Jeg er Isa

  • Forsiden
  • Bloggprofil
3

NEW HAIR

  • Skrevet 06.04.2016 klokka 00:26
  • Kategori: Blogg

Hei ♥ ...jeg lovet dere en ny antrekkspost idag, men jeg pleier å være litt optimistisk på tid, haha, så det gikk ikke helt som planlagt. Er ikke så lenge siden jeg kom inn døren her hjemme igjen nå etter en lang dag. Først var det jobb til klokken fem, så rett til frisør...

Skal snart finne sengen, men ville bare vise dere et kjapt bilde av resultatet idag:Bilder fra snapchat, @isalangnes
 

Ble det ikke fint?? Jeg er så fornøyd!! ♥ 

Vi bestemte oss for å gå litt tilbake til de lange prinsesselokkene jeg hadde før, og som jeg har savnet det!!! Har vært gøy å være litt "røffere" de siste månedene, men nå var det på tide med litt av dette igjen også. Og nå kan jeg jo variere enda mer med det. Elsker det virkelig.

Vet mange av dere lurer på hvor jeg fikser det...
Jeg går til min fantastiske venninne Irina, som jobber på Auster i Nydalen i Oslo. Hun har stått på på overtid i hele kveld for å gjøre meg fin, og jeg er så evig takknemlig!! ♥ Jeg er veldig kresen og vanskelig å tilfredstille, spesielt når det kommer til håret, men hun gjør mirakler for meg gang på gang. Uansett hvor håpløst utgangspunkt jeg dukker opp med, så klarer hun å gjøre underverker. Følg gjerne den nye hårkontoen hennes på instagram: @hairbymilaira. Da blir hun glad, og det fortjener hun! Hun legger ut mye av det hun gjør i salongen, og masse fin inspirasjon. Hun er som meg, en perfeksjonist, haha, og det er vel ingen dårlig egenskap i det yrket!

Poster det antrekket jeg skulle poste i morgen istedenfor. 
Klem!


Instagram @isalangnes Snapchat isalangnes

Erlend Bakken

06.04.2016 kl.01:41

Perfeksjonisme er farlig de neste 500 årene, Isa.

Her er hva du kan gjøre for å bli kvitt det: Tørk av kjøkkenbenken og la en brødsmule ligge igjen. Se på den og dernest ignorer den. Etter 3-9 ganger bør du oppleve en reaksjon eller en tilstand hvor du er i stand til å være null nysgjerrig og null interessert i uhensiktsmessige misforståelser.

Have a magic touch!

XxxOo

RebeccaHasselgard

06.04.2016 kl.11:12

Syns det så veldig fint ut! :)

Siri

12.04.2016 kl.16:55

Vet du sånn ca hvor mye det koster å farge håret sitt fra en normal blondfarge og til den nydlelige fargen du har? :) Har ønsket meg slikt hår lenge, men frisørene klarer aldri å gjøre det, enten så sier de at det tar for lang tid eller at de skader det.

Skriv en ny kommentar

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits