "naturlige kvinnelige kroppene som blir liket og hyllet noe så til de grader. 


BTW: Xen er hjemme igjen, og vi er venner. 
Folk i kommentarfeltet har den siste tiden hatt en tendens til å si at jeg bruker han som både dørmatte og at han er tøffel. Jeg gjør ikke det. Se, så blid og fornøyd han er.... (han fikk tross alt ta noen bilder av rumpen min idag, hehe). Men vi er fortsatt xer og kan irritere vettet av hverandre fordi det er en rar situasjon vi befinner oss i, og det er ikke alltid så lett å forholde seg til. Allikevel har vi en gjensidig respekt for hverandre, og strekker ut en hånd til den andre når det trengs. Det er vel bare fint?

God natt ♥

14

Dagens oppkast

 • Skrevet 27.12.2014 klokka 02:10
 • Kategori: Blogg


Kan folk rundt meg bare slutte å legge ut babybilder, og bli gravide i hytt og pine?!?
Jeg begynner å føle meg gammel og verpesyk!

Neida.. Jeg er bare sjalu.

Jeg syns faktisk det bare er koselig å se på alle mage, og babybildene som blir lagt ut ♥
Man legger sikkert ekstra godt merke til det også når det er noe man begynner å ønske seg også! 

I første rekke kommer jo uansett å møte den rette.  "Den rette" har jeg faktisk blokkert på facebook for en stund siden nå.
 I håp om å få avstand og glemme. 
Angrer litt når stalkertendensene kommer i ny og ne... Men mest sannsynlig har det ikke skjedd en dritt der inne nå heller. For en uke siden var forrige oppdatering i oktober, så det hadde uansett vært meningsløst.


Idag trente jeg igjen! Det var gøtt.

Og faktisk tatt solarium. Det var de jævligste 22 minuttene på lenge. Klarte heller ikke i dag å gå inn på senteret engang.
Gravde stoltheten langt ned i snøen, ringte exen, og hadde han på headsettet fra jeg gikk inn, til jeg gikk ut.
Hjemme har jeg løpt i hytt og pine og kikket ut av kikkehullet i døren. Og det river i brystet mer eller mindre hele tiden. 
Mest når jeg hører lyder... Hva faen er jeg redd for?

I morgen skal jeg heldigvis på jobb. Kanskje hodet tar litt til fornuft igjen.
Det blir sunt å få et par klemmer og litt mennesklig kontakt igjen.
Og skal trene før jobb. Blir så digg å komme inn i gode rutiner.
Det er hvertfall planen.

Jeg har vasket og fikset håret i håp om en god hårdag i morgen.
Det blir godt å sminke seg og se litt ordentlig ut igjen også. Hadde en dum tanke i sta om at jeg aldri kom til å gidde å sminke meg igjen, men det er selvfølgelig bare tull. Så mye har det vel heller ikke rablet for meg.Det var vel nok oppkast fra meg idag.

Eller...

Jeg har mer på lager, men det er ment som mer positivt ladet "oppkast."

Før i dag kom jeg i skade for å å lese om en lei hendelse. Normalt prøver jeg å unngå å lese nettaviser og lignende i fare for å komme over dårlige nyheter i kjipe perioder hvor hodet mitt er totalt fucked fra før. Det takler jeg ikke. Da har jeg så lett for å tenke på hvor grusom denne verden er med masse forferdelige mennesker i. Og hvor sinnsykt urettferdig det er.

MEN, så skjedde det senere noe som fikk meg til å tenke på hvor mange vakre og fantastiske mennesker det også finnes i verden. Vi skal virkelig ikke glemme å ta vare på hverandre!!!!

Hvis man tenker noe fint om noen, så kan man like gjerne si det til dem! ♥
De fleste er fortsatt ikke tankelesere, og vi kan alle gjøre en forskjell.

Sender ut litt kjærlighet til dere alle. Sov godt. Klem! 

Btw: sorry for nattblogging igjen. Men den dagen her var virkelig tøff.
Btw 2: i morgen kommer xen hjem. Han liker å ta bilder av meg, så da kan vi ta en pause fra tidenes speilbilder i gangen. 

5

One more troubled soul

 • Skrevet 26.12.2014 klokka 01:54
 • Kategori: Blogg


Egentlig, er jeg litt motstander av å blogge midt på natten, kjenner jeg. 
Skulle nok lagt meg da jeg var trøtt i syv-tiden. Men da lagde jeg meg et forferdelig scenario i hodet om at jeg kom til å våkne midt på natten. Så skulle prøve å holde det gående til fornuftige timer. Og her sitter jeg da nå altså. 

Lys våken. Med altfor mange ufornuftige tanker i hodet på en gang.  

Har for første gang på noen uker nå klart å skru på en ny spilleliste på spotify, og klart å la være å gå tilbake til Birdy. Jeg danset tilogmed på et tidspunkt her. Samme låten går på repeat. Så snart kan jeg teksten også, og kan synge med av full hals.


 


Jeg skulle gå å ta solarium i sta. 
Planen var å komme seg avgårde mens det fortsatt var lyst ute, men det gikk i vasken. Det er tomt i Oslos gater nå i julen, og på solsenteret var det ikke et eneste menneske. Jeg er alltid redd for å legge meg i sengen der, hvis jeg går dit alene. Men idag klarte jeg faktisk ikke. Gjorde et nytt forsøk på et solsenter litt lengere unna som pleier å ha overvåkning, men det var like tomt der. Så måtte bite i det sure eplet, og bare gå hjem igjen. "jaja, jeg kom meg ut en tur hvertfall", tenkte jeg trøstende.


Nå er jeg livredd for å få skikkelig angst igjen. Det skulle gjort seg på toppen av alt annet.

Det er ikke noe jeg snakker så høyt om, og kjenner jeg fortsatt er flau over det. Men jeg fikk skikkelig angst for endel år tilbake. Og det er noe av det mest grusomme jeg har vært med på. Det er helt umulig å sette seg inn i hva det er, før man har vært der. 

Jeg var hundre prosent sikker på at jeg ble forfulgt hele tiden. Klarte ikke å være hjemme alene i min egen leilighet, og pendlet faktisk heller halvannen time hver dag til jobb, da min daværende kjæreste ikke kunne sove over. Bodde i utgangspunktet fem minutters gange fra jobben. Naboene som jeg ellers hadde hatt en god tone med de tre årene jeg hadde bodd der, var plutselig mine verste fiender.
Det endte med at jeg måtte flytte til en ny leiligheten, og fikk gå på beroligende en stund. 

Det ironiske oppe i det hele, var at setningen jeg hadde "misbrukt" i noen år var:"jeg får helt angst av det her". I alle mulige teite sammenhenger. Karma kommer som regel å biter deg i ræva, for å si det sånn.

Prøver å være mer bevisst på å ikke misbruke så seriøse ord og tilstander lengere.


Før det, var jeg helt fryktløs. Kanskje tilogmed usunt fryktløs. Jeg fantes ikke redd for å være alene. Eller spasere ute alene midt på natten i tomme bakgater. Så det å bli grepet så hardt, av noe som egentlig ikke fantes engang, kom som et sjokk. 

Det har aldri sluppet helt taket, og ligger fortsatt på vakt i kroppen hele tiden.
Det er ikke så kult å være alene. Hver minste lille lyd får kroppen til å spenne seg. 

Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg forteller om det nå. Kanskje fordi jeg har kjent på det ekstra mye i de siste dagene, og det virker fornuftig å si det høyt, og ikke bare sitte inne med det. Selv om det er noe av det pinligste jeg vet om. 


Jeg går forrsten ennå rundt i tightsen min. Haha. Den passer perfekt for både trening, og avslappning! 
Har bestemt meg for å kjøpe minst to til, så jeg alltid har rene til både workout og kveldskos ♥

God natt ♥

8

Velkommen til shopping og fest!

 • Skrevet 19.12.2014 klokka 14:54
 • Kategori: Blogg


LET'S GET THIS PARTY STARTED! ♥

Jeg er faktisk på jobb nå....det er jo alltid en fest....men idag blir det ekstra stas! 
(hehe, det var faktisk ikke med et ironisk tonefall).
.
Som noen sikkert har fått meg seg så jobber jeg nå på G-Star Raw midt i Karl Johans gate i Oslo. Hele butikken ble nyåpnet med nye eiere og team for cirka to måneder siden. Idag skal vi har vårt første store EVENT, noe jeg ser sååå frem imot. Det blir fantastisk gøy, burde gjort dette for lenge siden, men hele festen er ganske spontan, så bedre sent enn aldri:

Jeg vil  invitere alle mine venner og lesere til en helaften i kveld med både fest, shopping og mingling kveld.
Det blir egen DJ, vertinner med forfriskninger, og hele 30% avslag på alle varene våre.


Vi åpner dørene klokken 21, og holder det gående helt til midnatt. Trykk attending på facebook >her< eller send en epost til info@globalretail.se for å bli satt på gjesteliste og være 100% garantert inngang ♥
Det går selvfølgelig an å bare ta en sjanse ved å møte opp også! :)


De første som kommer får også en liten gave forresten! 

 Så enten det er damene, musikken, minglingen, eller billigere shoppingen du kommer for så har vi det her i kveld.


Jeg har jo allerede vist dere litt av utvalget vi har til damene i noen outfitposter. 
Her er et lite tilbakeblikk:
Jeans >her<, T-skjorte >her<, Jakke >her<: G-Star Raw

Bukse
>her< og Genser >her<: G-Star Raw

(samme outfit som på toppen av innlegget) Jakke >her<, Skjorte >her< og Belte: G-Star Raw

Genser >her<, Skjorte >herog Jeans >her<: G-Star Raw

adlinks

Vi har MYE fint til menn også, altså. Jeg kjøpte faktisk min første "herregenser" her om dagen også, haha. 


Velkommen er dere alle hvertfall, så er vi en herlig gjeng som tar imot dere med åpne armer ♥


Stor juleklem! 

3

Den lykkelige slutten

 • Skrevet 19.12.2014 klokka 01:16
 • Kategori: Blogg

Etter enda en forbanna drittdag, kom jeg over en såkalt qoute som vekket oppmerksomheten min...

"Maybe it´s not about the happy ending. Maybe it´s about the story."

Det virker hvertfall som at det er en fin ny leveregel. For nå.

Jeg har jo vært veldig opphengt i den lykkelige slutten. At hele livet skal være verdt det...til slutt. 
Men hva faen... Når det er slutt, så er det jo faktisk slutt? ...Forhåpentligvis. 
Jeg orker ikke begynne å gå inn på bekymringene for om det er et liv etter livet akkurat nå. Haha.

Det er jeg faktisk god på forresten. Å "mindfucke" meg selv. 

Men poenget er at jeg skal prøve å slutte å banke opp meg selv for alt sammen. 
Hadde det ikke vært dette, så hadde det sikkert vært stikk motsatt, at jeg angrer på å ikke gi det er forsøk.
Så fuck it, begge deler er kjipt. 

Men det er på tide å omfavne livet, og leve i nåtiden. 
Lettere sagt enn gjort. But let´s try!


Gleder meg til den dagen jeg smiler igjen, og mener det.


Jeg er fortsatt forbanna på Instagram som slettet kontoen min uten grunn.
Men skal prøve blanke ark der også:

@isalangnesbloggno ♥


Fikk forresten høre idag at jeg er et kjedelig menneske innenfor musikk. 
Det driter jeg faktisk i om noen syns, elsker musikk, og hadde ikke klart meg uten.

Den siste uken har det bare gått i Birdy:
♥ No Angel ♥ Skinny Love ♥ Standing in the way of the light ♥ All about you ♥ Words as weapons ♥ Shine ♥ Not about angels ♥ Home ♥ Wings ♥ Strange birds ♥ The same ♥ People help the people

Kanskje andre som kan finne glede og trøst i det samme.
Noen netter sovner jeg med headsettet på. 
Sov godt ♥ 

2

Rosa smokk & svarte tanker

 • Skrevet 18.12.2014 klokka 00:40
 • Kategori: Blogg

The drama queen is back!

Neida. (joda)


Jeg har vært jææævlig usikker idag. Og tenkte at det var greit å la bloggingen ligge på hyllen for dagen. Men så leste jeg noen private meldinger fra dere, og det å si noen ord ble plutselig litt lettere. Det betyr virkelig mye for meg at noen føler at de kan åpne seg for meg tilbake. Og ja, hvis noen lurer: jeg tar meg tid til å lese alt. 

Er ikke verdensmester i å svare kjapt. Men det er fordi jeg har et evig kaos i hodet og ikke vet hvor jeg er nesten til tider.

For å være ærlig, så ligger jeg mye i fosterstilling med headsetet på i disse dager.
Det gjør jeg så og si hele tiden nå. Med visse unntak:
- Når jeg er på jobb
- Når jeg skriver et nytt innlegg
- Når jeg har bittelitt overskud så kan det hende jeg shopper litt for å lufte hodet. 


Det verste med å være så åpen når man står midt i det...
...er faktisk at man er så "ustabil" i tankene og hodet.
Jeg går fra å være lei meg, sint, litt lettet, til frustrert osv, så veldig fort.
Den minste ting eller tanke kan få meg til å se på det på en annen måte. 

Idag har jeg vært drit sliten. Hatt det veldig vondt. For så å bli forbannet. Til å være likegyldig.
Jeg tror fortsatt jeg er i en sjokkfase av hele situasjonen, tror jeg. 
Og de verste dagene er når man har fri, og tom timeplan.

Våknet opp med DEN hodepinen idag. Den kom snikende igår, og slapp aldri taket.
Men Idag gråt jeg for første gang på over en uke. 
Det var hjerteskjærende og vondt.  

Hater å innrømme det; det noe jeg trengte nå.
Hodet og skuldrene slapper av litt mer. For nå.

Men det som er mest irriterende er at jeg måtte ha en telefonsamtale med han for at tårene skulle komme. 
Da kom de med en gang.

Er sykt kvalm hele tiden også.
 


Så kommer irriterende små hverdags-ting oppå alt annet, og blir enda mer irriterende nå.

Dagens overfladiske problems:

Instagram deaktiverte kontoen min, uten noe som helst grunn jeg kan forstå. 
Jeg har hatt den jævla kontoen i flere år! Hadde vel over 500 bilder der, og 3,3K følgere. 
Vi får se om det blir en ny. Men Faen!

- Purring i posten
Men helvete. Jeg betalte jo driten for over en uke siden!!!!
Nå må jeg bruke unødvendig tid på å sende mail og rydde opp i det.

Skulle også kjøpe meg en ny bukse i butikken idag. Men nå har jeg gått ned så mye i vekt at vi må bestille opp en størrelse som er liten nok til meg. Ingenting går min vei. Haha..  

Men jeg vet jeg ikke ville irritert meg sånn over disse tingene om det ikke var for at alt annet er kaos. 
Idag slo "jule-skrekken" også inn for fullt. Jeg skal være alene i år. Og jeg hadde først trodd at dette var noe som kom til å bli litt godt nå, og at det føltes greit. Men jeg gruer meg som faen... 


Fine bilder, forresten?

Haha.

Noen dager skulle jeg bare ønske at jeg var en liten baby, og at noen kunne komme å ta vare på meg ♥

2

Det er en styrke i å gråte

 • Skrevet 15.12.2014 klokka 23:47
 • Kategori: Blogg


Idag har jeg ikke hatt så mye å si. 

Det føles ikke godt å ha det vondt idag. Det er bare skikkelig pain. 
Og idag har jeg lyst til å gråte, for første gang på en uke. 
Men det gjør jeg ikke. 

Det er en uke siden han holdt rundt meg. Og jeg gråt. 
Hadde han tatt i meg igjen, så hadde jeg grått. 

Kanskje jeg ikke er så forbanna sterk allikevel. 
Jeg klarer ikke gråte uten deg engang. 


Men jeg vet faktisk ikke lengere om jeg hadde grått av lettelse og glede,
eller av sorg og håpløshet. Hvis han hadde kommet nær.

Kanskje det er det som gjør mest vondt.
Å ikke vite. 

8

Sannheten: Det å være bra nok.

 • Skrevet 14.12.2014 klokka 19:10
 • Kategori: Blogg

 Idag har jeg gått rundt og snakket med meg selv igjen. 
Jeg vet ikke om det er normalt å ha diskusjoner med seg selv oppe i hodet? Men det har jeg hvertfall. Ofte.

Jeg er min egen artist, og mitt eget publikum.
Og hvis noen andre også kan finne glede i det, så er det bare et pluss.


Her er greia...

Denne gangen er det godt å ha det vondt. 

Det høres kanskje skikkelig dumt ut. Men det er det.

Jeg vil ikke ha det vondt. Er drit lei av at livet går imot. 
Mitt innerste ønske er å slå meg til ro, ha hus, familie, kjærlighet og lykke. 
Men jeg vil ikke ha det om jeg ikke finner den rette å dele det hele med. 
Jeg vil ikke ha det bare for å ha det.

Tilbake til smerten. 
Livet mitt har vært et mareritt. Jeg hadde en bedriten oppvekst hjemme. Skoleårene var et helvete med mobbing.
Jeg har vært alvorlig deprimert hele livet, og forsøkt å fortrenge det hele med årene.
Jeg har vært flau over å være den jeg er, og over å ha det så vondt. 
Jeg har alltid trodd at det var meg det var noe galt med. At jeg på en måte fortjente det jeg fikk.

De siste årene har gjort en forskjell. 
Litt etter litt har jeg lært å akseptere den jeg er, og det jeg har vært igjennom. 

Et par år ved Norsk Skuespillerinstitutt har nok gitt meg mye av grunnlaget jeg behøvde.
Jeg ble "tvunget" til å slippe de vonde minnene til. Føle på dem, la dem fylle kroppen min. 

Noen dager trodde jeg det skulle ta livet av meg. 
Jeg fant meg selv fra tid til annen løpe ut av klasserommet, gjemme meg og gråte fra det såreste i sjelen min. 
Jeg var så flau. Jeg skammet meg fordi jeg ikke klarte å gi mer av meg selv. 
Jeg ville også gå ut på det gulvet foran resten av klassen, helt fryktløs, og vise hva jeg var god for. 
Jeg skulle ønske at jeg var bra nok. 

Allerede fra starten av mitt andre år begynte jeg å lukke meg igjen.
Jeg var ikke klar for å gi mer av meg selv.
Jeg hadde ikke kommet så langt som de andre, følte jeg.
Jeg møtte sjeldnere og sjeldnere opp til undervisningen, hang bare mer og mer etter. 
Litt uti andre semester sluttet jeg. Eller tok permisjon på ubestemt tid.

Etter det har jeg levd i en boble av ingenting. Igjen. Og med "styrken" av tanken på at jeg skal ta det opp igjen. 
En dag jeg er klar for det. En dag. Innerst inne trodde jeg aldri trodde den dagen ville komme.Nå, nesten et år etter er jeg velsignet med å ha kommet meg i en jobb som jeg tror må være skjebnebestemt. 
Det har gitt meg mer enn jeg noen gang kan ha ord for. Og jeg føler at jeg strekker til.
Jeg har et ønske om å bli bedre, og jeg vet at jeg kan bli det. 
Jeg gir, og jeg får. En balanse jeg aldri har forstått betydningen av før nå.

Midt i det hele møtte jeg et menneske som jeg også tror må være skjebnebestemt for meg.
Et mennesket som vekket meg. Som rørte ved meg på steder jeg trodde jeg ikke kunne røres. 
Som fikk meg til å ønske at jeg kunne elske livet, meg selv, og ikke minst det å kunne elske et annet menneske. 
Og etter en periode så innså jeg også at det er noe jeg faktisk er i stand til.

Jeg tror jeg kan si at det var en type kjærlighet som vi begge ønsket oss, men som vi trodde ikke eksisterte. 
Noe som også skapte mye frykt, og mangel på evne til å tro at den andre var ekte. 
Det å møte et menneske som har så like verdier, ønsker, drømmer, og som ser deg for den du er på innsiden, er det mest spesielle, rørende og mest intense jeg noen gang har opplevd. Det er noe jeg virkelig ønsker at alle får oppleve iløpet av livet.

Det fungerte ikke nå.
Livet kom i veien. Det gjør så vondt at jeg har lyst til å eksplodere. 

Med tanke på alt jeg har vært igjennom før så trodde jeg at dette kom til å være spikeren på kisten min. 
At dette var det jeg ikke kom til å komme meg helskinnet igjennom. 

Men jeg tok feil. 
Jeg mistet aldri troen på meg selv, det nye synet jeg fikk på livet, mennesker, kjærlighet og håpet som jeg har fått de siste månedene. Jeg aksepterer at det gjør vondt, og at det ikke fungerte. 
Det gir meg enda større grunn til å tro at det var ekte. 

Jeg har fotsatt jobben min. 
Det er trygt. Jeg lærer og utvikler meg. Det gir meg fortsatt en gnist.
Jeg har bloggen, og dere. Jeg har fortsatt håp for fremtiden. 
Jeg SKAL fullføre skolen, og følge skuespillerdrømmen min. 


Jeg har aldri snakket høyt om smerten når den står på for fullt.
At jeg deler dette, og det jeg har gjort med dere de siste dagene syns jeg er helt sinnsykt.
Er overrasket over hvor godt det er å kunne snakke åpent om det.
Og enda mer overrasket over hvor godt det blir tatt imot.

Det får meg nesten til å føle meg normal. 
Ikke minst tenker jeg at jeg må ha hatt et veldig fortrengt syn på verden tidligere. 
Det er ikke så dumt å være menneske. Det er heller ikke så dumt å leve. 
Så får det heller bare gjøre vondt. Smerten skal få være en del av meg.
Og hvis det er alt det kommer til å være, så er det faen meg helt okey det også. 

3

Et jævla mareritt

 • Skrevet 10.12.2014 klokka 21:04
 • Kategori: Blogg

Idag er det bare et stort jævla mareritt.
Du ringte meg alltid på morgenene etter jeg hadde hatt mareritt, da du skjønte at jeg ikke klarte å slippe det. Du sa de fineste tingene helt til jeg var rolig, og hadde det fint igjen. Etter en stund sluttet jeg å våkne med en dårlig følelse i meg. Jeg våknet heller av at du satt på sengekanten og strøk meg over kinnet og håret. 

Jeg savner å ta på meg genseren din når vi begge kommer hjem for kvelden. Savner å sitte i trappen og bare se på deg, forgude hvor fin du er der du står, og du smiler mens du lager mat til oss. Idag våknet jeg opp med en rar følelse. Det verket i brystet, og ting var ikke like lett å holde under kontroll som i dagene før.
Jeg prøvde desperat å forstå hva som var annerledes med denne dagen.

Så slo det meg. Det er første gang jeg våkner opp i en tom leilighet. Det er rom for å ha det vondt. 
Jeg har ingen eks jeg må skjule smerten fra. Ingen avtaler eller klokkeslett å forholde meg til.

Men jeg er ikke klar for å ta det ennå. Ikke nå.

Jeg trenger mer tid til å håpe, og tro.


I morgen skal jeg på jobb. Så til Irina for å fikse etterveksten min litt. 
I morgen har jeg kontroll. 

4

For streng med seg selv?

 • Skrevet 08.12.2014 klokka 23:16
 • Kategori: Blogg


Jeg har så lenge jeg kan huske fått høre at jeg er for streng med meg selv. Men jeg kan ennå ikke si at jeg forstår hva de mener, eller hva det innebærer.... Men jeg tror at noen av grunnene til det er at jeg ikke klarer å akseptere egne følelser, ikke lar meg selv ha det bra, ikke klarer å akseptere at andre syns jeg er bra. Aldri er noe godt nok. Jeg sliter med å fortelle hva som foregår inne i meg, og be om hjelp. fordi jeg tror det er galt og at andre vil se ned på meg for det. Jeg sliter med å la meg selv ha det både vondt og godt. Det er slitsomt.

Det er nesten mer slitsom når man har levd med det så lenge at man er bevisst på det.

Det dreper meg på innsiden å være åpen om ting. Mest de vonde tingene. Alle har det jo sånn iblandt.
Så hvorfor er det så vanskelig å snakke om?


Nå er jeg bare sliten.

Det har gjort vondt idag. Altfor vondt.

Jeg var kvalm og svimmel, og på noen tidspunkt trodde jeg at jeg kom til å falle sammen.

Jeg gråt igjen.

Det rev på innsiden.

Jeg var så frustrert at jeg skulle nesten ønske at smerten kunne rive meg fra hverandre. Det verste med det hele er at jeg vet at det kommer til å gå over....

Jeg vet at jeg en dag kommer til å stå der med hodet hevet over det hele. Jeg kommer til å le av meg selv, riste på hodet og ikke forstå hvordan jeg kunne være så naiv. Naiv og tro at kjærligheten kan være så enkel, smertefri og eventyrlig. Jeg kommer til å stå der enda sterkere enn jeg er idag. Jeg kommer ikke til å slippe noen til så lett. Jeg kommer til å være stolt igjen. 

Men det er vel ingen trøst...
Jeg har ikke lyst til å stå der med hodet hevet. Jeg vil bare tilbake til den kjærligheten jeg trodde på. 

Jeg er sterk nok nå. Nå vil jeg bare ha en lykkelig slutt. Uansett hvor naivt og dumt det måtte høres ut.

5

Speil, Speil på veggen der...

 • Skrevet 06.12.2014 klokka 23:21
 • Kategori: Blogg

...hvor i helvete gikk det galt denne gangen her?

I det siste har jeg sett inn i speilet og lurt på hvem som ser tilbake. Jeg trodde jeg likte dette nye mennesket som tittet tilbake på meg. Jeg trodde endelig jeg skulle klare å se meg selv i speilet, og smile over hvor bra det kunne gå. At hele livet som har vært et stort helvete endelig ga noe tilbake. 

Denne gangen skal jeg være mer personlig med dere enn på lenge. Kanskje noen gang. De få gangene jeg har vært så personlig eller privat iløpet av mine år på bloggen har det vært om hendelser mange år tilbake i tid. Men jeg orker ikke å bry meg lengere over hva som er lurt og ikke.

Dette er meg og mitt. Hat meg, elsk meg, eller bare gi faen.Helt siden jeg var liten har jeg hatt en drøm. En drøm om noe bedre. Noe som ville være en forklaring på alt jeg har vært igjennom. Ikke minst noe som ville få meg til å føle meg hel, og mindre ensom.

Drømmen var om kjærlighet. ....Så klisje som det får blitt....
Jeg husker jeg ble ertet av nære venner for det. Men for meg var det ekte.

Som noen av dere vet, så har jeg vært deprimert i så og si hele mitt liv. Noen tider lettere enn andre. Men jeg har lært meg å leve med det. Ta en dag av gangen når det blir fort tøft. Det er syv og et halvt år siden jeg møtte veggen like hardt som jeg gjør nå. Den store forskjellen er at nå vet jeg at det kommer fordi jeg har vært der før. Forrige gang gikk det til helvete, og det er et mirakel at jeg lever idag. Når man legger en sorg oppå det hele, blir det fort veldig mye mer tungt å leve med.

Jeg har måtte tviholde på drømmen min for å overleve i de verste stundene iløpet av årene.

Men et eller annet sted på veien, kanskje jeg ble mer og mer voksen, så sluttet jeg å tro.
Jeg begynte å akseptere virkeligheten. Men jeg sluttet å følge drømmene mine. Skolen gikk til helvete. Utdannelsen ble også satt på vent. Men midt oppe i det hele hadde jeg det også fint. For det meste. Bare i de stundene deperisjonen tok overhånd, ønsket jeg noe mer. Men det ble mindre og mindre av dem. 


For litt over en måned siden var det noe som trigget den store gamle drømmen min igjen. En gammel gnist inne meg som tidligere bare hadde eksistert på innsiden kom tilbake, og den kom ut.

Jeg følte meg levende...for første gang i hele mitt liv.

Jeg kommer aldri til å kunne beskrive med ord hva som skjedde med meg. Men det føltes bra. Mennesket jeg hatet i speilet ble lettere og lettere å se tilbake på. Blodet bruset i årene mine. Jeg ville ha mer. 


Jeg fant en notat som jeg skrev ned den 17.november da tankene mine løp løpsk:

Jeg ga opp alt jeg hadde i livet, og fulgte drømmen. 

Denne herlige drømmen. Den vekket meg opp. Fikk meg for første gang noensinne til å elske livet. Den gjorde meg til et bedre menneske. ...Følte jeg... Endelig klarte jeg å både gi og ta av noe vakkert og enkelt. Ting begynte å bare være ting, og følelsene og kjærlighet begynte å bety mer. På et eller annet tidspunkt begynte jeg å tro på både skjebnen og tidligere liv. (!!!). Jeg begynte å drømme om alt igjen. Jeg ville mer. Jeg ville fulleføre skolen, og starte det livet jeg var ment for å leve igjen.
Jeg delte noe så vakkert, enkelt og stort med et annet menneske. Ingen ord kunne beskrive. Men følelsene sa alt.
This was it.


Nå litt over en måned senere sitter jeg her...Åtte kilo lettere.... Utslitt.....Og revet opp på innsiden.

Det hele har vært et helvete. Jeg har så mange murer bygget opp i meg. For å beskytte. Ingen får komme nærmere enn overflaten. Så det overrasker meg hvor fort det gikk, og hvor hensynsløs jeg har vært. 

Det hele har også vært himmelsk. Jeg hadde løyet om jeg sier at jeg ikke skulle ønske det varte for alltid. 
Jeg skulle ønske drømmen min var sann.

Jeg har såret et menneske på veien som jeg bryr meg uendelig mye om med min hensynløshet, og egoisme. Men sitter igjen med håpet om at dette mennesket vil få det bedre uten meg. Og jeg vet at dette mennesket fortjener så mye mer...

Jeg har grått helt utrolig mye de siste ukene. Sovet dårlig. Ikke klart å spise. Det å skille seg med et livet man hadde har vært grusomt. På samme tid som dette nye som gjorde meg så uendelig nysgjerrig, var helt fantastisk.
Kroppen, sjelen og samvittigheten min ble revet i to retninger. 

Nå sitter jeg igjen. Klarer ikke se meg i speilet, og møter veggen. Jeg er så redd. Jeg klarer ikke å gråte akkurat nå. Jeg er bare veldig tom og hul innvendig. Kanskje jeg fortjener det. Men det er vondt.

Kanskje det er sant som de sier: "Det er alltid stille før stormen."
Og ikke minst: "Om ting virker for godt til å være sant, så er det som regel det" 
7

Når hjertet sier stopp

 • Skrevet 24.11.2014 klokka 18:10
 • Kategori: Blogg

Fy søren jeg begynner å bli dratt og sliten i ansiktet, og kiloene bare renner av... Det er rart å se hvordan kroppen reagerer når ikke alt er som det skal... Krysser fingrene for litt ordentlig søvn snart!

Jeg har hatt litt tid nå til å fordøye alt som har skjedd på kort tid nå, og er klar for å dele litt med dere...

Den siste tiden har vært veldig tøff. Det har blitt mye gråt og kaos inne i hodet, kroppen og hjertet. Vegard og jeg har bestemt oss for å gå fra hverandre. Det er ingen krangel, eller noe stort drama. Det er rett og slett bare en avgjørelse som er både riktig og viktig for oss begge nå. 


På tross av alt sammen, så har jeg det veldig fint. Jeg er i en jobb jeg trives ubeskrivlig godt i, og er omringet av mennesker som har nådd hjertet mitt fortere enn jeg klarer å forstå. Fremtiden ser veldig lys ut, og det er godt å se lyset i enden av tunnelen, selv om man er sliten. Når man bor sammen, blir et burdd litt ekstra tøft, og påkjenningene blir ekstra store siden det er så mye man må løse opp i, og det er så mye man eier sammen. Det å flytte i seg selv er jo en stor livsendring.

Jeg vet ikke helt hva mer jeg kan si på nåværende tidspunkt. Det er fortsatt litt kaos i hodet mitt. Men nå vet dere litt mer hvorfor ♥ Haha. Og jeg er jo ikke verdensmester når det kommer til å dele ting som ligger meg veldig nært, men det begynner å skje noe med meg. Noe positivt, som får meg til å åpne meg mer. Og ikke minst det å slutte å være så streng mot seg selv.

Ha en nydelig kveld, dere fine ♥

0

Det skal så lite til!

 • Skrevet 17.11.2014 klokka 00:50
 • Kategori: Blogg


Titter innom med noen av mine helgeselfies! (Hektet på black and white, haha). Ville bare ønske dere en veldig god natt, før en ny uke starter ♥ La den bli fin! Stå opp i morgen, se deg selv i speilet og si til deg selv at du er fantastisk og vakker. Smil til deg selv. Smil til noen på vei til jobb, skole eller trening. Gjør noe ekstra fint for en person du er glad i. Gi et kompliment til noen du syns fortjener det...bare fordi! 

Det skal så veldig lite til for å lyse opp dagen til noen. Det skal så lite til for å gjøre en forsjell både i ditt eget og andres liv, om så bare for en liten stund, og kanskje tilogmed resten av dagen!

Sov godt vakre fine mennesker :D 


 I morgen er planen å få vist dere det beste produktet jeg har prøvd på lenge, og som har gjort mirakler for min hud!

3

Første pakker fra Ebay

 • Skrevet 04.11.2014 klokka 15:53
 • Kategori: Blogg

Noe av det morsomste jeg vet er å få pakker i posten (det kommer til å bli flust av nå som jeg endelig har forstått ebay, haha). Idag kom mine første to pakker. Et deksel, som jeg var å hentet i postkassen idag tidlig. Og da kjæresten kom hjem mellom jobb og skole for å gi meg et kyss (tihi, heldig jente), hadde han funnet en pakke til som bare var lagt på toppen av postkassene i gangen. Der hadde jammen de hvite sugerørene jeg bestillte også kommet! ♥

Har lett meg gal etter hvite sugerøre i norske butikker og nettsider, uten hell. Men Ebay har alt! :D

Og deksel får man kjøpt for rusk og ingenting! Tror jeg tilsammen har bestillt 4 - 5 stk nå. Digg å kunne bytte litt på! 


Holder på å kjede meg ihjel. Har fri idag, og det er lite å ta seg til. I tillegg har jeg klart å rote bort selvutløseren min, så det er ikke enkelt å ta bilder av seg selv heller. Bah. Men skal komme meg ut og gjøre noen ærender snart, og snike meg innom jobb for å prøve en bukse selv om jeg har fri :D haha. Klarer ikke helt å holde meg unna.

1

Høytid = Festkjoler

 • Skrevet 02.11.2014 klokka 21:07
 • Kategori: Blogg

Tenk at vi har kommet inn i November! Dette året har bare flydd avgårde, og nå starter snart den fine tiden når vi er så glade, og flinke til å ta vare på hverandre og gjøre hyggelige ting sammen. Jeg har lett frem litt fine kjoler til julebordsesongen, for mange er det vel på tide med julebord allerede nå i November? ♥ Eller kanskje det er lurt å være ute i god tid med julekjolene?


1. HER // 2. HER // 3. HER

4. HER // 5. HER // 6. HER

7. HER // 8. HER // 9. HER

10. HER // 11. HER // 12. HER  

annonselenker


Så mye fiiiint! Ah, jeg har lyst til å fylle opp hele klesskapet med nye kjoler. Det har blitt så tomt etter jeg pakket bort sommerklærne nå. Fant du noen du liker?

10

50kg meg her, og 50kg meg der

 • Skrevet 13.10.2014 klokka 20:27
 • Kategori: Blogg

Jeg har tenkt litt etter dette hysteriet rundt dette innlegget på bloggen til Robin og Carl Aksel.

Altså, selvfølgelig mener de ikke det de skriver, at jenter skal veie maks 50kg. Alle med litt vett mellom ørene burde forstå det.

Men verden er jo bygget opp slik nå at de faktisk kan komme med en sånn uttalelse, og faktisk få landsdekkende markedsføring gjennom media og sosiale medier. Det sier vel mer om hvor utseendefiksert denne verden faktisk har blitt, enn om hvor tette de er?

Så de aller fleste kan sette seg ned og skamme seg litt over hvor langt dette har gått. Alle foreldre har et ansvar om å lære barna sine til å ha et sunt kosthold. Lære dem at regelmessig mosjon og en form for trening er sunt. Og ikke minst lære dem å ha et sunt forhold til sin egen kropp. Det er verken sunt, eller pent å være overvektig ELLER undervektig. Vi må lære å ha et sunt forhold til egen kropp. Når vi ikke er fonøyde, må vi lære oss å ta tak i det, istdenfor å sutre.

Jeg tar meg hvertfall ikke nær av slike usakelige uttalelser, og lar meg heller ikke provosere. Men jeg trekker på smilebåndet når jeg ser at de faktisk kan si noe sånt, og få så mye oppmerksomhet for det. Som sagt, det sier mer om hvor sinnsyk denne verden har blitt. Kanskje det er på tide å heller fokusere på det, og prøve å gjøre en forskjell istedenfor å bli fly forbannet over en slik uttalselse, og heller sørge for at barna dine ikke får et like usunt forhold til livet, og kroppen sin.


Så for å oppsummere dette kort:
Hvorfor kan ikke folk bare le av et slikt utsagn, og si "jaja, dem om det" istedenfor alt oppstyret?

5

Frank Walton rett i posten

 • Skrevet 13.10.2014 klokka 13:18
 • Kategori: Blogg

Denne boksen kom i postkassen min idag :D
Å få pakke i posten er like gøy hver gang - uansett hva det er! Haha. 

I denne esken ligger det 5 prøvebriller fra Frank Walton. Dette er testbriller som man kan prøve gratis i fem dager, før man sender dem tilbake, og eventuellt bestiller seg nye briller med styrke - hvis man fant et par man likte.
Det er heldigvis ingen kjøpeplikt selv om man bestiller dette prøvekittet.
Jeg har lenge gått rundt og "klaget" på at jeg trenger et par briller. Spesielt til bruk på morgenen, og kveldene når linser blir et plagsomt ork. Har hele minus 3 nå på begge øynene. Men briller er jo så dyrt hos optikere. Fikk øynene opp for Frank Walton da Espen Kopperud gjestet God Morgen Norge, for å vise frem brillene sine. Konseptet er helt fantastisk. Ikke bare kan du velge fem par med briller som du får prøve gratis hjemme i fem dager, men brillene koster bare 950 - 1450,- med optiske glass inkludert. Mener å huske at det er gratisk frakt også. Billigere enn det får man det vel ikke? - hvis man ikke kjøper på Nille.


Skal vise dere alle brillene på litt senere, så kan dere hjelpe meg med å velge de fineste? ♥

(Nettsiden finner du HER)

1

Sunday

 • Skrevet 12.10.2014 klokka 15:26
 • Kategori: Blogg

Idag har vi besøkt graven til pappa og bestefar. Kan ikke huske jeg var her sist, så det var veldig fint. Hadde jeg bodd i nærheten, hadde jeg nok dratt i hit hver søndag ♥

Bestemor er så liten og søt, hehe. 

Så utrolig nydelige høstfarger og sol ♥


Nå har vi spist en fantastisk søndagsmiddag, og må vel pakke snart før det blir kaffe, kaker og litt kortspill før hjemreiser. Kjenner det vrir seg litt i magen når jeg tenker på hjemreisen. Men det går nok fint denne gangen også.

Ha en fin søndag videre :D

8

Bodø, I´m back!

 • Skrevet 10.10.2014 klokka 14:03
 • Kategori: Blogg

Dette må ha vært en av de mest forferdelige morgenene på LENGE. 

Kan ikke si at jeg har flyskrekk. Men det er ikke sånn at jeg gleder meg til flyturen, og hånden til Vegard blir gul og blå.

"REISEANGST" har jeg. Selv om det det blir litt feil det også, fordi jeg elsker å reise. Men hele prossessen fra å pakke til vi er fremme, er et sant mareritt.
Dette gjelder spesielt flyreiser. 

Dagens tur ble intet unntak.

Først holdt vi på å miste flytoget fordi jeg hang over toalettskålen, og krøyp bortover gulvet mens jeg brakk meg hele morgenen.

Og så har jeg noia for å gå igjennom sikkerhetskontrollen. Men det var Vegard som ble tatt til "tilfeldig" kontroll der. Tilfeldig er det vel ikke når du prøver å gå igjennom med både hettejakke, belte og digre sko. Selv sørger jeg alltid for å ikke bli stoppet. De fleste trekker på smilebåndet når jeg stripper meg helt ned, og går igjennom kontrollen barfot, iført bare tskjorte og bukse. 

Så er det take-off og landing som står for tur. Det er her hånden til Vegard får gjennomgå. Lukker øynene og skriker innvendig. Fysj, det er ekkelt. Men når man kommer frem så er det jo som regel verdt hele marerittet :)

Et lite lysglimt var når jeg fant en ny bok i favorittbokserien min. Var sikker på at det ikke kom flere bøker nå ♥ Perfekt svada å lese på sene høstkvelder.


Og nå er vi i Bodø. Jeg er nordlendig. Så vet dere det også. Selv om jeg skjuler det godt. Haha. Har faktisk ikke vært her på noen år nå, så det var på tide. Og Vegard er med. Så nå skal vi tilbringe noen dager med bestemor, og han skal få se hvor jeg vokste opp! 

Skrives etterpå ♥ 

0

Vindushopping på nett

 • Skrevet 07.10.2014 klokka 17:08
 • Kategori: Blogg

adlinks

1. French Connection HER Denne her er så fiiin ♥ Elsker kontrasten den har på armene, og den ser bare så god ut! Og den ser perfekt ut til skinnbukser.
2. Minimum Skinnbukse HER 100% PU-Skinn. Leter egentlig etter en med skinn foran, og kontrastmaterialet bak, men den her var dødskul. Glidelåsdetaljen foran gjorde mye. Passer nok fint til genseren over.
3. Gestuz Pants HER Har faktisk gått litt lei av stramme jeans nå, og er mer og mer på utkikk etter "andre" bukser for variasjon. Og ikke minst er det mye mer behagelig å gå i litt løsere bukser med mykere stoff.
4. Michael Kors Bukse HER Fiiiiin og enkel! 
5. Notion 1.3 Jeans HER Denne jeansen er fin, og ser behagelig ut. Og liker fargen på den. 
6. Hunkydory Topp HER Såååå kul. Vet ikke hvor lenge jeg har siklet og sett på denne toppen. En dag skal du bli miiin ♥
7. Black and white Top HER Fin og enkel denne også.
8. Minimum jakke HER Utrolig fin denne jakken. Loooove it!!!
9. NLY Skjorte HER Leter egentlig etter noe lignende i svart, men har ikke funnet den perfekte ennå. Men falt pladask for denne hvite. Tenk så mye man kan gjøre med den!Når det begynner å bli så kjørlig ute, er det mye morsommere å drive med "vindushopping" på nett, hehe. Det er jo så mye fint ♥ Klesskapet mitt hadde sagt ja takk til alle plaggene ovenfor. Har begynt å få skikkelig sansen for enkle, rene plagg som passer til alt. Da får man brukt alt man har mer, og det er lettere å sette sammen antrekk. Noe dere likte? :D

0

Liten oppdatering + et lite tips

 • Skrevet 25.09.2014 klokka 21:36
 • Kategori: Blogg

Hei ♥
Nå sitter jeg og koser meg i sofakroken mens Vegard perler armbånd. Han har blitt så hektet etter jeg perlet det første armbåndet til han. Nå har han sikkert tjue stykker, og selger til venner, bekjente og kollegaer. Vi var i en perlebutikk i sta og plukket perler i en hel time til den lille businessmannen. Hvem vet. Kanskje vi åpner butikk en gang? Drømmer litt om å åpne butikk. Hvertfall nettbutikk. 

Har kommet meg på trening hver dag denne uken, det har krevd litt mot, men det blir bedre og bedre. Tenkte å skrive et innlegg i morgen og dele mine tips til motivasjon. Er jo de to første ukene som er verst for de fleste før det begynner å gå av seg selv!
Deler et lite tips allerde i kveld, så dette innlegget ikke skal bli helt meningsløst:
Musikk - Spotify
Jeg har fått skikkelig sansen for de ferdige humørspillelistene på Spotify. Her kan du velge alt fra morgenkaffe til happy to be home. Det er mange spillelister for forskjellige humør og stemninger. På trening idag fikk jeg kjempemotivasjon på tredemøllen av listen "Who run the world? Girls!", skikkelig Girlpower liste ♥ Når jeg setter sammen lister selv ender det ofte med at samme sangene går på repeat. Det blir ofte kjedelig, umotiverende , og Ikke en oppkvikker på humøret.

Så hvis andre sliter med å sette sammen gode lister selv, er dette å anbefale!
(Du finner dem når du går inn på Browse).


Skrives i morgen ♥
Fikk kjeft her hjemme idag fordi jeg ikke har oppdatert så mye i det siste. Det går alltid sånn når jeg blir full av følelser, og humøret svaier opp og ned. Men får bare ta meg selv litt i nakken, og kom gjerne med forslag hvis dere har noen ønsker til kommende innlegg :)
 

3

Mine første perfekte Pumps

 • Skrevet 15.09.2014 klokka 12:22
 • Kategori: Blogg

♥ MITT FØRSTE PAR PERFEKTE PUMPS ♥


Først må jeg si at jeg smilte godt da jeg så igjennom bildene av skoene. Vegard tok dem mens jeg sto på badet og gjorde meg klar for konfimasjon. Ville gjerne ha bilder av dem mens de ennå var fine og ubrukte. Han hadde fikset sengen, og lagt opp magasin og forskjellig accessories for å få fine bilder til meg. *smelt*Kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har vært innom så mange skobutikker iløpet av en dag før, som det jeg var på fredag. Til gjengjeld endte jeg opp med tre perfekte par, til en rimelig penge. Trengte sårt et par høye sko til kjolen jeg skulle ha på meg, og fant heldigvis disse pumpsene. Som en bonus fant jeg også de svarte bootsene jeg viste dere på lørdag (Her), og et par svarte sandaler som var på tilbud til 99,-. Har lett etter noe sånt i hele sommer, og fant dem selvfølgelig ikke før nå, hehe. Men da har jeg dem til neste år! 

Innså også viktigheten med å ta seg tid, og ikke bare spontantshoppe når man trenger noe, dette gjelder vel spesielt sko! Ingen av disse skoene kommer til å ende opp med å bli brukt en gang, for så stå og støve ned på hyllen.
Noe som har skjedd altfor mange ganger før. 

Jeg har det problemet at jeg står mellom to størrelser, slike sko kommer sjelden i halve størrelser, så det har gjort det vanskelig å finne pumps med lukket tå, og uten "remmer" som holder dem på foten. Enten er de for store, så jeg går og kipper og snubler bortover. Eller så er de så stramme at tærne krøller seg, og de må tas av etter en time. 

Endelig fant jeg et par som sitter perfekt på foten. De var komfortable å gå i. De er fine, og de er akkurat passe høye (9cm). Elsker dem! ♥ Er helt i ekstase, dette må være et mirakel. Stor fare for at jeg ender opp med et par i svart også.

(Disse er fra Bianco) 

12

Perfect Shoes

 • Skrevet 13.09.2014 klokka 13:17
 • Kategori: Blogg

PERFECT SHOES ♥


Jeg er så forelsket i disse skoene. Er så glad at jeg fant dem igår, og fikk med meg det aller siste paret i butikken igår :DDetaljene er så rene og lekre, og de passer perfekt sammen med den nye lommeboken min ♥

Fine, ikke sant?? 


 I skrivende øyeblikk pynter vi oss til konfirmasjonsselskapet :) Måtte bare innom for å si hei, vise dere nye sko OG ønsker dere en fantastisk fin lørdag videre ♥ I bergen skinner solen idag også, så vi har virkelig vært heldige med været. Skrives i kveld! 

2

CHANGES

 • Skrevet 09.09.2014 klokka 18:37
 • Kategori: Blogg

CHANGES 


Først - det er kanskje noen som ser at bloggen har fått seg en skikkelig makeover? Ville ha et mye renere design. Bildet på toppen skal vel byttes ut etterhvert, men nå måtte jeg bare ha et eller annet der. Og jeg har seriøst ingen bilder uten solbriller. Det er en skam. Gir meg selv solbrilleforbud fremover.

Så idag har jeg øvd meg på å ta bilder uten solbriller. Skikkelig kleint og ukomfortabelt.

Skal få meg en liten makeover selv også. Nå er det på tide og ta motet til seg, og kvitte meg med de altfor lange blonde lokkene. Har tenkt på det i flere måneder nå, men har vært redd for å angre. Det har hovedsakelig stått mellom å få seg en lys lang bob, eller farge det solbrunt og bare klippe det litt kortere. Akkurat nå heller jeg mot det siste, får bare se hvor mørkt jeg tør å gå. Haha. Det går uansett mot høst og vinter, så da er det både finere denne årsiden, og tid til å bli lysere igjen til neste sommer.


Gårsdagen var f.a.n.t.a.s.t.i.s.k ♥ Kunne ikke ønsket meg et bedre ettårsjubileum :D 
Det er så fint når man endelig tar seg tid og råd til å dra ut og spise sammen. Borte fra mobil og tv. 
Vi var på Savoia på Solli plass. De hadde den beste pastaen jeg noengang har smakt, og både forrett, hovedrett, dessert og vinen var perfekt. Anbefales!

Hva syns dere om det nye designet?? 

9

Ny Michael Kors

 • Skrevet 08.09.2014 klokka 18:10
 • Kategori: Blogg


♥ Michael Kors i ettårsgave fra kjæresten ♥


Til bursdagen min i februar fikk jeg Michael Kors veske, og idag på ettårsdagen vår overrasket han meg med en matchende lommebok :D


Og som at ikke det var nok så har han bestillt bord på en fin resturant som vi skal spise på i kveld. Jeg har verdens beste kjæreste ♥ Trodde det bare var jeg som syns denne dagen var spesiell, og at han syns det var litt teit å lage så mye "oppstyr" rundt slike jubileum, så hadde forberedt meg på å ikke forvente store greier, og bare ha en fin dag sammen. Men wow, this is perfect! :D

4

Ett år

 • Skrevet 08.09.2014 klokka 14:59
 • Kategori: Blogg

♥ Ett år ♥


Selv om det føles som mye lenger, så har det første året vårt sammen gått fort. Vi har så utrolig mange fine minner. For et år siden var det søndag, og vi lå fyllesyke hjemme i den gamle leiligheten din. Begge var spente på å annonsere det på facebook (det er jo tross alt ikke på ekte før det kommer på facebook), men vi ville vente til lengere utpå dagen så folk ikke skulle tro det var en fyllegreie. Haha. 

Nå ett år senere sitter jeg fortsatt med sommerfugler i magen, men i leiligheten vi deler ♥ Og det er så fint. 

Min beste venn og kjæreste, du lyser opp hver eneste dag for meg. Takk for at du er den du er.
Gleder meg til du kommer hjem snart, så vi kan finne på noe ett-års-sprell :D

Jeg elsker deg.

9

10 GRUNNER TIL Å VELGE FEMININE MENN

 • Skrevet 07.09.2014 klokka 21:15
 • Kategori: Blogg


10 GODE GRUNNER TIL Å VELGE EN FEMININ MANN:


1. Han bruker lengere tid på badet enn før.
Stor fordel. Da klager han ikke over at du bruker lang tid. 

2. Han bryr seg om klær og mote.
Begge har mye klær, ønsker å ta best mulig vare på dem, og walk-in-closet er ikke lengere noe vi jentene må mase oss til.

3. Han er interessert i hudpleie.
Hvor herlig er det ikke med spakveld med kjæresten? Rens, skrubb, ansiktsmaske. Pleie kjærligheten. Er du tom for produkter, er det bare å låne av han.

♥ 
 4. Han har lyst til å være med på shopping.
Nå trenger vi ikke lengere å drasse rundt på en som huffer og akker seg når vi er på shopping.

5. Han KAN hjelpe deg på dager du ikke har noe å ha på deg
Han kommer som en skinnende ridder når du står der og kaster klær rundt deg i fortvilelse.

♥ 6. Du trenger ikke å dekorere hele huset selv
Han begynner å bli mer og mer interessert i hvordan han har det hjemme, og hjelper gjerne til med dekoreringen.

♥ 7. Han klager ikke når du vil se "chickflicks" 
Nå trenger du ikke gråte alene, mens han kjeder seg. Nå kan dere snufse og gråte i kor.

♥ 8. Du kan tenne lys i hele stuen, og lese magasiner med kjæresten
Anbefaler å kjøpe "MANN" til din femenine mann. Tommel opp for et fantastisk herremagasin.

♥  9. Han leser blogger og følger andre trendy menn (på f.eks instagram)
 Nå kan både du og kjæresten lese blogger sammen, vise hverandre ny trendy mote.

10. Det er lettere og morsommere å kjøper gaver til han
Siden han har blitt så moteriktig, er det alltid noe nytt han ønsker seg. Kom gjerne mer flere ting vi kan tilføye på listen, i kommentarfeltet :D

3

DIY - MAGNETER

 • Skrevet 06.09.2014 klokka 19:26
 • Kategori: Blogg

Do it yourself - Magneter ♥


Det har litt sjarm ved seg å gjøre ting selv! :) Elsker å sitte og plundre med ting. Vi var lenge usikre på om det virket med magneter på kjøleskapet vårt, så fant vi ut at det gikk som bare det, og da var jeg rask med å snekre sammen noen hjemmelagde.

Hvitt og rosa ble det ♥ Man kan egentlig lage hva som helst. Google litt og finn inspirasjon. Magneter får du kjøpt på de fleste hobbybutikker, så kan man lime på det man vil. Tenker på å lage en kalender på siden av kjøleskapet med magneter også etterhvert. Eller kanskje henge opp en magnettavle som man også kan skrive på, og skrive opp middagsplanen hver uke! :DIdag kjøpte jeg noe som jeg aldri hadde trodd kom til å ende opp i denne stuen. En skalle. Vanligvis er vel dette noe jeg aldri ville kjøpt selv, men vet at Vegard ønsker seg en sånn en. Han kommer til å bli SÅ glad og overrasket! :D Jeg pynter jo med så mye jentete, så det er vel på sin plass at han får en skalle også. Skal ikke si noe om den, og se hvor lang tid det tar før han ser det ♥ hehe. (Den er jo kanskje litt kul også?)

5

Morning-Muffin

 • Skrevet 04.09.2014 klokka 12:13
 • Kategori: Blogg

Løp rundt i butikken igår for å finne noe som er godt og sunt. Kom over teen jeg har sett en million ganger før på reklame. Haha. Men da tror jeg at jeg satte igang Vegards sukkersug, for vi endte opp med mini-muffins, sjoko-skruer OG potetgull (på tilbud) i handlekurvan. Aiaia... Hvorfor er det så vanskelig å holde seg unna når kveldstimene senker seg??

Teen var forresten helt ok. Har aldri vært en te-drikker. Har en følelse av at enten så er man det, eller ikke. Eneste gangene jeg drikker det er hvis jeg skal være hyggelig om jeg får tilbudet, eller om det er noe nytt som må prøves.

Forventet meg en drikkelig muffin. Det er ikke det. Men god nok :)

Noen som har tips til sunt og godt til kveldstimene?

1

Den Perfekte Skinntightsen

 • Skrevet 03.09.2014 klokka 20:15
 • Kategori: Blogg

♥ Den perfekte skinntightsen ♥


Hoppet nesten opp og ned av glede da jeg så denne (adlink) nyankommende skinntightsen på Nelly. Men det var før jeg så prisen!! Det er jo ran... Det var nesten så den ikke var fin lengere, men så er den allikevel helt perfekt. Tror den sitter som et skudd. Har lett lenge etter en sånn etter jeg mistet min gamle som jeg virkelig elsket. Fatter ikke hvor den ble av. Glidelåsen var ødelagt, så hadde planer om å sy på en ny, men så forsvant den og har lett overalt, men den er sporløst forsvunnet. Min var fra Zara og var nesten identisk som den på bildet, og kostet bare 299,- (syntet vel og merke). Finnes mange som ligner, men i passform har ingen ennå kunnet måle seg. Så jakten fortsetter....

Skrik ut om noen vet om en slik til en finere pris, og som sitter p.e.r.f.e.k.t.
Er viktig at det er skinn foran, og vanlig stoff bak!

17

Sengen er bakteriebombe

 • Skrevet 23.08.2014 klokka 15:52
 • Kategori: Blogg


Igår kveld googlet jeg for å finne ut hvordan jeg best mulig kan vaske dunjakker, og da fant jeg ut noe som burde vært allmannvite: Dyner skal vaskes MINST en gang i året, og puter cirka fire. Hvorfor vet ikke jeg det?? Så mange som hver fjerde person i dette landet vasker aldri dynen eller puten sin. Æsj!

Jeg var i god tro på at hygenen her i huset var på plass, ved at jeg skifter laken og sengetøy minst en gang i uken. Men vi svetter altså cirka en liter veske hver eneste natt som trekker inn i både dyne, pute og overmadrass. Tenk så mye bakterier og ekle greier som vokser og gror i sengene våre!! Det er så ekkelt at jeg begynner å klø over hele kroppen av bare tanken.

Var snar med å løpe ut for å kjøpe Milo og tennisballer til tørk idag tidlig. Så nå er hvertfall putene til vask. Det neste problemet nå er at vi bare har dobbeltdyner og en vanlig maskin har ikke stor nok kapasitet til det. Så nå googler jeg livet av meg for å finne et vaskeri med store nok vaskemaskiner. Det går selvfølgelig an å levere dyner inn på renseri, men det koster visst en formue... Så i morgen kommer jeg til å tilbringe søndagen på et vaskeri! Kom gjerne med tips om dere vet om et bra selvbetjent vaskeri i Oslo som har store nok maskiner til dobbeltdyner. 

(De hvite tennisballene fant jeg på Princess for bare 29,- for tre stykker, hvis noen lurer)

Er det andre enn meg som ikke visste om dette?? 

0

Late morning

 • Skrevet 22.08.2014 klokka 13:20
 • Kategori: Blogg


Har bestemt meg for å bli flinkere igjen til å gjøre ting som er inspirende og tilfredstiller lykkerommene i hodet. Lese blader, lytte til musikk, spise sunn mat (ok, yoghurtnøtter er alt annet et sunt, men så godt), tegne, skrive, være kreativ. Har en tendens til å glemme det til tider. Og da blir jeg sur og grinete uten å vite hvorfor. Spesielt utover høsten... Og ikke minst ta opp de gode treningsrutinene igjen. Da paset det veldig godt at Shape up fulgte med denne utgaven av Det Nye. Syns coveret er så fint. Nydelige pastellfarger, strikkegenser og enkle smykker. Love it ♥

Elsker den nye stolen vår med puff, og det har blitt den plassen jeg bruker mest i leiligheten nå tror jeg. Er ikke stor fan av å se mye på tv, så til tider kan det være frustrende å bo med en som slår på tven med en gang han våkner, eller med en gang han kommer hjem, hehe. Nå kan jeg heldigvis snike meg bort til stolen min og kose meg med noe annet istedenfor å klage over at tven alltid står på! :D 
Da er begge fornøyde i hjemmet ♥

3

Søndag: Filmdagen

 • Skrevet 17.08.2014 klokka 21:45
 • Kategori: Blogg

Av en eller annen grunn føler jeg at dette er den første av årets høstlige søndager. Egentlig er det vel sensommer det heter nå? Men det føles mer som høst. Og høsten er noe de fleste alltid gruer seg til. Alt har jo en bakside, og høsten er baksiden til sommeren. Allikevel tar jeg meg selv å ta på de gode varme tøfflene, lage deilig varm kakao, og tulle meg inn i armkroken til kjæresten og kose meg
Høsten kommer enten vi vil eller ikke, så da er det vel bare å smøre på seg et smil og gjøre det beste utav den også ♥

Vi har sett to filmer allerede her hjemme idag. Søndager har blitt en skikkelig filmdag her i huset. Det går jo alltid an å se på en film hvilken som helst kveld i uken, men på søndager kan man se så mange man vil!! Hehe. Er ikke alltid like lett å finne noe som er bra. Så lager en liste til dere over noen av de filmene jeg har sett som har vært nevneverdige iløpet av de siste månedene:

ο Maleficent ♥ Disney Kanskje de fleste av dere allerede har sett denne? Den hadde havnet litt i glemmeboken min, så den først idag. For en fantastisk film. Tror ikke jeg kjedet meg i et eneste sekund (er svært rastløst, og det skal mye til for at jeg klarer å sitte i ro iløpet av hen hel film). Den rørte hjertet mitt, og fikk gåsehud flere ganger. Og den overrasket. Vanligvis kan man sitte og si hva som skjer før det skjer, men den har fine vendinger som får tankene igang. Verdt å se om man ikke allerede har sett den. Angelina Jolie gjør en fantastisk hovedrolle. En av de fineste filmene jeg har sett henne i.
ο The call ♥ Thriller/Spenning Advarsel: Skummel. Skikkelig skummel. Men vanvittig bra film. 
ο Blå er den varmeste fargen ♥ Bare se den! Den kommer til å røre deg langt langt inne i sjelen. Beste filmen jeg har sett noensinne!
ο The Butler ♥ Historisk drama
ο Now you see me ♥ Mystisk Thriller
ο The Family ♥ Action/Komedie
ο The necessary death of Charlie Countryman ♥ Drama/romantikk
ο Precious ♥ Drama


Dette var de jeg husket i farten som er veldig verdt å se. Tror de fleste kommer til å sitte igjen med en god følelse av å ha hatt en fin filmopplevelse. Så bla frem Youtube, se trailere, og se om du finner en du liker :D Nå skal jeg spise middag som min tålmodige kjæresten har varmet opp mens jeg har lett frem filmer til dere :) Så setter vi på film nummer tre :D Ha en fiiiiin søndag videre ♥

Har du sett noen av disse filmene?
Noen andre som har filmtips jeg ikke kan gå glipp av?
 

0

Makeover

 • Skrevet 14.08.2014 klokka 19:24
 • Kategori: Blogg


Titter innom ♥ Vi fikk låne bilen til foreldrene til Vegard mens de er på ferie, så denne uken har gått til å fylle leiligeheten med nye møbler. Jeg har lenge sagt at vi har vært langt fra ferdige med å møbelere leiligeheten selv om den var fin, og vi hadde det viktigste. Men jøss, så stor forskjell det har gjort å få inn det vi savnet. Har fått inn en kommode, et stort speil, en hylle, ny kommode på badet, toalettkommode med speil på "walk-in-closet"et og en kommode i gangen. Nå tror jeg at det eneste vi mangler for perfekt er en stol, og puff. Og selvfølgelig masse mer pynt, men det kommer vel av seg selv med tiden.

Er utrolig fornøyd, og gleder meg til å vise dere bilder av leiligheten igjen etter makeover ♥ 

7

Take a bow

 • Skrevet 07.08.2014 klokka 22:42
 • Kategori: Blogg

Hallo ♥ Jeg føler meg veldig mye bedre nå! Forhåpentligvis klar for å møte hverdagen igjen. Idag tok jeg meg tilogmed en tur på EVO hvor jeg gikk i kjapp gange en time. Mest for å få kroppen igang igjen, så jeg slipper å føle meg som en stor lat hval som har ligget i ro i to ujer. Rart hvor vanskelig det vanligvis er å tvinge seg til trening, samtidig hvor mye man savner det når man først er litt for lenge borte. Vegard og jeg har hatt stadig flere spontane dansetriumfer rundt i stuen her. Hvis det kommer en fin sang på radioen, en kul reklamelåt, eller filmlåter. Stigende energi, og behov for å bevege seg med andre ord! 

Men shit, jeg føler meg som et takras! Hvorfor gjør man alltid det etter å ha vært syk? Eller er det bare meg? Etterveksten er jævlig, neglene har jeg måtte tatt av, vippene trenger påfylling, huden er så tørr at jeg nesten ikke tør å se meg selv naken lenger. Alt er sinnsykt overfladisk, men har jo nesten blitt en naturlig del av vår tid. Her om dagen tenkte jeg på at jeg ville flytte til en øde øy, leve naken, spise frisk frukt, sole meg hele dagen, bade i krystallklart vann, føle seg naturlig vakker, og slippe alt maset fra verden som menneskeheten har tullet seg inn i. Kanskje jeg kunne lært å fange fisk med spyd, tenne bål med pinner, og bygd et hus av bambus også. 

I kveld hadde jeg hvertfall lyst til å være fin når Vegard kom hjem fra jobb, så knøt en svær sløyfe på hodet! ♥

3

NOT SORRY!

 • Skrevet 14.07.2014 klokka 10:18
 • Kategori: Blogg

Sponset video

For meg var det en skikkelig oppvekker å se denne videoen!! Unnskyld eller Beklager har blitt et mer og mer vanlig ord og som vi bruker ofte uten engang å tenke på det. Når det har blitt en vane å unnskylde seg, er det kanskje på tide å prøve å endre på det. Klart man skal si unnskyld om man har gjort noe galt, men for å bare være til?

Haha, og det er vel ikke så overraskende at det er flest kvinner som har denne uvanen.. Ble litt obs på det selv. Jeg unnskylder meg selv for den minste lille ting hjemme, mens Vegard gjør aldri det for sånne små hverdagsting. Har flere ganger tatt meg selv i å irritere meg over at det bare er jeg som gjør det.

 

Sponset innlegg

Det handler jo også om at man gjør seg selv svakere hel uten grunn, og det høres jo ganske dumt ut når man tenker over det eller får se det utenifra. Jeg elsket siste det av videoen hvor de snudde på det, og tok vekk unnskyldningene. Alt de sa ble så mye mer styrke i, og ga mening. Har faktisk sett denne videoen manga ganger iløpet av den siste uken, og har hatt den i bakhodet veldig ofte. Har analysert mine egne handlinger fra topp til tå, så den inspirerte meg skikkelig. Elsker når man får en liten oppvekker av å bare se en videosnutt. Hvordan det får deg til å tenke, og reflektere over ting. Budskapet er enkelt, men det er jo det å snu en uvane som er utfordringen :D hehe. Det vet vi vel alle at alltid ikke er så lett. Så Sorry, NOT SORRY, men nå skal jeg ut og oppleve herlige Malta. Snakkes senere idag ♥
3

Ferie i boks

 • Skrevet 10.07.2014 klokka 00:19
 • Kategori: Blogg

Fy søren så varmt det var idag. Helt helt insane. Nå er det bare å dra frem badetøyet og nyte disse dagene til det fulle! Norge har blitt tropehett om sommeren. Er ganske rart å tenke på den enorme forskjellen fra vinter til sommer?? At et land kan gå fra det ene til det andre er ganske utrolig. Nå skal ikke jeg bevege meg inn på dypere tankehav igjen, legger heller de to bildene jeg lekte med på instagram idag... 
Syns det i svart/hvit ble så kult med de rosa detaljene ♥ 

Idag bestilte vi ferien vi har snakket om i det som føles som evigheter nå!! Endelig er reisemål bestemt, og i boks. Vi var kanskje ikke så smarte med å velge å ta det midt i fellesferien, så det har tatt mye tid for å finne noe som både passer budsjett og lyst. Så var eksta godt å grave frem bikinien idag, hehe. Og det er en glede i seg selv å se hvor mye Vegard gleder seg til å reise. Han prater ikke om annet, og er i full gang med å skrive liste over alle ting vi må huske å se og gjøre mens vi er der. Morsomt med en så engasjert reisepartner! :) Søteste jeg har sett ♥

Haha, de ble pyramidelook på bildene helt tilfeldig. Vanligvis liker jeg å ha lik størrelse på dem, men ble litt kult, så lar det være sånn :D

Ser du hvor vi skal?? :D ♥ ♥ ♥

0

Eliminere kjedsomhet?

 • Skrevet 19.06.2014 klokka 22:31
 • Kategori: Blogg

Sponset Video

Hva skal til for å få deg til å smile? Det som er så morsomt er at det er de små tingene i hverdagen som får det til å rykke i munnviken. Og enda morsommere der det når det skjer noe totalt uventeti i en ellers normal situasjon. Noen smiler til deg på tbane på vei til jobb, noen som holder døren åpen for deg, betjeningen på butikken pakker varene for deg mens du betaler, du får rabatt på den kjedelig delen av taxituren (haha). Vi liker å bli overrasket. Man får kanskje en følelse av at noen bryr seg?? ♥ 

Det er vel flere enn meg som går rundt og tenker "Om jeg bare får det og det, så blir jeg lykkelig" . Det er vel i de ytterst tilfeller sant. Det som gjør oss ordentlig lykkelige er vel de små gledene og minnene man får av en opplevelse, noe som fester seg, som vi ser tilbake og smiler av. Noe som kan underholde oss, tilfredstille oss intellektuelt. Materalistiske ting blir jo faktisk utrolig små i forhold... I det store bildet hvertfall.

Nei, nå beveger jeg meg på dyp grunn her og på et plan vi kan gå nærmere inn på senere! Haha. Jeg smilte hvertfall mye da jeg så denne videoen til Spillselskapet Casumo, som prøver å bekjempe/eliminere kjedsomhet i Oslo i samarbeid med Norges Taxi. For en kreativitet!  
De installerte et skjult kamera i en taxi, og målte hvor mye passasjerene kjedet seg iløpet av turen, for så å slette % av kjedsomhet av taxiregningen. Genialt!

Haha, tenk deg det! Om vi hadde hatt et termometer som målte hvor mye vi kjeder oss hver eneste dag?? Tror faktisk de fleste hadde blitt overrasket. Hvorfor gjør vi ikke noe med det? Vi bare setter oss ned og ser ut i lufta, tvinger oss til å se på søppeltv og mister all fantasi. Kanskje vi burde bli flinkere på å overraske hverandre? Sende en koselig sms til venner, ta med en liten gave til kjæresten, ringe besteforeldre oftere?? Eller enda bedre! Tenk om vi kunne slettet all kjedsomhet, og byttet den inn med noe positivt? 

Sponset innlegg.
Egne og ærlige meninger og tekst

Tipper hvertfall disse passasjerene var glade for alle minuttene de kjedet seg på turen, haha. Se videoen her:


Hva syns dere om denne kreative reklamekampanjen til Casumo?? :)
7

Ja, vi elsker Sverige!

 • Skrevet 29.05.2014 klokka 00:28
 • Kategori: Blogg

Hei vakre lesere ♥ Først vil jeg bare si at det er utrolig koselig når dere legger igjen kommentarer, og det er like gøy hver gang jeg får høre at noen setter pris på å lese det jeg skriver. Har gått et par dager siden siste oppdatering nå, men noen dager har jeg rett og slett ikke noe fornuftig å si. Det har jeg forsåvidt ikke nå heller, men etter en morsom dag ute på farten med litt opplevelser utenom hverdagen er motivasjonen oppe. Er det kke herlig hvor inspirert man blir når man kryper litt ut av boksen? Vegard og jeg har vært på harrytur x 2 idag, om man kan si det sånn. Det blir vel ikke mer harry enn å både handle på Svinesund, for så å stoppe innom IKEA på vei hjem? Haha. Vegard har fått kjøre både tbane, tog, bil OG båt idag. Han har tilogmed fått vært i et annet land, så han er helt i ekstase mens han står på kjøkkenet og lager smoothie til oss nå ♥ Nå høres det nesten ut som han er et lite barn, men siden han tross alt er yngere, så lar jeg han leke kid i ny og ne. 

Jeg sigger i bilen! Og kan røyke hvor som helst uten å skade omgivelsene mine. Sykt rart. Denne E-sigaretten er jo genial. Fant den i Sverige nå og måtte jo prøve den ut. Røyker ikke til vanlig, men har veldig lyst å kutte ut snusen, så tenkte at det kunne være en fin overgang å ha noe annet. De har vel ikke kommet til Norge ennå? Isåfall burde de gjøre det fort, og alle som røyker burde gå over til dette. Vanlig røyk er så ekkelt og lukter vondt. E-sigaretten finnes både med og uten nikotin. Nikotin er jo ikke bra for noen, men med denne skader man hvertfall ingen andre enn seg selv. Yeeeej ♥

Mmm, nå fikk jeg akkurat servert verdens beste smoothie ♥ Herlig! 

Noen andre som har prøvd E-sigarett?

0

Sommer på flaske

 • Skrevet 14.05.2014 klokka 18:51
 • Kategori: Blogg

Fikk endelig kommet meg på posten idag og hentet en gave jeg fikk for litt siden. Ante ikke hva det var, men det var herlig solbeskyttelse. Har aldri prøvd disse før, men de dufter helt herlig, så gleder meg til å teste de i sommer. Fikk også med en rabattkode på valgfritt Hawauuan Tropic-produkt solbrukt hos blush.no.  Koden er Blush25 og varer ut denne måneden ♥


Men dere kan tro det var en kamp på posten idag. Verdens kleineste fyr prøvde å sjekke meg opp, og det hele ble bare kjempeflaut. Mest for han kanskje, siden resten av køen sto og hvisket og fniste. Herregud, så mye dårlige sjekkereplikker for klarer å lire av seg. Haha. 


Nå skal Vegard og jeg ut å gjøre småinnkjøp til 17.mai ♥ Ha en fin kveld, dere :)

5

Pink Candy By Isa Langnes

 • Skrevet 04.05.2014 klokka 20:44
 • Kategori: Blogg

I helgen har jeg laget syv nye design i rosa stil. Og er så fornøyd, og stolt av dem ♥ De blir utrolig kule når man setter dem sammen.

Elsker å ha på mange, men de er veldig fine hver for seg, eller bare et par også ♥Har prøvd å sette prisene så lavt som mulig. Bestillinger kan sendes til isa@hotmail.noDu finner andre farger og design her


Håper dere har hatt en fantastisk helg. Her har det vært mest jobb alle dager. Men det er bare gøy, vi er så flinke her i heimen til hverdagskos også, så noen jobbhelger går helt fint. I morgen er det stappfull dag. Vegard har siste dag med lesing før første eksamen. Og jeg har både jobb, skole og så jobb igjen.  Ha en fin kveld ♥

4

Candy by Isa Langnes

 • Skrevet 01.05.2014 klokka 18:02
 • Kategori: Blogg


Hallo. Nå har det blitt skikkelig mange av disse armbåndene mine! ♥ Er så gøy å sitte å plundre med det, og finne ny kombinasjoner. Nå har Vegard klart å overtale meg til å legge ut alle på bloggen, og legge dem ut for salg. Han syns de er så fine, hehe. Litt kleint er det, men la gå...


De er faktisk sykt fin å kombinere sammen. Hvis det er noen du vil ha sender du bare nummert og antall til isa@hotmail.no ♥
Prisen er mellom 25 - 45 kroner per stk :) Lager pakkepris om man kjøper mange. Send epost om du har spørsmål.

Hvilke likte du best? 

1

I am the boss

 • Skrevet 28.04.2014 klokka 22:35
 • Kategori: Blogg

Litt dårlig med oppdateringer her for tiden. Mye stress, og ble atpåtil syk i forrige uke. Skikkelig syk, og våknet opp uten stemme! Haha. Det har virkelig aldri skjedd før, rareste jeg har vært med på. Nå er heldigvis stemmen tilbake, og jeg er tilbake på jobb. Idag fikk jeg ny stilling som butikksjef, så nå blir det mye gøy å lære, og sette seg inn i fremover. 

Skulle egentlig legge ut siste uken fra instagram her nå, men hele macen trenger nytt opperativsystem som driver å laster ned, så får ikke organisert bilder i appen jeg pleier å bruke, så slenger heller ut et bilde fra jobb, og mitt nyeste DIY prosjekt som er på plass i leiligheten!


V & I ♥ Ble det fint?? Valgte en litt mørk grå farge, og tok forsiktige strøk med en lysere tone etterpå for å få en litt "skitten" effekt. Love it ♥

Nå skal de slitne bena hviles og kastes i seng snart. Håper dere har hatt en fin start på uken dere også. 

4

Overraskelse

 • Skrevet 08.03.2014 klokka 21:06
 • Kategori: Blogg
Jeg er verdens heldigste. Vegard hadde med seg gave hjem til meg etter jobb. Vi hadde avtalt å ikke kjøpe noe til hverandre idag selv om vi har seks måneders dag, for å prioritere leiligheten. Men da brukte han heller kvinnedagen som unnskyldning for å gi meg noe fint. ♥ Luringen. 

3

SISTE AVSKJED MED KJÆRLIGHETSREDET

 • Skrevet 11.10.2013 klokka 00:52
 • Kategori: Blogg


Da var dette eventyret over, og en liten avskjedsvideo ligger på Tv3play.no
Husker godt da jeg fikk telefonen om at jeg var med som deltaker i premiereuken i Kjærlighetsredet, og var så spent på hva jeg skulle begi meg ut på denne gang. Hele opplevelsen har vært utrolig morsom. Tusen takk til nære og fjerne for koselige tilbakemeldinger etter sendetid denne uken. God natt

9

BILDEDRYSS FRA INSTAGRAM

 • Skrevet 25.01.2013 klokka 01:33
 • Kategori: Blogg


Jeg er jo forelsket i instagram!
   @isalangnes


Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits