Jeg er Isa

  • Forsiden
  • Bloggprofil
2

WATCH ME PROVE YOU WRONG

  • Skrevet 22.02.2016 klokka 23:25
  • Kategori: Outfit

Produktene er sponset

SONY DSCSONY DSC

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Dette her... det gjør meg glad. Jeg føler meg fin, sterk og klar for å overvinne alt. Haha. Adidas saves the day, again!

Hele antrekket mitt er faktisk fra Junkyard idag. Min absolutte favoritt av nettbutikker. Ikke bare fordi de sponser meg, men fordi de er best på stilen jeg elsker høyst, og omfavner av hele mitt hjerte. Haha. Jeg elsker virkelig klær!

Outfit details:
Topp HER Bukse HER Sko HER Caps HER Jakke Colour Wear Genser Junkyard xx-xy (utsolgt)


Dere klarer ALLTID å løfte meg opp når jeg føler meg "litt nede". Igår tok jeg motet til meg og postet et antrekk jeg ikke var helt fornøyd med, og så fikk jeg så mange fine tilbakemeldinger!! Det var så koselig, og boostet selvtillitten litt. Haha. Det er rart hvor mye man kan kritisere seg selv når andre kanskje har et helt annet syn på det. Tusen takk, dere er best!!

Håper dere har hatt en fantastisk start på uken! ♥ For mange er det vel vinterferie nå?? Jeg har bursdag om 3 dager!! Husker godt da jeg var liten, bursdagen min har alltid havnet midt i vinterferien, og jeg fikk aldri bursdagsang på skolen. Hehe. Like trist hvert år... Ler når jeg tenker tilbake på det!

Klem!


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

Kamilla Haaland

22.02.2016 kl.23:50

ELSKER junkyard! <3

Sarah

23.02.2016 kl.00:21

Kul med outfitbilder :)

Skriv en ny kommentar

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits