Jeg er Isa

  • Forsiden
  • Bloggprofil
1

DIVAS AREN´T MADE, THEY´RE BORN ♥

  • Skrevet 25.02.2016 klokka 11:52
  • Kategori: BloggSONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

DET ER IKKE HVER DAG JEG KAN SPISE PRINSESSEFROKOST MED GOD SAMVITTIGHET. Haha ♥ Elsker det.
Staven og kronen fikk jeg på bursdagen min for to år siden av Vegard. Så snill er han. Alltid behandlet meg som en liten prinsesse.


Jeg må innrømme at jeg løy for dere igår...Har hatt litt klump i magen fordi jeg overdrev og løy om "hvor glad jeg var". Hadde sett frem til å reise til Stockholm i ukesvis... turen skar seg, og jeg var kjempelei meg! Lover å ikke poste noe så usant igjen. Helt meningsløst. haha. Trodde vel at det skulle hjelpe å "heve seg over det" og fokusere på det positive. Men det ble litt i overkant kanskje. Håper dere ikke blir altfor skuffet.

Etter en dag nesten full fridag i sengen igår, og et sterkt ønske om å kunne utsette hele bursdagen til en annen dag med nye planer, til idag våkne opp til godt over hundre gratulasjoner (!!) allerede, så er alt med ett mye lysere!!!

Jeg har møtt, og har så mange fantastiske mennesker i livet mitt. Tusen takk for all den fine oppmerksomheten på dagen min, og alle andre dager i året ♥ Smiler stort av alle de fine minnene som kommer tilbake til meg når nye, gamle, nære, kjære og bekjente skriver til meg. Setter UENDELIG stor pris på dere!! 

Nå skal jeg komme meg i dusjen, dra ut å nyte dagen og sola på ordentlig!!! LOVER. 
Ha en kjempefin dag ♥ Klem!!

BTW, på bildet har jeg akkurat stått opp og ikke på noe sminke!.Jeg får fikset mine vippeextensions hos verdens beste cirka en gang i måneden. Var hos henne på tirsdag, og er så fornøyd! Send meg en epost eller skriv en pm på FB om dere vil ha nummeret hennes. Hun holder til sentralt i Oslo. Jeg har gått til henne i over et halvt år, og hun er BEST.


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes
 

Henriette Celin

25.02.2016 kl.16:33

For en herlig frokost! og en søt stav og krone ;3

gratulerer så mye med dagen da du :-D

ha en nydelig dag<3

Skriv en ny kommentar

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits