Jeg er Isa

  • Forsiden
  • Bloggprofil
3

B A L A N C E

  • Skrevet 27.08.2016 klokka 15:26
  • Kategori: Outfit

SONY DSC

Folk spør meg stadig vekk om når jeg skal begynne å blogge igjen. "Snart" svarer jeg alltid. Snart har tydeligvis tatt veldig lang tid for nå måtte jeg både endre passord, OG tenke meg om to ganger om hvordan jeg oppretter en ny post her nå.. Haha.


SONY DSC

På bildene har jeg på meg topp og bukse fra Balance collectionen til BikBok. Buksen er gammel og jeg jobbet hardt for å få tak i min nå, så den tror jeg ikke man får tak i... Men toppen er fra den nyeste kolleksjonen, så den finnes i butikkene nå i både svart, grå og hvit. Jeg klarte ikke å velge, så jeg har alle! 
Link: De har veldig mye fint, så det er verdt å ta en titt. 
 

...Bildene ble litt mer dyster enn jeg hadde planlagt forresten. Haha. Vegard prøvde å leke litt paparazzi etter vi hadde knipset av toppen og buksa og skulle ta bilder av meg "på farten" på vei hjem igjen. (Det gikk sånn halvveis, men det ene ble vel ganske ok)..

SONY DSC

Har forresten masse bilde på instagram fra tiden jeg har vært borte fra bloggen og noen vil se. Kanskje jeg poster noen av antrekkene her også etterhvert. Men det er jo alltid morsomt å poste noe som føles nytt! ♥ ...Tenker jeg skal få oppdatert designet her også i nærmeste fremtid, jeg kjenner at jeg blir litt gal av at det føles så halvveis. Skal leke litt med en fotografvenn i neste uke, kanskje jeg klarer å smiske meg til å få et anstendig headerbilde også?? :D

Det føles godt å være tilbake, håper dere har det bra!
Klem på dere! //Isa
MyStory/IG: @isalangnes

karinasl

27.08.2016 kl.15:37

Kjempe fint! Ønsker deg en fin helg!

Ville bare tipse om at du kan vinne en personligalmanakk på bloggen min, om du ønsker <3

Hege Kristin

27.08.2016 kl.20:43

så fine bilder :D

Hm...

13.09.2016 kl.12:19

Så hvordan får man med deg ut på middag?

Skriv en ny kommentar

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits