Jeg er Isa

  • Forsiden
  • Bloggprofil
4

FERRIÈ PARIS

SONY DSCI might be the star..
...but you make me glow and shine brighter than ever.

Enda en av mine favoritter fra Rebirth of the Princess 
Luxcentric gloss i fargen Indian Dreams fra Ferrié Paris. 

Denne glossen har en transparent knallrosa farge. Jeg bruker den både over eller uten leppestift, og elsker den ekstra lukseriøse følelsen det gir at den har innebygget lys og speil. Den lukter friskt, er fuktighetsgivende, kleber ikke, og har lysreflekterende glitter i seg. Så perfekt!


Klem,
Isa

0

JET SET SUN

I altfor mange år har jeg brukt solarium som løsning når jeg trenger å bli brun og fresh. I sommer tok jeg endelig et oppgjør med meg selv og kuttet det ut. Jeg kom til et punkt hvor jeg ville sette huden min først, og det er bra, men jeg trivdes ikke akkurat med å være hvit som et spøkelse.
Jeg visste ikke engang at jeg kunne bli så blek som jeg var på et tidspunkt der. 

Det var da jeg endelig ble venn med flasken min med Jet Set Sun ...som hadde stått urørt en stund. Jeg er skeptisk, kresen og bruker kanskje litt tid med å bli overbevist, men nå har vi blitt bestevenner tilogmed ♥ Den er MAGISK.

Jeg har aldri vært noe for selvbruning, flere av dem lukter, blir orange og skjoldete, det tar mye tid og er et ork. Jeg takler ikke tid som blir for innviklet og tar for mye tid, og vil aller helst bare våkne opp så fresh som mulig. Og det gjør man med denne! Mirakel på flaske.

Den kan sprayes rett på ansikt og kropp, blir ikke skjoldete, og fargen blir helt nydelig. Jeg bruker den mest før jeg legger meg, så jeg kan våkne opp brun og fin. Men den kan også brukes over makeup de dagene man trenger det lille ekstra, eller få litt ekstra farge på noen minutter. Og takk gud for at den ikke lukter vondt!!!  

Jet Set Sun er ganske nytt i Norge, men har tatt helt av på kort tid og blitt en stor favoritt. Man får nå kjøpt den i flere butikker, frisørsalonger, parfymeri, apotek og nettbutikker. Jeg kjøper min hos Rebirth of the Princess på frogner i Oslo. 

Klem,
Isa ♥

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits