Jeg er Isa

  • Forsiden
  • Bloggprofil
1

TIME TO BE ME

  • Skrevet 21.02.2016 klokka 01:29
  • Kategori: Blogg

For en etterlengtet og fantastisk helg dette har vært.... Jeg har hatt leiligheten for meg selv fra torsdag kveld og har det til søndag kveld. Litt etterlengtet energi har blitt hentet inn igjen. På tordag hadde jeg besøk av Irina, hvor det ble sushi, vin og mye latterkrampe. På fredag hadde jeg fri fra jobb og gjorde virkelig INGENTING. Lørdag var det det jobb hele dagen, men deilig å komme hjem til stillhet. (det er jo ikke noe hemmelighet at guttene jeg bor med er glad i fest, hehe). I morgen skal jeg nyte min siste dag med å kunne gå naken rundt, synge av full hals og vaske klær før jeg selv skal ut på tur onsdag morgen. Gleder meg sånn. Har ikke vært ute av Norge på nesten to år. Haha. Det blir så gøy. Det er ingen som har klart å gjette hvor jeg skal ennå! :D Jeg forteller garantert til uken! 

Her har dere litt snaps fra min alone home time:...Og så er det vel på tide å fortelle dere at jeg og min kjære Vegard har gjort det slutt...igjen. Det er faktisk litt lenge siden, litt over en måned eller noe sånt. Bruddet er noe vi begge er enige om at er best for oss. Jeg har ventet fordi det gjerne noe man bearbeider og tenker igjennom selv først. Og vi har brukt litt tid på å fortelle det til de nærmeste vennene og familie. Nå vet de fleste om det, og det var på tide å fortelle det til dere også. 

Som dere sikkert har skjønt så bor fortsatt Vegard, hans bestevenn KP, og jeg sammen ennå. Vi har egentlig ikke pratet så mye om fremtiden ennå. Enn så lenge så kommer vi alle tre godt overens og har det fint er. Vi er veldig glade i hverandre, og gode venner. Vegard er min beste venn, og det er ingen dramatisk grunn til bruddet. Rett og slett at vi kanskje har det bedre som verdens beste venner. Båndet mellom oss kommer nok alltid til å være spesielt, og jeg er ubeskrivelig glad i den gutten. Tipper vi hvertfall kommer til å bo som vi gjør til i sommer/høst, så får vi se etter det. Foreløpig er det ingen hast. Skal ærlig innrømme at det river litt i meg når jeg tenker på å noensinne flytte fra. Vi har jo bodd sammen i snart tre år nå. 

Jeg kommer nok til å ta meg en god tid for meg selv nå. Jeg elsker å være i et forhold, men er ikke noe god på det. Har tenkt veldig mye i det siste, og når jeg er i et forhold så blir det altoppslukende for meg. Alt handler om den ene personen, jeg mister meg selv, og glemmer å ta vare på det jeg liker å gjøre. Hvis dette mennesket er et annet sted enn der jeg er, så ligger jeg bare å er redd og bekymret, istedenfor å nyte alenetiden til å gjøre noe jeg vil. Når jeg er redd, lei meg, eller har det vondt, så reagerer jeg med å bli sint, ....ikke bra for et forhold.  På en eller annen måte må jeg finne en balanse før jeg sier meg klar til å gå inn i noe nytt en gang. 

Men jeg har det bra nå. Jeg skal snart på tur, og livet smiler ♥

Håper dere har en fantastisk helg! Klem!!


Instagram isalangnesbloggno Snapchat isalangnes

Elise M

22.02.2016 kl.11:27

Tenkte bare jeg skulle skrive at du er et utrolig vakkert menneske! På utsiden og innsiden. De fleste har det vondt til tider, men det er godt å høre andre åpner seg opp om det. Gjør det enklere for meg å kjenne på mine følelser. Du kommer til å klare deg kjempe fint! Du er vakker og sterk! Og har mange som heier på deg ❤

Skriv en ny kommentar

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits