Jeg er Isa

  • Forsiden
  • Bloggprofil
1

NUTELLA BREAKFAST

  • Skrevet 24.03.2016 klokka 13:00
  • Kategori: BloggGOD PÅSKE ♥
Har de fleste reist på fjellet, eller er noen av dere hjemme og koser dere også?
Uansett, så håper jeg at dere koser dere gløgg ihjel!!


Jeg er hjemme! Siden jeg skal jobbe på lørdag, så tenker det bare blir Oslo på meg. Men det går egentlig helt fint! Begge samboerne har reist på påskeferie, så jeg har leiligheten for meg selv i nesten en hel uke. Påskeangsten slo ned på meg igår, så nå er kjøleskapet fylt med mat og vin for resten av livet. Før jeg gikk inn i butikken igår vurderte jeg tilogmed om jeg trengte å ta med kurv eller ikke, for jeg skulle jo ikke ha så mye. Var nok til god latter for alle i butikken når jeg fortvilet sparket den overfylte handlekurven foran meg på gulvet, og varer raste ut av armene på meg. Fikk kavet meg til kassen, og hjem tilslutt. Haha.

Elsker å ha tid for meg selv. Til nå har jeg vasket bad, stue og kjøkken. Forhåpentligvis rekker jeg både soverommet og gangen også iløpet av dagen.
Prøver å utnytte alenetiden maksimalt!!!

Har tilogmed rukket å spise en god, og smilende frokost. Før jeg la meg igår vurderte jeg om jeg skulle slå på stortromma og lagde sveler/pannepaker selv fra bunnen av. Men jeg har litt for høye tanker om meg selv og hva som er mulig rett før jeg sovner, så det ble som vanlig ferdigstekte pannekaker fra Ånli. Haha. Jeg hadde sikkert død uten de, har alltid en pakke eller to liggende i kjøleskapet som jeg kan spise på farten. Haha. Og i det siste har jeg fått dilla på varme pannekaker med nutella og banan. YUM. Så himmelsk godt det er.

I kveld skal jeg på shoot i et studio. Gleder meg!! ♥ Vi har planlagt denne shooten leeenge, så blir gøy å se hvordan resultatet blir nå. 
Kommer sikkert til å legge ut litt på snapstory om dere vil følge med! @isalangnes 


Ha en fin dag ♥


Instagram isalangnes Snapchat isalangnes

Hege Kristin

27.03.2016 kl.19:43

nam :)

Skriv en ny kommentar

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits