Jeg er Isa

  • Forsiden
  • Bloggprofil
7

COFFEE & UNDERWEAR

  • Skrevet 03.04.2016 klokka 15:12
  • Kategori: Blogg


GOD SØNDAG, SOLSTRÅLER ♥
Det beste jeg vet med søndager, helligdager, og fridager er å ha en skvett alkohol i morgenkaffen. Haha. Hysj.

Har en tendens til å ta meg vann over hodet og planlegge alt for mye som skal bli gjort disse dagene. Det hele starter som regel med at jeg sover mye lengere enn jeg burde, får panikk når jeg våkner, og ikke helt vet hvor jeg skal starte. Lærer aldri!

Så da vet dere hvordan dagen min har startet ♥ Hehe. Det er ikke så rart idag da. Samboerne mine kom hjem litt over midnatt igår, så ble vi sittende og loke til rundt klokken fem på morgenkvisten, og da jeg først kom meg i seng, sovnet jeg ikke før rundt syv. Har heldigvis fri i morgen ogsåog tid til å ta tak i livet og døgnrytmen...

SONY DSC

SONY DSC


JEG HAR FÅTT HELT DILLA PÅ "BESTEMOR-UNDERTØY", som jeg så fint kaller det. Sånt gammeldags som går langt oppover magen. Supersexy. Har bestemt meg for å bli flinkere på å kjøpe fine matchende sett. Fant to kjempefine på Weekday igår. Det ene ser dere på bildene over!

Spurte Vegard igår om han syns det var litt bestemor igår da jeg prøvde det på.. Neida, det gjorde det ikke. Nå snek han over skulderen min her på bildene over og bare "Ok da, det ser litt bestemor ut når det ikke er på". Haha. MEN DET ER KJEMPEFINT PÅ!! Elsker highwaist på både bukser, shorts, skjørt og nå undertøy!

Links&details: 
BH Nimbus Top HER Truse Nimbus Highwaist Panty HER 


Jeg tror jeg er verdens mest lettlurte når det kommer til magasiner. Det eneste som spiller noen rolle er hva som følger med i dem. I den nyeste utgaven av Det Nye følger det med både mascara, leppebalm med solfaktor, og et interiørmagasin. Har hatt behov for ny mascara lenge, men det har blitt nedprioritert. Og solfaktor til leppene virket smart siden jeg i det siste har fått større fokus på å ta vare på huden. OG Zara Larsson er jo heeeet. Så verdt hver krone. Haha.

Poster et outfit vi tok bilder av igår litt senere idag!
Ha en fin søndag så lenge....Klem ♥

 


Instagram isalangnes Snapchat isalangnes

Heidi Nathalie Hovland

03.04.2016 kl.15:44

Så fint!!

Isa

03.04.2016 kl.16:49

Heidi Nathalie Hovland: Takk :*

Henniie

03.04.2016 kl.15:49

Det er mye fint "bestemor" undertøy! Og det blir ennå bedre når det matcher!

Det viktigeste er vel at man liker det selv, og jeg personlig liker best at det dekker mer enn det viser, haha. For når du føler du har undertøy du kler og liker - da får du en boost av selvtillit som er gullverdt! For ingenting er mer kledelig en selvtillit!

Isa

03.04.2016 kl.16:50

Henniie: Enig!! :) <3

Henriette Celin

03.04.2016 kl.17:06

Det er faktisk veldig fint med sånn undertøy ja! likte godt dette :-D

Ble en sen kveld på meg og i går, heheh. Klokken 05 sovnet jeg, eheh. Var på en fest til 04 tiden. Men gøy det ;-)

Isa

04.04.2016 kl.01:37

Henriette Celin: hehe, alltid gøy ned en fest!! :D

Henriette Celin

04.04.2016 kl.01:40

SV: Sant, hehe ;-D

Skriv en ny kommentar

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits